Jobba med oss i Sälen!

servering, serveringspersonal, receptionist, hotell reception, bemötande, service, gästservice, cafébiträde, caféföreståndare, besöksnäring, service, servis, restaurang, restaurangpersonal, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell dalarna, fäbodcafé, frukostvärdinna, Lindvallens Fäbod, café, Jonas i Sälen, lediga jobb, nytt jobb, sök jobb, lediga tjänster, jobba i sälen, jobb dalarna

Vi söker nu nya medarbetare till två av Sälens och Dalarnas vackraste, mysigaste och mest populära faciliteter: fjällhotellet Olarsgården och fäbodcaféet Lindvallens Fäbod. Vi söker serveringspersonal för bl.a frukost och reception samt café föreståndare. Olarsgården hotell och restaurang och Lindvallens Fäbod ingår och drivs av familjeföretaget Jonas i Sälen. Båda ställena ligger centralt i Lindvallen, 20-30 minuters promenad emellan. Olarsgården är öppet varje dag, året runt, medans Lindvalles Fäbod café är öppet vintersäsong från julhelgen till påsk samt sommaröppet från måndagen efter midsommar till mitten av augusti. Båda ställena är populära för våra större evenemang som konferenser och bröllop.

ANSÖKAN SERVERING, FRUKOST, RECEPTION | OLARSGÅRDEN & LINDVALLENS FÄBOD

Mejla till: elin@isalen.se

I receptionen på hotellet och i café och restaurang är du vårt ansikte utåt. Du har erfarenhet från liknande serviceyrken inom besöksnäringen, du brinner för service, att ta ansvar, initiativ och du är också vara en god lagspelare. Vi är många medarbetare inom Jonas i Sälen. Vårt huvudkontor ligger i vårt Sälen Business Center ett par km från Olarsgården och Lindvallens Fäbod.

serveringspersonal, jobb, lediga jobb, servering, jobba i sälen, restaurang, restaurangpersonal, jobb sälen, jobb dalarna, Jonas i Sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, sök jobb, nytt jobb, Dalarna, Sälen

Ovan och nedan. Hotell Olarsgården har 20 rum. Här finns konferenslokal och en White Guide listad restaurang. Olarsgården är ett klassiskt fjällhotell med lång historia. Olarsgården ligger vid Sälfjällstorget i Lindvallen en kort promenad till både backar, leder och spår och Lindvallens stora utbud av nöje och service.

jul, jul sälen, olarsgården, olarsgården hotell, hotell sälen, hotell dalarna, mellandagarna, vinter, boka rum, boka hotell, dalarna jul, jonas i sälen, fjäll, jul i fjällen, jul i sälen

Lindvallens Fäbod, upplevelsemiddag, fäbodar i sälen, gästabud, konferens, konferens dalarna, Jonas i Sälen, Lindvallen, middag sälen, fjällkonferens, sälen business

Ovan och nedan. Lindvallens Fäbod café. Här serverar vi våfflor och enklare lunch. Goda kakor och kokkaffe från vedspisen. Fäbodcaféet har fullständiga rättigheter. På fäboden finns en rad aktiviteter för alla åldrar som t.ex put and take fiske, 5 kamp och tipspromenad.

Lindvallens Fäbod, café lindvallen, våfflor sälen, mysigt café sälen, våffelstuga, barnvänligt sälen, Jonas i Sälen, hemabakat, nybakat, vedugnsbakat, lokalproducerat

Håll koll på denna sida: www.jonasisalen.se/jobb Här hittar du lediga jobb hos oss. Just nu söker vi även städmedarbetare – extrajobb söndagar, torsdagar och lördagar i vinter. Vi söker även två bagare till Wärdshusets Bageri och vi söker till en kombinerad tjänst som diskare och städare, heltid. Läs mer: www.jonasisalen.se/jobb

ANSÖKAN SERVERING, FRUKOST, RECEPTION | OLARSGÅRDEN & LINDVALLENS FÄBOD

Mejla till: elin@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter