Nu har vi även glutenfria våfflor!

höstlov, Olarsgården hotell och restaurang, olarsgården, hotell, hotell sälen, middag, middag sälen, middag lindvallen, Jonas i Sälen, familjerum, Sälen höstlov, våfflor, våfflor lindvallen, våfflor sälen, våffelstuga, alltid öppet, glutenfri, glutenfria våfflor

Höstlovet har börjat. Det kan bli en spännande vecka på flera sätt. Puderlarm har gått för Tandådalen vilket innebär att det väntas över 15 cm snö inom de närmaste dygnen. Runtomi backarna mullrar nu snökanonerna. I delar av södra Sverige ringlar köerna nu långa till däckfirmorna för byte till vinterdäck efter ett ”som vanligt” överraskande snöfall. Återstår att se när huvudstaden blir överraskade. Undertecknad befinner sig just nu i Stockholm men skall tillbringa ett par dagar i Sälen på höstlovet med tre smågrabbar. Förra året blev det lite vandring i Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. I år står bl.a ett biobesök på Experium för att se Pettson & Findus på programmet.

Höstlovsaktiviteter för hela familjen finns både på fjället och i byn. Självklart firar vi höstlov på Olarsgården också. Vi har några rum kvar för den som har vägarna förbi eller planerar en tur till Sälen. Vi har som vanligt öppet alla dagar. Måndag till fredag kör vi vår populära lunchbuffé och middag går bra att boka. Glöm inte bort att vår frukostbuffé som du kan njuta av även om ni inte bor på hotellet. Meddela oss innan bara så att vi kan förbereda. Hos oss kan du även beställa mat till utflykten, t.ex fylla termosen med kaffe.

Höstlov och våfflor!

Du kan alltid få något att äta på Olarsgården. Från åtta till sent. Välkommen att njuta ev en nygräddad våffla med grädde och sylt. Nu har vi även glutenfria våfflor.

Här hittar du kvällsmenyn. (öppnas i ett nytt fönster) Läs mer och boka bord på www.olarsgarden.se eller ring 0280 – 210 29. Naturligtvis har vi bra alternativ för barnen.

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

lunch, lunch sälen, lunch lindvallen, lunchbuffé, middag sälen, middag lindvallen, Olarsgården hotell och restaurang, Olarsgården sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälen, Jonas i Sälen, julbord, julbord sälen, våffla, våffelstuga, våffel sälen, våfflor lindvallen

Här hittar du Olarsgården!

Olarsgården hotell, Olarsgården restaurang, White Guide, middag sälen, konferensmiddag, upplevelsemiddag, vildmarksrestaurang, lokalproducerat, ekologiskt, Sälen, fjäll, Dalarna, Jonas i Sälen

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

PROMENERA HIT

Det är drygt 20-30 minuters promenad från till Olarsgården från Experium. Drygt 2 km rakaste vägen. När du går på Fjällvägen skall du ha Cirkle K/Burger King, Lammet & Grisen mm i ryggen. Vid Sälfjällstorget går du förbi Fågelboet, Bügelhof och Sälfjällsgallerian. Vid Sälfjällsgallerian har du ca 300 meter kvar till oss.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Välkommen att fira höstlovet på Olarsgården!

Olarsgården hotell, Olarsgården restaurang, White Guide, middag sälen, konferensmiddag, upplevelsemiddag, vildmarksrestaurang, lokalproducerat, ekologiskt, Sälen, fjäll, Dalarna, Jonas i Sälen

Boka rum!

Vi har en del rum kvar under höstlovet! Ta en tur till fjällen med familjen. Passa på, fråga efter våra familjerum. Boka rum: www.olarsgarden.se Phone: +46 (0)280 – 210 29

jul, jul sälen, olarsgården, olarsgården hotell, hotell sälen, hotell dalarna, mellandagarna, vinter, boka rum, boka hotell, dalarna jul, jonas i sälen, fjäll, jul i fjällen, jul i sälen

storstuga, storstuga sälen, stuga lindvallen, storstuga sälfjällstorget, hotell sälen, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, sportlov, Lindvallen

Unik storstuga i Lindvallen!

Boka Slåtterstugan som ligger invid Olarsgården. Bo i stuga, lev som på hotell. Boka Slåtterstugan: www.olarsgarden.se Phone: +46 (0)280 – 210 29

tandådalens wärdshus, julbord, boka julbord, wärdshusets julbord, tandådalen, Jonas i Sälen, boka bord, julbord sälen, julbord dalarna, Sälenkassen, julkasse, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang

Har du bokat Julbord?

Vi serverar Julbord på Olarsgården fredag och lördag med start 30:e november till och med lördag den 22:a december. Företag och större grupper, kontakta oss för fler, alternativa datum. På Julafton har vi väntelista men senare under hösten kommer vi presentera pris och innehållet i en god Julbordskasse från Jonas i Sälen. En Julbordskasse som du kan beställa, hämta, värma och servera i din stuga.

JULBORD PÅ OLARSGÅRDEN

Välkommen på ett traditionellt svenskt julbord. Egna sillinläggningar, vi har även kryddat julbordet med lite extra vilt och andra lokala delikatesser. Njut av julbordet på mysiga Olarsgården fjällhotell och restaurang.

Pris 495 kr.
Julbordet serveras från kl: 18.00. Barn t.o.m 12 år 20 kr/år

BOKA JULBORD

Företag och större grupper. Ring oss för julbordsförslag. 0280 – 210 29

Läs mer om våra julbord här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter