Föreningar, fyll på lagkassan!

föreningar, lagkassa, kassör, lag, förening, städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Behöver er förening extrainkomster, fylla på lagkassan, samla till ett träningsläger eller annan föreningsresa? Jobba med oss i Sälen i vinter. Vi städar stugor och lägenheter på stugbytardagarna söndagar, tordagar och lördagar. Vi städar i mindre team över hela Sälenfjällen. Här finns en chans till extrainkomster för ert lag och förening samtidigt som ni kan svetsa ihop medlemmarna genom att arbeta tillsammans.

Bilderna ovan som visar aktivteter och föreningsliv i Dalarna är tagna av fotograf Sven Bogg.

Anmäl ert intresse redan idag, vintern och er chans till extrainkomster är snart här. Skicka ett mejl till oss: stad@isalen.se eller ring kontorstid: 0280 – 210 29. Ni kan även fylla i ett enkelt formulär här nedan så kontaktar vi er.

I Sälen Tvätt & Städ AB ingår i familjeföretaget Jonas i Sälen. Vi växer och vår verksamhet som utvecklas med stark lokal förankring skapar alltfler arbetstillfällen även året runt. I år öppnar vi bl.a en ny restaurang. Förra säsongen öppnade vi en ny nattklubb. Vi samverkar med föreningslivet, inte bara i Sälen utan i hela Dalarna och ibland även längre bort. Vi har sedan flera år tillbaka samarbeten inom olika områden med bl.a Malungs OK, Transtrands Hembygdsförening, Sälenfjällens Golfklubb och många fler. Sedan fyra år tillbaka arrangerar vi Jonas i Sälen Game Fair där vi bjuder upp till mässa och fest tillsammans med en lång rad föreningar bl.a från hela Dalarna.

Referens: ”Vi har sedan starten av Konfirmation Sälen på olika sätt samarbetat med Jonas i Sälen vad det gäller kosten under det 3 veckor långa Konfirmationslägret. Nu är det klart att detta samarbete kommer fortsätta många år till och vi fortsätter att använda Tandådalens Wärdshus. Mycket glädjande tycker vi då det är en central roll i lägret och en av anledningarna till att lägret är så populärt. Maten har i snitt fått 4,6 av 5 i betyg genom årens gång när deltagarna efter lägret har betygsatt den. Vilket vi så klart är nöjda med!” Malungs OK

Lagarbete & publicitet

Ett samarbete mellan er förening och oss på Städ i Sälen kan utvecklas och utvidgas på olika sätt. Vi jobbar långsiktigt och ser gärna varaktiga samarbeten. Att jobba extra som städmedarbetare hos oss kan ge enskilda medlemmar hos er nödvändiga erfarenheter och kontakter för en fortsatt karriär i fjällen. På olika sätt kan vi kanske hjälpa och stödja er förening, t.ex genom att ni deltar på vår mässa, fördelaktiga erbjudanden om eventarenor, mat och logi för träningsläger, årsmöte eller annan aktivitet/arrangemang. Ett samarbete med Städ i Sälen i vinter kan vara ett första steg på en längre resa tillsammans.

Anmäl ert intresse redan idag, vintern och er chans till extrainkomster är snart här. Skicka ett mejl till oss: stad@isalen.se eller ring kontorstid: 0280 – 210 29.

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen

Jonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen, afterski, konferens, boende, skidåkning, skidor, ski, skiing, nöje, restaurang, restaurang sälen, öppet sälen, business center, städ, tvätt, catering, Lindvallens Fäbod, Olarsgården

Anmäl ert intresse redan idag, vintern och er chans till extrainkomster är snart här. Skicka ett mejl till oss: stad@isalen.se eller ring kontorstid: 0280 – 210 29.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter