Puderlarm i Tandådalen!

Tandådalen, tandådalens värdshus, Jonas i Sälen, snö, skidor, Sälen, TD Lounge, afterski, Sälenkassen, nyår, nyår tandådalen, nyårsafton, nyårsfest, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, jobb, jobba hos oss, Sälenfjällen

Säsongens första puderlarm i Tandådalen! Nu är vintern på väg. Det är inte alla mejlpling som låter lika skönt som när det är ett Puderlarm från Freeride som landat i inkorgen. Du ställer in din skidort och du får ett puderlarmsmejl när det beräknas komma minst 15 cm snö de närmaste dygnen.

Här på Freeride kan du läsa mer om vädret i Tandådalen och hur du ställer in ditt puderlarm.

Senaste nytt från oss!

Gilla och följ oss på facebook.

tandådalens wärdshus, tandådalen, jonas i sälen, tandådalen facebook, afterski, nöje tandådalen, info tandådalen, info sälen

Följ vår blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Just nu pågår förberedelserna för skidsäsongen för fullt. Om ett par dagar har vi presenterat året Nyårssupé på Tandådalens Wärdshus. Lite senare släpper vi afterski bandlistan med hela säsongens afterski.

Vi kommer successivt släppa fler nyheter fram till säsongsstarten. Bl.a kommer vi berätta om våra nya matlådor som finns att köpa på Bakfickan och Pulsen.

Vad sägs om en matlåda, allt Sälenproducerat, från 59 kr! Lika god och smart att värma i micron på Bakfickan för dig som vill maxa din tid i backen som att köpa med hem till stugan efter sista åket.

Vi kommer även berätta om vår Sälenkasse. Beställ och hämta Sälenproducerad mat. Färdiglagad och klar att värma i din stuga. Först ut kommer vår Julkasse.

Följ vår blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Du som vill njuta av din lunch på Tandådalens Wärdshus kommer upptäcka nyheter i år. Nu tar vi vår populära Grilltallrik till en ny nivå. Detta kommer vi berätta mer om senare, liksom om de nya stjärnkockarna vi rekryterat.

Boka något redan idag, boka nyår på O’Learys Tandådalen!

Tandådalen, tandådalens värdshus, Jonas i Sälen, snö, skidor, Sälen, TD Lounge, afterski, Sälenkassen, nyår, nyår tandådalen, nyårsafton, nyårsfest, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, jobb, jobba hos oss, Sälenfjällen, O'Learys Tandådalen

Vi söker två bagare!

Är du bagare och vill vara med i vårt team i vinter? Vi söker två bagare till vintersäsongen på Wärdshusets Bageri. Läs mer här.

Exklusiv storstuga söndag till torsdag

Vi har en del perioder söndag till torsdag som fortfarande är ledigt på vår Gattar storstuga i Tandådalen. 24 bäddar fördelade på 11 rum. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu. Möjlighet till hel eller halvpension. Unika konferens och eventlokaler kan bokas som tillägg. Eller varför inte en unik upplevelsemiddag på Lindalens Fäbod? Läs mer här. Idealisk stuga för stora sällskap och företag.

All Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, Gattar

Sälen på höstlovet, Olarsgården hotell & restaurang

Läs mer om höstlovet på Olarsgården här.

höstlov, Olarsgården hotell och restaurang, olarsgården, hotell, hotell sälen, middag, middag sälen, middag lindvallen, Jonas i Sälen, familjerum, Sälen höstlov, våfflor, våfflor lindvallen, våfflor sälen, våffelstuga, alltid öppet

www.olarsgarden.se Tel: 0280 – 210 29

Följ vår blogg: www.jonasisalen.se/blogg

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen, afterski, konferens, boende, skidåkning, skidor, ski, skiing, nöje, restaurang, restaurang sälen, öppet sälen, business center, städ, tvätt, catering, Lindvallens Fäbod, Olarsgården

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter