Händelserik höst

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen, frukostmöte, företagarfrukost, möte, mötesplats, Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

FÖRETAGARFRUKOST Nu på fredag 21 september bjuder Sälen Business Center in till frukostmöte 08.00 till 09.00, frukost serveras från 07.30. Kom, lyssna och nätverka! Läs mer och o.s.a här.

FJÄLLVANDRA MED HUND Nu på fredag 21 september är det premiär för Sälen Dog Adventure Hike! En vandringshelg med twist för dig och din fyrbenta vän. Några platser kvar. Läs mer här.

GÄDDFISKETÄVLING Nu på lördag 22 september är det dags för gäddfisketävlingen, Sälen Lima Pike Open – Höst. Anmälan görs på outdoorbutiken vid Cirkle K, Lindvallen 0280-26065. Läs mer om tävlingen här.

Vi älskar denna tid i Sälen. När solen tittar fram känns det snabbt som sommar och när som helst när vi vaknar är det frost på marken. Vårt fjällhotell Olarsgården lever med i årstids- och säsongs förändringarna. Olarsgården hotell & restaurang är alltid öppet. Här hittar du den perfekta pusselbiten för att kunna uppleva och upptäcka mer av Sälen och Sälenfjällen; ett mysigt hotellrum, en stärkande frukostbuffé, en glad lunchbuffé, en kopp kaffe i loungen, en härlig middag med nära och kära – eller vad det än vara månde.

Träningsläger, clinics, hotell, hotell sälen, storstuga, Gattar storstuga, evenemang, förening, konferens, Vasaloppet, cykel, löpning, hund, hundklubb, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Olarsgården

Nu börjar lövträden att bjuda på ett färgskådespel. Härliga färger från guldgult, friskt grönt, mörkgrönt och rödbruna färger från de ljusaste ljusa nyanser till de mörkaste mörka. Hos oss på Jonas i Sälen står vi med ett ben i denna,,, skall vi kalla det höstsäsongen och det andra benet i föreberedelser för den stundande, stora vintersäsongen. Vi har mycket kul och många nyheter på gång. Följ oss här på vår blogg: www.jonasisalen.se/blogg

  • Jobba i Sälen i vinter. Sista chansen att söka nu. Läs mer här.
  • Höst kick-off, skidkonferens, läs mer och boka här.
  • Stortuga eller hotell, nu i höst, i vinter, till sommaren,,, läs mer och boka här.
  • Fira jul med oss i Sälen. Läs mer och boka här.
  • Hyra kontor, konferenslokal, co-working i Sälen. Läs mer här.
  • Teambuilding, möhippa, svensexa, 5-kamp i härlig fäbodmiljö. Läs mer här.

fjällvandringar höst, fjällvandring, vandra i fjällen, Sälenfjällen Hike, Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Vårt hotell, Olarsgården

Olarsgården hotell & restaurang. Olarsgården Fjällhotell är beläget i Lindvallen vid Sälfjällstorget. Härifrån kan ni enkelt ta del av allt som Sälenfjällen har att erbjuda. 20 unika rum från mindre dubbelrum till famlijerum rum där husdjur är tillåtet. Alla rum har badrum med toalett och dursch. Fritt WiFi på hela hotellet.

Vår restaurang

FRUKOST En härlig frukostbuffé serveras dagligen 8-10. Det går utmärkt att äta frukost hos oss även om ni inte är övernattande gäster. Låt oss veta innan att ni kommer: 0280 – 210 29.

LUNCH Vardagar har vi lunchbuffét från 11.30. Helg och röda dagar har vi ”vanlig” lunch.

MIDDAG Vår White Guide listade restaurang är öppen varje dag från kl: 17.00. Här hittar ni alltid några av våra klassiska rätter och ovanpå det en levande meny som varierar från dag till dag, t.ex så kan kocken välja att grilla ute en kväll.

Läs mer om oss på White Guide

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter