Boka bord

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Du har väl inte missat att Pinchos öppnat i Sälen. Du hittar oss på Sälfjällstorget 5 i Lindallen. Så här har vi öppet i Julhelgen – med reservation för ändringar.

  • Söndag 23 december 14.00 – 22.00
  • Julafton 24 december Stängt
  • Juldagen 25 december 14.00 – 23.00
  • Annandag jul 26 december 14.00 – 23,00
  • Torsdag 27 december 14.00 – 23.00
  • Fredag 28 december 14.00 – 23.00
  • Lördag 29 december 14.00 – 23.00
  • Söndag 30 december 14.00 – 22.00
  • Nyårsafton 31 december 14.00 – 22.00
  • Nyårsdagen 1 januari 14.00 – 22.00

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Boka bord, börja med att ladda ned appen.

BOKA BORD PINCHOS

I Sälen drivs den nya restaurangen av Restaurang & Catering i Sälen AB som ingår i familjeföretaget Jonas i Sälen. Läs mer om Pinchos på pinchos.se

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook @pinchossalen

 @eatpinchos

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Såhär glad blir vår cirkusprinsessa Isabella när hon får träffa alla gäster som besöker oss 🤩 Vill du vara nya årets första gäst på Pinchos? Bord bord även till år 2019 redan nu 😍👏🍿🎪

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Följ oss på bloggen under vintern. www.jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen, afterski, konferens, boende, skidåkning, skidor, ski, skiing, nöje, restaurang, restaurang sälen, öppet sälen, business center, städ, tvätt, catering, Lindvallens Fäbod, Olarsgården

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter