Jonas i Sälen Årskrönika

nyår sälen, fira nyår, nyårsmeny, tandådalen, tandådalens wärdshus, olearys, olearys tandådalen, td lounge, tandådalen lounge, Jonas i Sälen, nyårskasse, nyårsmiddag, nyårssupé, nyårsmiddag avhämtning, sälenkassen, olarsgården, Wedgie, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, bandlista, skidspår, längdskidor, nyspårat, spårrapport, myrflodammen, schlagerfredag, nightclub, nightclub sälen
Vi började med en fest

Vi dundrade igång 2018 med en sprillans ny nattklubb Wärsan Nightclub och i samband med det utökade vi vår populära VIP service. Trender kommer och går. På fjället har vi under året sett alltfler elcyklar på sommaren och fatbikes på vintern. Nu är också springa populärt, vintertid med snöskor och även stiglöpning blir allt populärare. Som våra vänner på Afterski Team Sweden säger ”afterski är en materialsport” och inom afterskin ser vi att VIP bord och VIP paket blir allt mer populära. Inte bara för kompisgängen och konferensgästerna utan även för barnfamiljer, ja i princip alla. De flesta har, förhoppningsvis, en anledning att fira att man är ledig, tillsammans, i fjällen. Man vill lyxa till det lite helt enkelt.

 

Snöläget i backe och terräng

Snöläget var fantastiskt i början av året. Det bästa på flera årtionden. En bra bit över metern den 2:a januari i hela Dalafjällen från Stöten till Kläppen. Snödjupet just nu är ett par procent bättre än ett historiskt snitt från tidigare säsonger. I terrängen nära halvmetern, 47 cm och i backarna nära 70 cm. Visst, det finns ett och annat ställe där det är lite tunnt snötäcke men överlag så har t.ex längdspår rapporterna varit riktigt positiva, inte minst för det klassiska Kalven runt spåret. I början av året var det rejält kallt, vi får se hur det blir 2019.

Tanti auguri di felice nuovo

Har du inte besökt vår nattklubb i nedervåningen på Tandådalens Wärdshus är första chansen årets Nyårsfest. Läs mer om nattklubben på facebook: @warsannightclub Länken till förköp festen, eftersläpp, hittar du här.

För gunget på dansgolvet svarar DJ Altégo och Remo Giugni. Ja ni läste rätt. För er som hänger med vet att här får vi UTOMHUSHOUSEN vibbar mitt i vintern. Vi såg dem senast tillsammans i Sverige på just UTOMHUSHOUSEN 2018. Remo Giugni’s hemmaarena är annars Florens och bl.a Blue Velvet @bluevelvetfirenze Vi är övertygade om att detta blir kanon. Italienare håller fast vid sina traditioner och då inte minst nyår, eller capodanno som det heter. Här är en bild som cirkulerar på sociala media i Italien just nu, tillsammans med ytterlligare en bild fast då med DJ Altégo.

Nu återstår bara att säga Welcome back Remo Giugni och Tanti auguri di felice nuovo som betyder hoppas ert nya år fylls av vänskap, kärlek, glädje och välstånd.

Läs mer om nattklubben på facebook: @warsannightclub Länken till förköp festen, eftersläpp, hittar du här.

nyår sälen, fira nyår, nyårsmeny, tandådalen, tandådalens wärdshus, olearys, olearys tandådalen, td lounge, tandådalen lounge, Jonas i Sälen, nyårskasse, nyårsmiddag, nyårssupé, nyårsmiddag avhämtning, sälenkassen, olarsgården, Wedgie, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, bandlista, skidspår, längdskidor, nyspårat, spårrapport, myrflodammen, schlagerfredag, nightclub, nightclub sälen

Vi lanserade fler nöjesnyheter i början av året, bl.a Schlagerfredagar. Givetvis fortsätter vi med det denna säsong. Varje fredag Wärsta Schlagern på Wärsan Nightclub.

Mat, mathantverk, matglädje

nyår, nyår sälen, yår lindvallen, nyårsfirande, nyårsfirande sälen, nyårsmiddag, nyårsmiddag sälen, nyårssupé sälen, nyårssupé lindvallen, olarsgården, olarsgården hotell och restaurang, boka nyår, restaurang lindvallen, Jonas i Sälen, Dalarna, hotell sälen, hotell dalarna, middag sälen, middag lindvallen, 2019

I början på året uppmärksammades vår restaurang på Olarsgården i pressen. Vi tog över driften av Olarsgården hotell & restaurang under 2017. Restaurangen var då White Guide listad och glädjande nog höjde vi poängen redan 2018. Aldrig har så många duktiga kockar trängts kring grytorna som under senaste året på Olarsgården. Först ut var Tobias Mårtensson sedan följde flera kockar på kort och ibland längre tid hos oss. Ni som varit på Olarsgården under senare tid har säkert träffat Joakim ”Chips” Larsson och Kim Johansson. Joakim hjälper oss just nu på nya Pinchos – mer om Pinchos längre ned.

På Olarsgården sker mycket spännande just nu. Ja vår fantastiska nyårsmiddag såklart. Platser kvar, boka nu. En del av er har säkert sett att restaurangen fått ett nytt namn. Elgen. Detta är mycket mer än en namnändring. Bakom ligger vår allra största satsning på Jonas i Sälen just nu: Maten. Vad det innebär på Olarsgården och restaurang Elgen kommer vi berätta mer om framöver. Ansvarig för Olarsgården är Elin Gaustad.

Mat och mathantverk går som en röd tråd genom företaget Jonas i Sälen. Sett till antal anställda så är det ett familjeföretag som till stora delar alltid styrts och kretsat kring mat och restaurangupplevelser. Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen själv är bland annat kock vilket borgar för att maten fortsatt kommer vara i fokus.

Vi på Jonas i Sälen är kända för att jobba med lokala råvaror i hög utsträckning. Älgköttet jagar Jonas själv, hjortron och lingon är plockade i Sälenfjällen. Genom olika samarbeten lyfter vi fram lokala tillverkare av t.ex ost och honung närhelst det går. Vi tror själva på matupplevelser som bygger på lokala råvaror och lokal förädling och vi ser också att måltidsturismen växer snabbt. Intresset för mat och turism i kombination växer. En strategi för en ny turismpolitik håller på att tas fram där maten har en central roll. Runtom i världen forskas det om gastronomins betydelse för turismen.

Matproduktion och lokala råvaror kan skapa en lokal identitet. Dessutom kan det ge arbetstillfällen. Utöver det är det också något som lockar turister i allt högre grad. Efterfrågan växer lavinartat och här skapas mervärden i flera led. Vi på Jonas i Sälen har levt med denna utveckling ett bra tag. Visste du att vi t.ex rullar våra smarriga chokladbollar själva på Wärdshusets fjällbageri i Tandådalen. Varje säsong blir det tusentals och åter tusentals chokladbollar, producerade mer eller mindre mitt i skidbacken.

Business Center och produktionsköket

För precis ett år sedan tog vi vår senaste jätteinvestering i bruk, Sälen Business Center. Jonas i Sälen Business Center ligger strategiskt beläget i Lindvallen och inrymmer kontor, kontorslokaler för uthyrning, en rad hyresgäster såsom Visit Dalarna, Office IT Partner, Svensk Fjällbevakning, Sälens Fjällbryggeri med flera, ett toppmodernt tvätteri och ett produktionskök. Produktionskök låter kanske inte så spännande men det är just vad det är. Här kan vi samla och koncentrera den kunskap och kärlek till maten som genomsyrar hela företaget under ledning och personifierat av kocken Jonas Persson i egen hög person. Produktionsköket ger oss möjlighet att hantera och bereda stora mängder lokala råvaror, t.ex trattkantareller från Sälenfjällen. Dagens Sälengäst ställer höga krav, med rätta tycker vi. Istället för att mängder av luncher och middagar tillagats kanske fler mil ifrån Sälen, längre bort än vad den typiska besökaren/turisten kommer ifrån, har lunchen eller middagen lagats på fjället, i Sälen, i Lindvallen. Detta är dessutom en långsiktig satsning som skapar arbetstillfällen på fjället, möjliggör hållbar åretrunt verksamhet och inte minst lägger grunden för goda matupplevelser runtom i Sälen i form av arbetsluncher, upplevelsemiddagar, skidåkarluncher eller vad det än må vara.

Sälenkassen

Den största nyheten får nog sägas vara Sälenkassen – middag för avhämtning. Sälenproducerad mat. Färdiglagad och klart att värma i din stuga. Vår mat är lagad från grunden i vårt kök på Sälen Business Center. Vårt team i köket är förstärkt i år med Fredrik Hedlund, Svenska Kocklandslaget och OS guldmedaljör 2012 och Johan Bendix med 15 år i Sälens olika kök.

I skrivande stund har vi levererat Julkassen (med finfina recensioner) och vi levererar just nu ut Nyårskassen, läs mer här. Nu följer ett kort uppehåll och därefter kommer vi erbjuda Helgkassen med tvårätters från 149 kr.

 

Vintern löpte på i en rasande takt, som det gör när man har kul. Och visst hade vi kul: PartyPatrullen, Det Där Bandet, Sveriges Näst Snyggaste Band, Freddy Kalas, Samir & Viktor, Rock Circus och många, många fler. Vi minns bl.a Långfredagens Utomhusafterski med strålande solsken, tusentals och åter tusentals gäster, Bröderna Haaks, PartyPatrullen och gäster. Vi utsåg även en lycklig vinnare till ett par sköna Coca Cola skidor.

Ytterligare en nyhet 2018 som vi även kör 2019 Snörock med Rock Klassiker. Vi avrundade vintersäsongen precis som vi kommer att göra 2019 med UTOMHUSHOUSEN. 2019 kör vi måndagen den 29 april, ja du läste rätt precis innan Valborg. Vill du ha vibbarna redan nu, köp eftersläpp till Nyårsfesten som du hittar här.

 

Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Jakt, fiske, outdoor, dalahantverk, Billy Opel

Direkt efter dessa fester,,, vad gör vi då på Jonas i Sälen? Jo vi planerar för sommarens första och största evenemang Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market. Jakt och fiske mässan arrangerade vi för fjärde året i rad första helgen i juni. Mässan har växt sig allt större från år till år och vi har fått massor av lovord för arrangemanget och inte minst platsen, Lindvallens Fäbod, en event arena utöver det vanliga. Läs mer här:

Jonas i Sälen Game Fair

Lindvallens Fäbod Café

Lindvallens Fäbod middag

Lindvallens Fäbod Lappkåta

Konferens i Sälen

I skrivande stund har vi inte spikat datum mm för nästa mässa. Är du intresserad, t.ex som utställare? Skicka ett mejl.

Sommaren i Sälen

bröllop, bröllop i sälen, Dalabröllop, bröllop Dalarna, bröllop fjällen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Lindvallens Fäbod, fäbodbröllop, Dalafjällen, restaurang olarsgården, Jonas i Sälen, Sälen

Efter mässan, under sommaren, står inte tiden still för oss på Jonas i Sälen. Konferensgäster och bröllopsgäster avlöser varandra. Läs mer om bröllop & högtider här. Läs mer om våra konferens erbjudanden här.

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Från måndagen efter midsommar till mitten av augusti har vi sommarcafé på Lindvallens Fäbod. Här erbjuder vi bl.a våfflor och kolbulle i underbar miljö och Barnens Fäbod där vi bl.a har kalvar, hästar (ponnyridning) höns.

Cykelvasan, sommarveckan, Vasaloppet, cykelvasasprinten, öppet spår, barnens cykelvasa, cykla i Sälen, cykel sälen, cykel lindvallen, hotell sälen, hotell dalarna, Olarsgården hotell och restaurang, olarsgården, Jonas i Sälen, pasta, hotell, restaurang, restaurang cykelvasan, sommar, café, sommarcafé, Lindvallens Fäbod, barnaktiviteter, familjeaktivteter, göra i lindvallen, klappa djur, djur på gård, fiske, ponnyridning

Vi lagar mat på sommaren också, massor av mat. Populär är vår lunchbuffé på Olarsgården. Denna sommar var varm och torr. Runt om oss i Dalarna rasade skogsbränder och givetvis fick vi lov att ändra i utbudet då grillförbud infördes inte bara i Dalarna utan i stora delar av landet. Sommaren flöt på med bl.a Cykelvasan och Dansbandsveckan som stora händelser.

Boka boende, välj mellan storstuga och hotell

Under sommar och höst hamnar våra boendeerbjudanden i fokus. På vintern är reseanledningen ofta självklar – skidåkning. Under barmarkssäsongen ser det annorlunda ut. Cykel, vandring, bröllop, konferens, träningsläger, tävlingar, tjänste- och arbetsresor mm. Vi har det ideala boendet för konferens grupper och andra lite större sällskap. För familj och t.ex par är Olarsgården hotell oftast vårt bästa alternativ.

konferens sälen, konferens dalarna, fjällkonferens, storstuga, Gattar, Gattar storstuga, Jonas i Sälen, konferens i sälen, jacuzzi, bastu, storstuga sälen

Här hittar du vårt boende, bl.a en unik storstuga i Tandådalen. 24 bäddar fördelade på 11 rum. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu. Idealisk för grupper och företag. Boka Gattar storstuga redan nu, t.ex till Cykelvasan.

Nytt, ledigt just nu!

Torsdag – söndag 24 till 27 januari, vecka 4. Ring för pris: 0280 – 333 30

KONTAKTA OSS

Prissänkta söndag till torsdagsveckor!

Grupper och företag, alla priser exkl. moms. Självfallet kan ni be om offert för kortare vistelse, t.ex två nätter.

Lediga perioder:

Vecka 3 söndag – onsdag | BOKA NU 19.000 kr ordinarie pris 23.100 kr
Vecka 5 söndag – torsdag | BOKA NU 25.000 kr ordinarie pris 29.400 kr
Vecka 6 söndag – torsdag | Be om offert
Vecka 9 söndag – torsdag | Be om offert (Vasaloppets vintervecka)
Vecka 10 söndag – torsdag | Be om offert
Vecka 12 söndag – torsdag | Be om offert

FJÄLLKONFERENS | SKIDKONFERNS | SKOTERKONFERENS | Gattar storstuga, 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. Utomhus jacuzzi, vedeldad bastu och relax. Pris exkl.moms. Tillval: Halv och helpension. Skotersafari, Isskulptering, Upplevelsemiddag på fäbod, 5-kamp mm. Scrolla ned för mer info.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30

Gattar, en exklusiv storstuga i Tandådalen

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälenstorstuga, logi, boende, Sälen, konferens, skidresa, skidkonferensGattar, stortuga, stuga sälen, Jonas i Sälen, tjemiddag sälen, gruppresa sälen, bastu, boka konferens, Fjällkonferensskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, skoter konferens, kick off, team buildning, hyra stuga sälen, boka stuga sälen, Jonas i SälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Slåtterstugan, stuga sälen, sälen lindvallen, hyra stuga, boka stuga, Olarsgården, Lindvallen, boende sälen, Sälenfjällen

Slåtterstugan vid Olarsgården

Vintertips! Boka en unik storstuga vid Sälfjällstorget, nästgårds med Olarsgården hotell och restaurang. Fördelarna med Slåtterstugan stannar inte vid närheten till hotellet. Du bokar stugan genom Olarsgården. Du kan beställa linnepaket, slutstädning och givetvis boka till allt från frukost till middag. Du bor i en unik storstuga men kan leva, mer eller mindre, som på ett hotell.

Bilden ovan är tagen vid husknuten vid Slåtterstugan. Mellan träden ser du Olarsgården skymta. Kort, kort promenadavstånd med andra ord.

Bästa läget i vinter? När du bor på Slåtterstugan har du inte många meter ned till Olarsgården som numera även serverar våfflor, alla dagar i veckan, från morgon till sent. På Slåtterstugan bor du också granne med en av säsongens stora nyheter, Pinchos på Sälfjällstorget! Fyll i en enkel offertförfrågan så hör vi av oss med förslag.

Några prisexempel

Vecka 1 | 30.381 kr, söndag till torsdag 15.995 kr, torsdag till söndag 16.795 kr

Vecka 2 | 20.786 kr, söndag till torsdag 10.996 kr, torsdag till söndag 11.021 kr

Vecka 10 | 23.743 kr, söndag till torsdag 10.796 kr, torsdag till söndag 13.225 kr

Vecka 32 | Cykelvasan 25.489 kr

KONTAKTA OSS

I priset ingår moms, städning samt skottning och sandning på ankomstdagen. 2.500 kr obligatorisk städning debiteras vid varje uthyrningstillfälle. 175 kr per linne, 350 kr för uppbäddat.

75 kr per person för frukost på hotellet

Du kan också boka stugan genom Olarsgården: Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

storstuga, storstuga sälen, stuga lindvallen, storstuga sälfjällstorget, hotell sälen, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, sportlov, Lindvallen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Bo på Olarsgården. Vi har öppet året runt. Läs mer här: www.olarsgarden.se

 

 

Mer om maten och vad Jonas i Sälen kan erbjuda

Gör som Trailrunning Sweden. Arrangera ett fjälläger i Sälen och låt oss på Jonas i Sälen ta hand om boende och mat. Till en del skräddarsyr vi en helhetslösning med mat och boende, andra hjälper vi t.ex bara med maten.

Lunchcatering till föreningar

Genom åren har vi samarbetat med en rad föreningar och arrangörer av evenemang runt om i Sälen. Vi har levererat alltifrån frukost, tårtor, lunch/matlådor, middagar, banketter, upplevelsemiddagar, afterskier och andra festarrangemang till bl.a SkiStar, Vasaloppet, Landstinget i Dalarna och många, många fler. Malungs OK är fin och mycket aktiv förening, inte minst på ungdomssidan, som vi har glädjen att samarbeta med. Vi har t.ex ett mångårigt samarbete med Malungs OK och deras arrangemang Konfirmation Sälen. Så här skriver de om samarbetet på sin hemsida: ”Vi har sedan starten av Konfirmation Sälen på olika sätt samarbetat med Jonas i Sälen vad det gäller kosten under det 3 veckor långa Konfirmationslägret. Nu är det klart att detta samarbete kommer fortsätta många år till och vi fortsätter att använda Tandådalens Wärdshus. Mycket glädjande tycker vi då det är en central roll i lägret och en av anledningarna till att lägret är så populärt. Maten har i snitt fått 4,6 av 5 i betyg genom årens gång när deltagarna efter lägret har betygsatt den. Vilket vi så klart är nöjda med!”

Är ni intresserade av samarbete kring mat och logi? Matupplevelsen kring ert evenemang är en stor del av deltagarnas totalupplevelse av arrangemanget. Kanske har ni klart med banketten men saknar alternativ till det stora flertalet? Kanske har ni ordnat för det stora flertalet men vill addera något extra till era sponsorer och evenemangsledning? Kanske vill ni koncentrera er på själva arrangemanget, tävlingen, träningslägret och låta oss ombesörja maten? Fyll i en enkel offertförfrågan nedan så kontaktar vi er med förslag. Eller skicka ett mejl.

KONTAKTA OSS

Har du och ert företag projekt på gång eller pågående i Sälen med omnejd? Kontakta oss på Jonas i Sälen så kan vi berätta vilken typ av företagsstöd vi kan erbjuda. Några exempel:

  • Lunchcatering/matlådor med Sälenproducerad mat av hög kvalitet
  • Kontorslokal, kontorsplats, Co Working plats på Sälen Business Center
  • Logi. Rum på Olarsgården hotell.
  • Julbord, konferenslokaler, teambuildingaktiviteter

Ring 0280 – 333 30 under kontorstid, skicka ett mejl eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi er med skräddarsydda förslag.

KONTAKTA OSS

Nedan. Bild från Malungs OK och Konfirmation Sälen där delatagarna bl.a äter lunch på Tandådalens Wärdshus.

catering, catering sälen, Sälenproducerad, Tandådalens Wärdshus, Malungs OK, konfirmation sälen, event sälen, evenemang sälen, Jonas i Sälen, Sälen Business Center, Dalafjällen, outdoor sälen

Upplevelsemiddagar

För precis ett år sedan tog vi över driften av Olarsgården hotell och restaurang. Under året som gått har vi utvecklat verksamheten, inte minst när det gäller erbjudanden inom konferens. Olarsgården är det självklara alternativet för dig som vill äta god, genuin, prisvärd mat på fjället.

Boka en vildmarksrestaurang!

Vintertid kvällstid kan vi öppna upp Lindalens Fäbod som vildmarksrestaurang för grupper och företag där transport till och från fäboden i skotersläde ingår som en del av upplevelsen. En mycket uppskattad upplevelsemiddag. Vi har haft bröllopssällskap, familjehögtider, konferensgäster och många fler. Läs mer och boka här. Passa på, boka nu till förra säsongens priser!

Lindalens Fäbod Brasseradé

Jonas i Sälen, Lindalens Fäbod, fäbodmiddag, konferens sälen, grupper sälen, fjällkonferens, Skistar Business, bordsgrill

Ca 3 km från Business Center och Olarsgården ligger Östfjällets Fäbod. Denna stuga, nyuppförd på gammal fäbodplats är unik med alla sina Daladetaljer och inredning. Östfjället kan bokas året runt och här går även att övernatta. El och rinnande vatten saknas så vi pratar om en riktigt Dalafjällsupplevelse utöver det vanliga.

Östfjällets Fäbod Dalamiddag

Östfjällets Fäbod, konferens, Dalamiddag, fjällkonferens, Jonas i Sälen, boende, bo i Sälen, fäbod, fäbodmiddag, Dalarna

Lindvallens Fäbod erbjuder ett stycke underbar miljö mitt i Lindvallen, nedanför Ski Lodge. Fäboden har caféservering vintertid och har sommaröppet nu måndag till lördag kl: 10.00 till 16.00 t.o.m 11 augusti. Lindvallens Fäbod kan abonneras för företagsevent och middagar, hela fäboden, storstugan eller lappkåtan.

Lindvallens Fäbod Middag

bröllop sälen, häst och vagn, häst och släde, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, catering lindvallen, högtid sälen, fjällkonferens, skidkonferens, sälenfjällen

Lindvallens Lappkåta för fester, bröllop och event

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, Dalarna

 

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen

Sälen Business Center

Andra stora nyheter hos Jonas i Sälen hittar vi på vårt Sälen Business Center. Här har vi kontoren för alla våra verksamheter inklusive t.ex O’Learys Tandådalen, Sälenkativiteter och Tvätt & Städ i Sälen med flera. På kontoret i Sälen Business Center i Lindvallen har vi förstärkt med en vice VD, Christina Semdahl och på ekonomi, Katarina Winsth. Här jobbar även Camilla Lind, Erika Wennström och många fler som vi kommer presentera närmare på bloggen.

Ett par av våra verksamheter som vi driver med bas på Sälen Business Center är tvätt och städ.

tvätt, tvätteri, kemtvätt, Jonas i Sälen, tvätt sälen, tvätter i Sälen, tvätteri Dalarna, I Sälen Tvätt och Städ, Sälen Business Center, matt tvätt, Lindvallen, Sälen

Vårt moderna tvätteri är inrymt i nya lokaler i Sälen Business Center i Lindvallen, Sälen. Här finns flera andra företag vägg i vägg. Vårt tvätteri har den nya generationen kemtvätt, den andra installationen i Sverige som klarar nya EU krav.

tvätt, tvätteri, kemtvätt, Jonas i Sälen, tvätt sälen, tvätter i Sälen, tvätteri Dalarna, I Sälen Tvätt och Städ, Sälen Business Center, matt tvätt, Lindvallen, Sälen

Vi planerar för att inom kort kunna erbjuda städtjänster och kemtvätt till privatkunder.

Under året har vi kört frukostmöten på Sälen Business Center. Följ oss på facebook.

Nästa möte är onsdag 23 januari. Följ oss på facebook.

Det händer hela tiden nya spännande saker hos Jonas i Sälen. Såklart har vi missat massor i denna årskrönika. Namn som borde stått med o.s.v. Vår viktigaste tillgång är såklart alla våra glada och professionella medarbetare. Inte minst under vintern är detta tydligt då vi toppar vårt lag med en stor mängd säsongsanställda. Några av dem skall vi försöka hinna presentera lite närmare inom kort.

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

Här en bild från årets introduktionsdagar för säsongsanställda som vi har några veckor innan jul. Jonas Persson, även känd som Jonas i Sälen berättar om nya flygplatsen som byggs i rasande takt precis bortom Hundfjället.

Vill du jobba hos oss?

servering, serveringspersonal, receptionist, hotell reception, bemötande, service, gästservice, cafébiträde, caféföreståndare, besöksnäring, service, servis, restaurang, restaurangpersonal, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell dalarna, fäbodcafé, frukostvärdinna, Lindvallens Fäbod, café, Jonas i Sälen, lediga jobb, nytt jobb, sök jobb, lediga tjänster, jobba i sälen, jobb dalarna

Just nu söker vi Frukostvärdinna och Cafébiträde

Vi söker omgående nya medarbetare till Sälen, en frukostvärdinna till Olarsgården hotell och restaurang och ett cafébiträde till Lindvallens Fäbod Café. Vi hjälper till att hitta boende. Tillträde: omgående nu för vintersäsongen och med möjlighet till förlängning.

Sök tjänsterna genom att skicka ett kort mejl till oss. Ange FRUKOSTVÄRDINNA eller CAFÉBITRÄDE i ämnesraden, eller båda tjänsterna. Bifoga CV.

ANSÖKAN FRUKOSTVÄRDINNA, CAFÉBITRÄDE | OLARSGÅRDEN & LINDVALLENS FÄBOD

MEJLA OSS ANSÖKAN

jobba hos oss, jobb sälen, jobb dalarna, nytt jobb, säsongsjobb, säsongsjobb sälen, restaurangpersonal, kock, bartender, bagare, bageri, Wärdshusets Bageri, bakery, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, tandådalen lounge, lediga jobb, Olarsgården, Sälen Business Center, Sälen, Dalarna

Har vi sparat det bästa till sist?

En riktig årskrönika händelse hos Jonas i Sälen med bara dagar kvar på året 2018. Ja, vi tror att många av er tycker detta är störst. Premiär för Pinchos i Sälen!

Välkommen till Pinchos i Sälen. Du hittar oss på Sälfjällstorget 5 ovanför Kaisers skidbod. Läs mer på vår hemsida.

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Pinchos är ett restaurangkoncept baserad på en svensk originalidé etablerad i Göteborg 2012. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första restaurang där alla beställningar sker via en egenutvecklad app. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare. 2017 startades en internationell etablering. I vinter finns Pinchos också i Sälen. I Sälen drivs den nya restaurangen av Restaurang & Catering i Sälen AB som ingår i familjeföretaget Jonas i Sälen. Driftansvarig för den nya restaurangen är Fredrik Ekman. Läs mer om Pinchos på pinchos.se

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook @pinchossalen

 @eatpinchos

Vad händer härnäst? Vad blir 2019 års första och största nyheter hos Jonas i Sälen? Till en början hoppas vi att ni gör som vi: njuter av vinterfjällen och firar in det nya året ordentligt med en god middag och en skön fest. Gott slut och Gott nytt år alla läsare av bloggen, gäster, kunder och Sälenvänner. Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter