Välkommen att söka jobb hos oss!

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Nu går vi in i slutspurten med rekryteringar inför vintersäsongen. Vill du vara med oss i Sälen i vinter och uppleva en vinter utöver det vanliga? Då är det hög tid att söka, snart stänger vi ansökningsfönstret.

Gör en vintersäsong med oss i Sälen. Vi söker följande tjänster:
Kock
Kypare
Bartender
Barchef
Café biträden
Diskare
DJ

Skicka in din ansökan redan idag. Ansökan öppnas i ett nytt fönster.

ANSÖKAN TANDÅDALENS WÄRDSHUS

ANSÖKAN OLARSGÅRDEN

ANSÖKAN TD LOUNGE

ANSÖKAN O’LEARYS

ANSÖKAN WÄRSAN

ANSÖKAN PULSEN

Nu är det slutspurt i vårt lagbyggearbete. Är du en av dem sista bitarna vi behöver? Gör en vinter säsong med oss i Sälen. En del har specifika önskemål att jobba på just en av våra enheter. Det viktiga är att du ansöker. Fattar vi tycke för varandra vid intervju så matchar vi dig till rätt enhet.

Jonas i Sälen är ett familjeföretag i Sälen med en rad verksamheter och många omtyckta små och stora ställen i Sälen: Tandådalens Wärdshus, Pulsen, Järnet, Bakfickan, Lindalens Fäbod, O’Learys Tandådalen, TD Lounge, Wärsan Nightclub, Olarsgården Hotell & Restaurang, Lindvallens Fäbod, Sälen Business Center, I Sälen Tvätt & Städ m.fl. I takt med att vår verksamhet växer och utvecklas skapas fler året runt tjänster.

ANSVARIG TVÄTT

Vi söker en ansvarig för vårt tvätteri. I Sälen Business Center, nybyggda lokaler i Lindvallen, ligger vårt toppmoderna tvätteri. Vi söker en erfaren, resultatorienterad tvättansvarig. Här finns stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten, rekrytering och bemanning, planering, arbetsledning och drift, införsäljning både mot B2B kunder och privatpersoner. Vi tror att du har fullt upp i en liknande tjänst idag men söker nya utmaningar. Ring kontorstid 9-17, måndag-fredag till Jonas: 070 – 553 38 88 eller skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till jonas@isalen.se

EXTRAJOBB STÄD

Vill du jobba extra, framförallt torsdagar och söndagar i vinter? Vår städverksamhet behöver fler positiva medarbetare som gillar att samarbeta, är flexibla och som gillar att ”ta i” när det behövs. Vi städar lägenheter och stugor över hela Sälenfjällen. Skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till stad@isalen.se

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

En ny vintersäsong är på gång och mycket spännande händer såväl i Sälen som hos oss på Jonas i Sälen. Senare under hösten berättar vi om nyheter i Tandådalen. Redan nu kanske du vet att det blir en ny lift i Hundfjället och att arbetet med flygplatsen fortgår bortom Hundfjället. I Lindvallen händer det också grejer. Snart presenterar vi nyheter från bl.a Sälen Business Center, Olarsgården hotell och restaurang. Häng med och jobba hos oss i Sälen i vinter. Hos Jonas i Sälen ingår du inte bara i ett lag på t.ex O’Learys eller Pulsen du kommer också in i en hel familj som sträcker sig från Lindvallen till Tandådalen, ända ut till Lindalens Fäbod.

Varje säsong, varje år har vi på Jonas i Sälen tagit stora kliv framåt. Mål vi eftersträvar är kvalitet och service, i världsklass faktiskt. Vi jämför oss gärna med de bästa, det sporrar och varför inte? Här och där får vi bevis på att vi med råge når våra mål. Ett exempel på det är att vi tog över driften av Olarsgården hotell & restaurang för ett år sedan. Olarsgården var då en av Sälens White Guide listade restauranger och efter vårt första år har vi höjt poängen. Vi arrangerar sedan många år fjällvärldens största utomhusafterski på Långfredag i Tandådalen. Arrangemanget har utvecklats från säsong till säsong till att nu vara en familjefest hela dagen och ett arrangemang som föregås och följs av flera olika fester.

Franschisee of the year

Ytterligare ett exempel är O’Learys Tandådalen. Vi på Jonas i Sälen öppnade O’Learys Tandådalen och TD Lounge till säsongen 2016/2017. Här är Fredrik Ekman chef. Innan hade han många säsonger på Tandådalens Wärdshus. Utmärkelsen Franchisee of the year är en väldigt fin utmärkelse. O’Learys är en etablerad, stor och välrenommerad restaurangkedja och att som en säsongsdriven restaurang få utmärkelsen är i sig en bedrift då man har mycket kortare tid till introduktion och att bygga ett lag av de anställda på restaurangen.

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Tandådalens hjältar

I slutet på april i år uppmärksammade vi några säsongsanställda i ett av våra blogginlägg. Här kommer ett utdrag ur inlägget ”Tandådalens hjältar”.

Vi har ingen tavla med månadens och säsongens anställd på Tandådalens Wärdshus men det är kanske dags att skaffa det nu. Kandidaterna är många när vi börjar summera årets säsong. Tidigare år har vi haft medarbetare som räddat livet på gäster som satt i halsen och vi har hittat och återfört bortsprugna hundar och mycket mer. Internt har vi såklart bra koll även om vi fortfarande inte riktigt vet hur man bär sig åt för att kunna servera x antal drinkar på Utomhusafterskin eller när egentligen vissa vilar då de alltid anmäler sig som frivilliga när vi måste kasta om i schemat eller när någon tyngre och tuffare uppgift skall utföras. Ni känner säkert igen det från era egna arbetsplatser.

Hursomhelst, i år går det inte att undvika Isac H, för er gäster känd bl.a som DJ uppe på TD Lounge och från baren på Tandådalens Wärdshus. Känd för nästan hela svenska folket blev han söndagen den 4:e mars – inte över en natt men väl över en dag – då Isac genomförde Vasaloppet, från Berga by i Sälen till målet i Mora. Och detta trots att han aldrig åkt längdsskidor tidigare, och med en bra tid i mål dessutom!

Isac Hammarbäck klarade av Vasaloppets nio mil utan att någonsin ha stått på ett par längdskidor. Detta till kompisens Morgan Ahlgrens stora förtret som tvingades äta upp sin mössa…

Lindalens Fäbod, Lavskrika, Kalven Runt, längdspår, skoter, skoterutflykt, skoterled, fika, café

Denna vecka har vi haft problem med skotertransporterna ut till Lindalens Fäbod. Det är för varmt helt enkelt och den packade skoterleden ger vika här och där. Våra tre fäbodar: Lindvallens Fäbod, Östfjällets Fäbod och Lindalens Fäbod är levande fäbodar lika mycket som de är en våffelstuga, en vildmarksrestaurang eller ett café. Lindvallens Fäbod är inte ett café vilket som helst på Storgatan i stan. Vi kokar kaffet på vedspisen, mal kaffebönorna i en fin, gammal kvarn och på sommaren när vi har djur på fäboden kan något av djuren bli sjukt t.ex. I Lindalen är det framförallt läget ute i vildmarken och väderförhållanden som kan ställa till det. Nästan ingen mobiltäckning. Ingen el eller rinnande vatten. På Lindalens Fäbod gräddar vi våfflorna på gasspis och vi håller värmen med den vedeldade kaminen. Likaså på Östfjällets Fäbod finns ingen el eller rinnande vatten. Det är också det som är en stor del av tjusningen, vi uppskattar det och vi är glada att så många gäster uppskattar det även om det då och då händer att vi t.ex tvingas stänga trots att vi annonserat öppet.

Imorse diskuterade vi med Gabriel Idhén hur vi skulle göra. Gabbe har stått i Lindalens Fäbod Café många dagar denna säsong och även förra säsongen. På bilden nedan har vi Gabbe till vänster och Christofer från Sälenaktviviteter till höger. Christofer är säkert också ett kännt ansikte för många av er ute vid Lindalens Fäbod då han ofta kör som guide på 2-timmars skotersafari ut till Lindalen.

Tillbaka till rubriken, vi diskuterade med Gabbe hur vi skulle göra idag. Ut till fäboden skulle säkert gå bra att komma då snön är hårdare på morgonen, men hur får vi hem skotern, skotersläden och lite matvaror mm? Rätt som det var så var Gabriel borta. Han hade tagit ett eget beslut att gå ut till Lindalen för att öppna upp våffelstugan. I skrivande stund får jag ej tag i Gabbe på mobilen så jag kan inte bekräfta om vi har öppet. Ni som funderar på att åka Kalven runt, stanna gärna till hos Gabbe om han har öppet för en fika. Kom ihåg vi tar ej kort. Endast Swish och kontanter. Rapportera gärna spårstatus till oss på mejl eller på skidspar.se

Följ vår blogg www.jonasisalen.se/blogg där vi löpande presenterar nyheter året runt och nu under hösten framförallt fler nyheter inför skidsäsongen 2018/2019

Lediga jobb hos oss på Jonas i Sälen hittar du alltid på www.jonasisalen.se/jobb

 

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter