Jobba hos oss som diskare och städare

diskare, diskare storkök, diskare restaurang, diskare heltid, diskare sälen, jobba hos oss, sök jobb, lediga jobb, bagare, bageri, jobba i sälen, Tandådalens Wärdshus, Wärdshuset Bageri, Tandådalen, Sälen, Jonas i Sälen, Årets Företagare, vinterjobb, säsongsjobb

Bli en hjälte på Tandådalens Wärdshus, rädda kvällen på Olarsgården, jobba med gänget i köket på nya Pinchos på Sälfjällstorget. Sök jobb som diskare hos oss. Du diskar på våra olika restauranger från Lindvallen till Tandådalen och lär känna massor av nya arbetskompisar. Resterande tid städar du stugor och lägenheter med våra städteam på Städ i Sälen, ett av våra största företag inom Jonas i Sälen familjen. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är heltid i Sälen. Tillträde omgående. Disk och städ fördelas efter behov. Ett plus om du har körkort och tillgång till bil. Mejla en enkel ansökan och ditt CV till oss så hör vi av oss.

ANSÖKAN DISKARE & STÄDARE SÄLEN HELTID

Mejla till: stad@isalen.se

Våra större restaurangkök där du kan komma att diska är: Pinchos och Olarsgården i Lindvallen. Tandådalens Wärdshus och O’Learys Tandådalen samt Pulsen i Östra Tandådalen.

Städ i Sälen har som mest att göra på söndagar, torsdag och lördagar då många gäster kommer till och åker ifrån Sälen. Vi arbetar i mindre team med städning av stugor och lägenheter över hela Sälenfjällen. Restaurangerna som du diskar på, liksom städ, I Sälen Tvätt & Städ AB, ingår alla i familjeföretaget Jonas i Sälen. Vi har vårt huvudkontor på vårt Sälen Business Center i Lindvallen.

städmedarbetare, städare, cleaner, part time cleaner, städ sälen, jobb, extrajobb, lediga jobb, jobb sälen, jobbansökan, team, Städ i Sälen, Jonas i Sälen, extrajobb dalarna, Sälen Business Center, lokalvårdare, stugstäd, säsongsjobb

Här nedan, i Tandådalen, ligger flera av våra restauranger och caféer. Tandådalens Wärdshus, O’Learys Tandådalen och Pulsen i Östra Tandådalen m.fl.

kock, chef, Jonas i Sälen, kök, Tandådalen, söka jobb, lediga jobb, lediga tjänster, säsongsjobb, Tandådalens Wärdshus, O'Learys, restaurang, jobba i Sälen, Sälenjobb, Sälen

Håll koll på denna sida: www.jonasisalen.se/jobb Här hittar du lediga jobb hos oss. Just nu söker vi även städmedarbetare – extrajobb söndagar, torsdagar och lördagar i vinter. Vi söker även två bagare till Wärdshusets Bageri och vi söker serveringspersonal till Olarsgården hotell och restaurang i Lindvallen. Läs mer: www.jonasisalen.se/jobb

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

ANSÖKAN DISKARE & STÄDARE SÄLEN HELTID

Mejla till: stad@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter