Städmedarbetare – Part-time cleaner

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Nu funkar vår mejl! Our Email now working!

Vi söker städmedarbetare!

Kom och träffa oss! Lördag 20:e oktober kl: 11-14 på Sälen Business Center, Långmorvägen 17 i Sälen. Vi bjuder på en lättare lunch och berättar mer om vårt familjeföretag där vi jobbar i mindre team med städning av stugor och lägenheter. I Sälen Tvätt & Städ ingår i Jonas i Sälen. Kan du ej komma på lördag den 20:e oktober – Skicka ett mejl till: stadisalen@isalen.se

Extrajobb städ i vinter i Sälen. Söndagar, torsdagar, lördagar.

We are seeking part-time cleaner!

Visit us in Sälen! Sälen Business Center, Långmorvägen 17 Saturday October 20 at 11-14. Free snack lunch! We are seeking a part-time cleaner to join our team in Sälen this winter. Please Email your application to: stadisalen@isalen.se

Part-time cleaning this winter in Sälen. Sundays, Thursdays and Saturdays.

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Vi söker dig som vill jobba extra i vinter, söndagar, torsdagar, lördagar. Vi uppmanar även föreningar att höra av er.

Kan du ej komma på lördag den 20:e oktober – Skicka ett mejl till: stadisalen@isalen.se

We are seeking a part-time cleaner to join our team in Sälen this winter. Please Email your application to: stadisalen@isalen.se

Åk upp mot Cirkle K & Burger King. Höger i rondellen där och höger igen så att ni åker ”tillbaka” på grusväg invid vägen ni kom på.

In the roundabout near Cirkle K and Burger King, right and then right turn again. You are now going back form where you just came from but on a parallell gravel road.

Fjällvägen upp mot Sälenfjällen. Ta höger mot Gubbmyren i rondellen vid Cirkle K / Burger King. Direkt höger igen mot avfallsstationen. Håll höger, ej in mot stationen. Efter ett par, trehundrameter ser ni en stor byggnad på vänster sida. Åk in och parkera.

Drive to Sälen. In the big roundabout take off towards Sälenfjällen and Hamar. Drive up at the mountain to the next roundabout close to Burger King. Right turn towards Gubbmyren. And again ringht turn. Keep right on the gravel road. After approx 2-300 meters you will see a huge building on left hand side. Left turn and find a parking space.

Kan du ej komma på lördag den 20:e oktober – Skicka ett mejl till: stadisalen@isalen.se

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Kan du ej komma på lördag den 20:e oktober – Skicka ett mejl till: stadisalen@isalen.se

We are seeking a part-time cleaner to join our team in Sälen this winter. Please Email your application to: stadisalen@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter