Frukostmöte i Sälen

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen, frukostmöte, företagarfrukost, möte, mötesplats

Sälen Business Center bjuder in till frukostmöte 21 september kl: 08.00 – 09.00. Frukost serveras från kl: 07.30

Kom, lyssna och nätverka!

Träffa DewillUP AB, Maggie Grundén, ny konsult i Sälenfjällen. Lyssna till Lars Lifvendal från Skistar som informerar om utvecklingen och nyheterna för säsongen 2018/2019. Träffa Arbetsgivarhjälpen, ett nystartat företag som skapar friska företag genom god psykosocial arbetsmiljö. Jeanette Helmer berättar om hennes arbete på Sälen Massage & Friskvård.

Träffa oss på Jonas i Sälen och kika runt lite på Sälens nya mötesplats för företagare, Sälen Business Center. Varmt välkommen till Långmorvägen 17.

Anmäl gärna att du/ni kommer här.

Här kan du läsa mer om Sälen Business Center.

Har du något du vill berätta och visa? Ta chansen att medverka på kommande frukostmöten. Skicka ett mejl eller ring.

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen, frukostmöte, företagarfrukost, möte, mötesplats

 

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter