Följ med på vår resa

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Elgen, Elgen restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, hotell sälen, Jonas i Sälen, middag sälen, middag lindvallen, restaurant Elgen, älg, Sälen, Dalarna

Välkommen till Olarsgården hotell Sälen och restaurang Elgen. En del har sett de nya skyltarna, en del har sett ommöbleringen. Det nya restaurang konceptet vilar på Olarsgårdens tradition. Vi tar steg för steg, följ med oss på vår resa.

Elgen Vi kommer kunna erbjuda unikt älgkött på din tallrik. Älgen går utanför matsalens fönster. Olarsgården och jaktstugan Östfjällets Fäbod ett par km bort i skogen ligger på jaktmarken där Jonas Persson, även känd som Jonas i Sälen, jagar.

Maten Vårt löfte är att restaurangupplevelsen skall genomsyras av Jonas i Sälens passion för mat, tradition, bygdens och Dalafjällens lokala delikatesser.

Olarsgården Olarsgårdens historia sträcker sig tillbaka till 40-talet då det byggdes, då under namnet Olarsängens Pensionat. Jonas Persson gjorde sin andra säsong här och är nu tillbaka, 15 år senare, som Jonas i Sälen med Elin Gaustad vid sin sida. Elin är hotellets VD.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Elgen, Elgen restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, hotell sälen, Jonas i Sälen, middag sälen, middag lindvallen, restaurant Elgen, älg, Sälen, Dalarna

Boka: www.olarsgarden.se eller ring 0280 – 210 29

Här hittar du vår meny. Pdf som öppnas i nytt fönster/flik. Prova vår Älgtartar till förrätt och kanske vår Boeuf bourguignon på älg till huvudrätt.

Har du bokat alla skiddagar ännu?

Passa på vi har lediga rum på Olarsgården hotell. I Sälens hjärta, granne med Sälfjällstorget, Lindvallens liftsystem, skogen och fjället, hittar du oss. Här har du lika nära till aktiviteter som till avkoppling, och i vår restaurang sätter vi smak på din fjällvistelse.

BOKA BOENDE

Olarsgården Hotell & Restaurang AB Olarsvägen 21 / Box 6 780 67 Sälen Telefon: 0280 – 210 29 Mail: info@olarsgarden.se Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl. www.olarsgarden.se

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

VÅRA AKTUELLA PAKET

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

BOKA BOENDE

Olarsgården Hotell & Restaurang AB Olarsvägen 21 / Box 6 780 67 Sälen Telefon: 0280 – 210 29 Mail: info@olarsgarden.se Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl. www.olarsgarden.se

 

Här hittar du mer boende hos Jonas i Sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter