Häng med ut på fjället!

Vandringsleder, Destination Sälenfjällen, Caravan Club, Tandådalen, Country SM, höst, Olarsgården, Olarsgården hotell, Olarsgården restaurang, Jonas i Sälen, frukost, frukostbuffé, middag, boka bord, vandra, Sälen

En händelserik helg igen i Sälen. Vi på Olarsgården kör specialpris på frukostbuffén på lördag, endast 95kr och 15% på mat på middag lördag kväll. Boka bord här eller ring 0280 – 284 500. PS. Ring eller skicka ett mejl om ni vill äta frukost på lördag och inte bor hotellet så att vi kan förbereda.

Vandringsleder, Destination Sälenfjällen, Caravan Club, Tandådalen, Country SM, höst, Olarsgården, Olarsgården hotell, Olarsgården restaurang, Jonas i Sälen, frukost, frukostbuffé, middag, boka bord, vandra, Sälen

Häng med ut på fjället, ladda med frukost på Olarsgården.

Det har blivit dags för arbetsdag 3 med lederna. ALLA är välkomna att vara med! För att underlätta planering mottages anmälan tacksamt: anders.bjernulf@destinationsalenfjallen.se

Nu ligger det plank utlagda från Stensjön hela vägen upp till korset där man viker av mot Hemfjällsstugan. Vi samlas kl. 09.00 lördagen den 29 september på Appetitos parkering. Därifrån åker vi gemensamt upp och parkerar borta vid 303:an. Vi kommer att hålla på fram till 16.00. Det är 1 km som skall byggas och blir vi tillräckligt många fixar vi det under dagen. Tag med kläder efter väder, skruvdragare (18v) med laddare, spett och matsäck. Väl mött till en trevlig dag på fjället när vi tillsammans bygger ett ännu bättre Sälen med leder i absolut toppklass!

Inspirerande bilder från arbetsdag 1 och 2 hittar du på Destination Sälenfjällens facebooksida.

Häng med ut på fjället, avsluta dagen med en härlig middag på Olarsgården.

Välkommen till oss på lördag!

Frukostbuffé 95kr

Middag 15% på maten

Telefon: 0280 – 210 29 Mail: info@olarsgarden.se www.olarsgarden.se

Vårt hotell, Olarsgården

Olarsgården hotell & restaurang. Olarsgården Fjällhotell är beläget i Lindvallen vid Sälfjällstorget. Härifrån kan ni enkelt ta del av allt som Sälenfjällen har att erbjuda. 20 unika rum från mindre dubbelrum till famlijerum rum där husdjur är tillåtet. Alla rum har badrum med toalett och dursch. Fritt WiFi på hela hotellet.

Vår restaurang

FRUKOST En härlig frukostbuffé serveras dagligen 8-10. Det går utmärkt att äta frukost hos oss även om ni inte är övernattande gäster. Låt oss veta innan att ni kommer: 0280 – 210 29.

LUNCH Vardagar har vi lunchbuffét från 11.30. Helg och röda dagar har vi ”vanlig” lunch.

MIDDAG Vår White Guide listade restaurang är öppen varje dag från kl: 17.00. Här hittar ni alltid några av våra klassiska rätter och ovanpå det en levande meny som varierar från dag till dag.

Läs mer om oss på White Guide

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter