Fira nyår på Olarsgården

nyår, nyår sälen, yår lindvallen, nyårsfirande, nyårsfirande sälen, nyårsmiddag, nyårsmiddag sälen, nyårssupé sälen, nyårssupé lindvallen, olarsgården, olarsgården hotell och restaurang, boka nyår, restaurang lindvallen, Jonas i Sälen, Dalarna, hotell sälen, hotell dalarna, middag sälen, middag lindvallen, 2019

Välkommen att fira nyår med oss på Olarsgården. Vi har komponerat en 5 rätters nyårsmiddag, se hela menyn nedan. Vi inleder med ett glas Champagne. Givetvis finns alkoholfritt alternativ. Begränsat antal platser, dröj inte för länge med att boka.

Nyårsmiddag 1.195 kr

BOKA

Eller ring oss (08.00 – 21.00) på 0280-210 29. Bokningen öppnar i ett nytt fönster.

nyår, nyår sälen, yår lindvallen, nyårsfirande, nyårsfirande sälen, nyårsmiddag, nyårsmiddag sälen, nyårssupé sälen, nyårssupé lindvallen, olarsgården, olarsgården hotell och restaurang, boka nyår, restaurang lindvallen, Jonas i Sälen, Dalarna, hotell sälen, hotell dalarna, middag sälen, middag lindvallen, 2019

Läs mer och boka på Olarsgårdens hemsida här.

Nyårsmiddag 1.195 kr

BOKA

Eller ring oss (08.00 – 21.00) på 0280-210 29. Bokningen öppnar i ett nytt fönster.

nyår, nyår sälen, yår lindvallen, nyårsfirande, nyårsfirande sälen, nyårsmiddag, nyårsmiddag sälen, nyårssupé sälen, nyårssupé lindvallen, olarsgården, olarsgården hotell och restaurang, boka nyår, restaurang lindvallen, Jonas i Sälen, Dalarna, hotell sälen, hotell dalarna, middag sälen, middag lindvallen, 2019

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se


Nyhet! Nyårskassen!

nyårskasse, sälenkassen, nyårskasse för avhämtning, helgmiddag, avhämtning, matkasse sälen, middagskasse sälen, Jonas i Sälen, sälenproducerad, nyår, nyår sälen, hämtmat sälen, hämtmat lindvallen, nyårskasse

Nyårsmiddag för avhämtning. Nyårsfest i stugan med catering från Jonas i Sälen. Vi har komponerat en nyårsmiddag för avhämtning med klassiskt, festligt innehåll.

Pris 395 kr per person.

Beställningen stänger 28 december. Nyårskassen kan hämtas den 30 december på Olarsgården hotell, Olarsvägen 21 vid Sälfjällstorget mellan klockan 11.00 – 14.00 eller den 31 december mellan klockan 11.00 – 12.00. Du väljer avhämtning i samband med beställning. Medtag bekräftelse på betalning vid avhämtning.

KÖP NYÅRSMIDDAG FÖR AVHÄMTNING

Frågor: Ring 0280 – 333 30 kontorstid eller 0280 – 210 29 kl: 08.00 – 21.00

Begränsat antal! Boka nu, bokningen öppen under begränsad tid. Vi förbehåller oss rätten att innehållet kan variera/ändras beroende på efterfrågan och leverenser i helgtrafiken. Observera våra boknings- och betalningsvillkor.

NYÅRSKASSENS INNEHÅLL

Innehåll kommer presenteras inom kort

En ”kasse” är beräknad för en person. En familj på två vuxna och två barn kan antingen beställa 3 kassar där den tredje kassen delad blir två barnportioner eller också beställa 4-5 kassar då alla i familjen får av de populära delarna och där kanske en liten del blir över att äta senare. Allt är färdiglagat i vårt kök i Sälen. Enkla instruktioner hur ni värmer det som skall vara varmt medföljer.

Frågor och info på tel: 0280 – 333 30 kontorstid eller 0280 – 210 29 kl: 08.00 – 21.00


Fler nyårstips!

nyår tandådalen, nyårsupé, nyårsfest, nyårsfest tandådalen, nyårsfest tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, afterski, afterski sälen, afterski tandådalen, Jonas i Sälen, fira nyår, nyårsmiddag, 2019, fest tandådalen, wärdshuset fest, Tandådalen, nyårsveckan, supé

Nyårsfest på Tandådalens Wärdshus!

Fira in det nya året med oss i Tandådalen! På Nyårsafton är det fest och skön stämning i hela Tandådalen. Du kan boka vår populära Nyårssupé med fest på Tandådalens Wärdshus redan nu: BOKA NYÅRSSUPÉ & FEST HÄR

Vi återkommer inom kort med detaljerad info inom kort. Reservation för ändringar. Vi har alltid alkoholfria alternativ. Priser för barn kommer. Ring för mer info: 0280 – 333 30 kontorstid.

Du kan också göra en intresseanmälan för eftersläppet till Nyårsfesten här. OBS! 18 år, leg. Fest eftersläpp från 22.30 Förköp 200 kr, i dörren 250 kr.

BOKA NYÅRSSUPÉ & FEST HÄR

i Tandådalen, Tandådalen, vinter Tandådalen, nöje tandådalen, skoter tandådalen, Tandådalens Wärdshus

New Years dinner and New Years Eve party. Book here. 

Booking on phone + 028(0) 333 30

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Följ oss på @tandadalenswardshus för senaste nytt


Nyårsmiddag på O’Learys Tandådalen!

Fira in det nya året med oss på O’Learys i Tandådalen. Njut av en tre-rätters middag tillsammans med vänner. Vid 12 slaget firas det på klassiskt vis med fyrverkeri på Tandådalstorget.

Meny
Förrätt
Skagenterrin med jordärtskocka och citron
Varmrätt
Oxfile med mille feuille, tryffelsky samt kantareller och bönor
Dessert
Vaniljmousse och hjortron
795:-

BOKA NYÅR

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski Läs mer

www.olearys.se/salen-tandadalen

nyår, nyår tandådalen, olearys, music quiz, pub quiz, o'learys tandådalen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen, restaurang tandådalen, restaurang sälen, O'Learys Tandådalen

BOKA NYÅR

O’Learys Tandådalen är Sälens största sportsbar. Du hittar O’Learys Tandådalen ett par hundra meter från Tandådalens Wärdshus i Fjällhotellet. Läs mer och boka bord här.


Följ oss på bloggen för fler nyheter: www.jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen, afterski, konferens, boende, skidåkning, skidor, ski, skiing, nöje, restaurang, restaurang sälen, öppet sälen, business center, städ, tvätt, catering, Lindvallens Fäbod, Olarsgården

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter