Träna, träffas och tävla hos oss!

Träningsläger, clinics, hotell, hotell sälen, storstuga, Gattar storstuga, evenemang, förening, konferens, Vasaloppet, cykel, löpning, hund, hundklubb, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Olarsgården

Nu är anmälan för Vasaloppets sommarvecka 2019 öppen. Det är 161 dagar till Vasaloppet, första söndagen i mars. I sommar har vi haft flera föreningar och företag som arrangerat olika typer av evenemang hos oss och/eller med hjälp av oss. Malungs OK har kört Konfirmation Sälen där deltagarna bl.a äter och festar på Tandådalens Wärdshus. Trailrunning Sweden har haft sitt Fjälläger med boende och mat på Olarsgården. Nu i helgen är det premiär för Sälen Dog Adventure Hike som arrangeras av Sälen Hund & Aktivitet och där flera deltagare väljer att bo på Olarsgården med sina hundar i anslutning till evenemanget.

Vi på Jonas i Sälen söker sammarbeten med arrangörer av evenemang och läger i Sälenfjällen, vi kan hjälpa företag med boende, mat, aktiviteter och skräddarsydda konferenslösningar. Vi har själva stor vana av att arrangera olika typer av arrangemang, t.ex Jonas i Sälen Game Fair. Vi kan hjälpa till med boendet och/eller maten för era deltagare – och ev. publik.

Lunch och middagscatering till föreningar

Vi har levererat alltifrån frukost, tårtor, lunch/matlådor, middagar, banketter, upplevelsemiddagar, afterskier och andra festarrangemang till bl.a SkiStar, Vasaloppet, Landstinget i Dalarna och många, många fler.

Är ni intresserade av samarbete kring mat och logi? Matupplevelsen kring ert evenemang är en stor del av deltagarnas totalupplevelse av arrangemanget. Kanske har ni klart med banketten men saknar alternativ till det stora flertalet? Kanske har ni ordnat för det stora flertalet men vill addera något extra till era sponsorer och evenemangsledning? Kanske vill ni koncentrera er på själva arrangemanget, tävlingen, träningslägret och låta oss ombesörja maten? Fyll i en enkel offertförfrågan nedan så kontaktar vi er med förslag. Eller skicka ett mejl.

KONTAKTA OSS

Boende, välj storstuga eller hotell

Skall ni arrangera ett träningsläger med föreningen eller kanske en jobbkonferens med fokus på uppladdning och förberedelser för t.ex Staffetvasan på vintern eller Vasastaffeten på sommaren? Att bo bekvämt och tillsammans, avskilt men ändå strategiskt nära till t.ex leder och spår är avgörande för ett lyckat evenemang.

Gattar storstuga, 24 bäddar

konferens sälen, konferens dalarna, fjällkonferens, storstuga, Gattar, Gattar storstuga, Jonas i Sälen, konferens i sälen, jacuzzi, bastu, storstuga sälen

Gattar storstuga. 24 bäddar. 11 unika rum. Utomhus jacuzzi. Vedeldad bastu och relax. 4 bad/wc. Solaltan, öppen brasa, lounge, fullt utrustat kök, sällskapsytor. Tillval: halv- och helpension. Läs mer om Gattar.

KONTAKTA OSS

Olarsgården hotell & restaurang

hotell, konferenshotell, konferensrum, hotell sälen, hotell dalarna, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, Sälenfjällen

Olarsgården hotell och restaurang. 54 bäddar. 20 rum. Konferensrum 50 personer. Tillval: frukost, lunch, middag i vår White Guide listade restaurang. Läs mer om Olarsgården.

KONTAKTA OSS

 

Evenemangsplatsen Lindvallens Fädod

Här i hjärtat av Lindvallen arrangerar vi själva jakt, fiske och outdoormässan Jonas i Sälen Game Fair första helgen i juni. Platsen är idealisk för olika typer av företags och grupp arrangemang. I vår timrade lappkåta med bar, scen och plats för över hundra sittande matgäster kan ni arrangera er egen afterski, bröllopsfest, kick off. I storstugan finns plats för ett 50-tal sittande.

Teambuilding

Tillsammans med Explore Sälen kan vi erbjuda en rad teambuildingaktiviteter på Lindvallens Fäbod året runt. Yxkastning, knivkastning, luftgevärsskytte, tomehawkkastning, slangbella, blåsrör, pilbågsskytte i härlig fjäll och fäbodmiljö tillsammans med Explore Sälen. Läs mer här.

Njut av Sälenfjällen tillsammans med oss!

Vi skräddarsyr en lösning som passar dina önskemål. Välj boende på hotell eller i storstuga. Teambuilding aktiviteter året runt. Mat och dryck på fäbod och fjäll. Nybyggda konferenslokaler i Sälen Business Center. Välj Sveriges närmaste fjäll, Sälenfjällen. Avstånd från Borlänge 200 km. Karlstad 260 km. Oslo 270 km. Stockholm 410 km. Göteborg 460 km.

KONTAKTA OSS

fjällvandringar höst, fjällvandring, vandra i fjällen, Sälenfjällen Hike, Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

serveringspersonal, jobb, lediga jobb, servering, jobba i sälen, restaurang, restaurangpersonal, jobb sälen, jobb dalarna, Jonas i Sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, sök jobb, nytt jobb, Dalarna, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter