Kom igång!

julbord, julbord sälen, julbord lindallen, skidtestarhelg, skidor, skidåkning, lindvallen, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, julbord dalarna, boka julbord

Vårt julbord på julafton är fullbokat med väntelista. Kom igång med julfirandet och skidåkningen redan 7-8 december istället. Skidtestarhelg i Lindvallen. Avrunda en dag med härlig skidåkning med ett traditionellt julbord på mysiga Olarsgården.

Vi har även några rum kvar, passa på att boka vårt paket julbord med övernattning: 1 natt inklusive frukost och julbord. Priser från 1.125 kr per person. Lägg en dag med skidåkning ovanpå det och du har kommit igång med både julfirande och skidåkning.

BOKA JULBORD

Pris 495 kr.
Julbordet serveras från kl: 18.00. Barn t.o.m 12 år 20 kr/år

Företag och större grupper. Ring oss för julbordsförslag. Vi kan erbjuda alternativa datum. 0280 – 210 29

Julbord med övernattning, läs mer och boka

JULBORD MED ÖVERNATTNING

Julbordskonferens, läs mer och boka

JULBORDSKONFERNS

Företag och större grupper. Ring oss för julbordsförslag. Vi kan erbjuda alternativa datum. 0280 – 210 29

tandådalens wärdshus, julbord, boka julbord, wärdshusets julbord, tandådalen, Jonas i Sälen, boka bord, julbord sälen, julbord dalarna, Sälenkassen, julkasse, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang

Välkommen på ett traditionellt svenskt julbord. Egna sillinläggningar, vi har även kryddat julbordet med lite extra vilt och andra lokala delikatesser. Njut av julbordet på mysiga Olarsgården fjällhotell och restaurang.

Skidtestarhelg & Julbord

Väderprognosen framöver visar på dygn med minusgrader så vi räknar med ett allt vitare och juligare Lindvallen. Dagen då vi äntligen kan kasta oss nedför backen på skidor närmar sig. Fredag 7 december – Skidtestarhelg. Ut i backen, avrunda med Julbord. Lördag 8 december – Skidtestarhelg. Kombinera julbord & skidåkning.

BOKA JULBORD

Ski Test Weekend, skidtestarhelg, skidtest lindvallen, Gustavbacken, Lindvallen, Sälen, skidtest sälen, julbord, julbord sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, hotell sälen, hotellrum, skidor, vinter, säsong, Jonas i Sälen

Julbord med övernattning, Julbord och konferens

Fredag 14 december – Bästa helgen innan stora julruschen. Lördag 15 december – Kom ifrån julstöket med ett mysigt Julbord. Helgen då doften av saffran och lussekatter ligger tung är en perfekt helg för julbord.

BOKA JULBORD

tandådalens wärdshus, julbord, boka julbord, wärdshusets julbord, tandådalen, Jonas i Sälen, boka bord, julbord sälen, julbord dalarna, Sälenkassen, julkasse, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang

Välkommen på ett traditionellt svenskt julbord. Egna sillinläggningar, vi har även kryddat julbordet med lite extra vilt och andra lokala delikatesser. Njut av julbordet på mysiga Olarsgården fjällhotell och restaurang.

Julbord med extra julstämning

Fredag den 21 december – Extrainsatt, Julefrid & Julstämning. Lördag 22 december – Populär dag, vänta inte med att boka.

24 december – Fullsatt med väntelista

BOKA JULBORD

Företag och större grupper. Ring oss för julbordsförslag. Vi kan erbjuda alternativa datum. 0280 – 210 29

Inom kort kommer info om vårt julbord för avhämtning, Sälenkassen.

Välkommen till Olarsgården!

Frukostbuffé från kl 8. Lunchbuffé vardagar 11.30 – 14.30. Middag, köket öppet från 17.00. Däremellan går det alltid att slinka in på en våffla och kaffe, ett glas vin eller kanske en raggmunk. Tel: 0280 – 210 29 www.olarsgarden.se

lunch, lunch sälen, lunch lindvallen, lunchbuffé, middag sälen, middag lindvallen, Olarsgården hotell och restaurang, Olarsgården sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälen, Jonas i Sälen, julbord, julbord sälen, våffla, våffelstuga, våffel sälen, våfflor lindvallen

Vi har alltid våfflor.

Vi har våra frukost, lunch och middagstider men däremellan kan du alltid få något gott och varmt när du slinker in. Kanske en raggmunk med fläsk och nu också en nygräddad våffla. Nu har vi även glutenfria våfflor.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter