Extrajobb, städjobb i vinter

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Tack alla ni som kom till oss på öppet hus i lördags! Thank you all of you who came to us at the open house last Saturday! Ni som inte kunde komma, ansök nu! You who could not come, apply now!

Vi söker dig som vill jobba extra i vinter i Sälen, söndagar, torsdagar, lördagar. Skicka ett mejl till: stad@isalen.se

ANSÖK NU – MEJLA OSS

We are looking for you who want to work extra as a part-time cleaner in winter in Sälen, Sundays, Thursdays, Saturdays. Please Email your application to: stad@isalen.se

APPLY NOW – EMAIL

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Tvätt & Städ i Sälen ingår i familjeföretaget Jonas i Sälen. Vi städar tillsammans i mindre team i hela Sälen. Stugor och lägenheter på dom stora stugbytardagarna; söndagar, torsdagar och lördagar.

Tvätt & Städ i Sälen is a part of the family owned company Jonas i Sälen. We clean together in smaller teams throughout Sälen. Cottages and apartments on those big holiday days; Sundays, Thursdays and Saturdays.

Samåkning, minibuss och chaufför!

Carpooling, minibus and driver!

På en del orter, t.ex Älvdalen, Mora och Borlänge, har vi flera som vill jobba men som inte kan åka fram och tillbaka till Sälen. Tipsa varandra, tipsa vänner, sätt upp en lapp på anslagstavla om samåkning. Har du en minibuss eller kanske har buss och är chaufför, hör av dig till oss så kanske vi kan komma överrens om en lösning. Skicka ett mejl till: stad@isalen.se

In some places, for example Älvdalen, Mora and Borlänge, do we have several who want to work but who can’t go to Sälen. Tip each other, tip friends, put a note/patch on the bulletin board about carpooling. Do you have a minibus or maybe have a bus and are a driver, contact us so maybe we can come across a solution. Send Email to: stad@isalen.se

tvätt, tvätteri, företagstvätt, städ i sälen, tvätt i sälen, Jonas i Sälen, Sälen Business Center, söka jobb, lediga jobb, nytt jobb, jobba i sälen, säsongsjobb, I Sälen Tvätt & Städ, extrajobb

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter