Nya medarbetare på Jonas i Sälen

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

I två dagar samlas säsongspersonal på Jonas i Sälen för introduktion. Vi äter och bor tillsammans på Olarsgården. Teoripass varas med olika övningar och gruppuppgifter. Vi pratar om familjeföretaget Jonas i Sälens historia och vision. Vi pratar policys, lagar och regler. Thomas Fermh, alkoholhandläggare vid socialförvaltningen i Malung Sälens kommun berättar om hur de jobbar. Framförallt lär vi känna varandra. Målet är bygga ett starkt lag som tillsammans skall ta hand om alla er gäster på bästa sätt hela härliga vintern. Vi har ölprovning med Carlsberg, middag och mingel.

Vill du också jobba med oss i vinter? Vi söker två bagare till Wärdshusets Bageri och vi söker även städare, extrajobb på söndagar, lördagar och torsdagar. Ytterligare några tjänster kommer annonseras inom kort. Håll utkik på www.jonasisalen.se/blogg

LÄS MER OCH ANSÖK NU

Efter en kort genomgång inleder vi dag ett med en bussrundtur. Vi åker först västerut, till flygplatsen eller rättare sagt bygget av den nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport. Guidningen är förstklassig, ingen mindre är Jonas Persson, även känd som Jonas i Sälen, berättar om hur han fick idén, hur den till en början emottogs som ännu en galen idé likt när en viss norrman fick för sig att bygga ett hotell på Högfjället i Sälen.

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

När man är ute vid flygplatsen slås man av hur fort det går, hur långt bygget kommit. Den 3500 meter långa landningsbanan är asfalterad. Visserligen skall den asfalteras igen men ändå. På vägen tillbaka åker vi förbi Hundfjället, även detta en byggarbetsplats just nu. Här öppnar inom kort en av Skistars största nyheter i år i Sälen, den nya liften West Express. Därefter blir det ett längre stopp i Tandådalen, såklart. Många av årets säsongsanställda kommer att jobba på Tandådalens Wärdshus, Wärsan Nightclub, Bakfickan, Järnet, O’Learys Tandådalen, TD Lounge och på Lindalens Fäbod. Här i Tandådalen ingår även Sälenaktiviteter med skotersafari och baden i Hundfjället och Tandådalen. På vägen stannar vi även vid Pulsen i Östra Tandådalen.

 

I Tandådalen får man direkt känslan av att säsongen är nära. Endast vitt natursnö, inget egentligt snötäcke ännu efter den milda hösten men idag är det minusgrader, solen skiner och som kanonerna jobbar. Det mullrar och dånar. Man kan nästan se drivorna och snöhögarna växa i backen. Vi har redan smygöppnat TD Lounge i fredags och till helgen har vi gäster på O’Learys Tandådalen. Vi har inte öppnat för säsongen ännu i Tandådalen. Så fort Skistar drar igång liftar och backar öppnar vi också. Inom kort kommer vi presentera en rad nyheter, afterski, bandlistan och mycket mer. Vi har redan sålt slut årets julbord. Det kan finnas enstaka platser kvar. Ring kontorstid 0280 – 333 30. Inom kort kommer vi erbjuda julbord för avhämtning, vår Sälenkasse. Nyår på O’Learys Tandådalen och Tandådalen har vi precis öppnat bokningen för. Du hittar all info här.

BOKA NYÅR

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

Ett stopp är på vårt Sälen Business Center i Lindvallen. Här har vi vårt huvudkontor. Här hyr vi även ut kontorsplatser till andra företag som bl.a Office IT Partner, Atlant Fonder, Visit Dalarna, AKEA, Svensk Fjällbevakning och många fler. Vår största hyresgäst är Sälens Fjällbryggeri. Här på Sälen Business Center finns även vårt tvätteri och produktionskök. På Sälen Business Center har vi även en konferenslokal som går att boka. På Sälen Business Center finns även kontoret för vårt städbolag Städ i Sälen. Håll utkik, inom kort kommer vi lansera en rad tjänster för privatpersoner, bl.a kemtvätt med senaste EU miljögodkända tekniken och stugstädning för privatkunder. Följ oss här på bloggen: www.jonasisalen.se/blogg

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

Medelåldern är låg och den ungdomliga entusiasmen vibrerar och går nästan att ta på. Man längtar efter att få börja, installera sig med kompisar i olika personalboenden, att snön och vintern skall komma. Bilden ovan, på väg in på Sälen Business Center. Bilden nedan, tvätten.

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

Bilden nedan. Thomas Fermh, alkoholhandläggare vid socialförvaltningen i Malung Sälens kommun berättar om hur de jobbar. Vi återkommer med mer på bloggen om våra introduktionsdagar.

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

Ta chansen, jobba med oss i vinter!

Jobba med oss i vinter! Vi söker två bagare heltid säsong och vi söker städare, extrajobb på söndagar, lördagar och torsdagar i vinter. Även föreningar är välkomna att söka extrajobb städ, ett sätt att dryga ut lagkassan.

Vi söker:

Två stycken bagare till vårt fjällbageri i Tandådalen. Säsong. Heltid. Lön efter ö.k
We are looking for two bakers to our bakery in Tandådalen. Winter season. Full time. Salary by agreement.

Läs mer längre ned. Read more further down.

ANSÖKAN BAGARE/APPLY BAKER


Vi söker:

Städmedarbetare, söndagar, torsdagar, lördagar i Sälen i vinter. Vi uppmanar även föreningar att höra av er.
Cleaning employees on Sundays, Thursdays and Saturdays in Sälen this winter.

Städare extrajobb i vinter. Skicka ett mejl till: stad@isalen.se

We are seeking a part-time cleaner to join our team in Sälen this winter. Please Email your application to: stad@isalen.se

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb


jobba hos oss, sök jobb, lediga jobb, bagare, bageri, jobba i sälen, Tandådalens Wärdshus, Wärdshuset Bageri, Tandådalen, Sälen, Jonas i Sälen, Årets Företagare, vinterjobb, säsongsjobb

Känner du en bagare? Vi söker två stycken till Wärdshusets Bageri, ett riktigt fjällbageri på Tandådalens Wärdshus i Tandådalen, Sälen.

Är du en duktig bagare som vill jobba hårt med surdeg, utvecklas tillsammans med glada, serviceinriktade kompisar i en häftigt miljö vintermiljö? Gillar du att vara mitt i smeten? Som bagare på Wärdshusets Bageri är du mitt i hjärtat av Tandådalens Wärdshus. Sedan 60-talet är Tandådalens Wärdshus ett av de populäraste afterskiställena, skidrestaurang, bar, nattklubb och caféerna i fjällvärlden, beläget mitt i backen i Tandådalen. Tandådalens Wärdshus fjällbageri förser alla våra restauranger, boenden och caféer med färskt bröd, bullar och bakverk varje morgon.

Heltid. Lön efter ö.k.

Sök nu – vintern är snart här!

ANSÖKAN BAGARE

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter