Middag i stugan

Sälenkassen, Sälenkassen helgkasse, helgkasse, helgkasse avhämtning, helgkasse sälen, middag avhämtning, avhämtning sälen, avhämtning lindvallen, avhämtning tandådalen, middagskasse, matkasse, middag sälen, Olarsgården hotell och restaurang, Tandådalens Wärdshus, Sälen Business Center, Fredrik Hedlund, kök, Sälenproducerad, lokalproducerad, sälen mat, sälen middag, Jonas i Sälen, sportlov, vecka 8, sportlovstips, app, isälen, sälenappen

Sportlovtips från Jonas i Sälen. Nu är bokningen öppen för bokning av Sälenkassen helgkasse. Beställ senast dagen innan, hämta i Lindvallen på Olarsgården hotell & restaurang eller hämta i Tandådalen på Tandådalens Wärdshus. Middagen är komponerad av några av Sälens bästa kockar, tillagad från grunden i vårt kök i Sälen Business Center i Lindvallen. Middagen är färdiglagad, klar att värma i din stuga. Enkel instruktion medföljer.

KÖP SÄLENKASSEN

  1. Välj antal gäster (personer)
  2. Välj datum då du vill hämta maten
  3. Välj tid då du vill hämta maten

OBS! Nu står det enbart Olarsgården. Du kan även hämta på Tandådalens Wärdshus. På nästa sida kan du skriva ”hämtar på Tandådalens Wärdshus” längst ned i meddelande rutan.

4. Välj rätter och antalet rätter.

OBS! Som du ser så kan du även välja flera olika rätter. Passa på att handla för flera dagar. Ta hem och fyll kylen i stugan med Sälenproducerad mat. Ryggbiffen och Högrevsgrytan kan endast beställas till torsdag, fredag och lördag.

5. Du får en summering. En rätt är beräknad för en vuxen. En familj på två vuxna och två barn kan antingen välja 3 rätter där barnen äter en halv rätt var, eller 4 rätter där det då kanske blir lite extra av det goda. OBS! Se våra vegetariska alternativ och allergen information. Glöm inte våra goda efterrätter!

6. Du betalar och får en bekräftelse. Hämta din Sälenkassen på den tid och plats som du valt.

Här ovan ser du hela Sälenkassen menyn just nu med reservation för ändringar. Sälenkassen matlådor kan du handla hela veckan.

Du kan handla matlådorna här: Olarsgården hotell & restaurang i Lindvallen. Alla dagar 09.00 – 20.00. Pulsen Panino i Östra Tandådalen. Pulsen Panino ligger på övervåningen. Alla dagar 10.00 – 16.00. Bakfickan bredvid Tandådalens Wärdshus måndag till lördag 10.00 – 15.00.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Sälenkassen maten komponeras och tillagas i vårt splitter nya produktionskök i nya Sälen Business Center i Lindvallen av våra Jonas i Sälen kockar. Läs mer om vår Sälenproducerade mat här. Vår målsättning är att du skall kunna äta gott i stugan, enkelt så du sparar din energi till äventyren på fjället. Följ oss här och kolla efter Sälenkassen innan du åker till Sälen i vinter.

Följ oss på facebook @salenkassen

Frågor och info på tel: 0280 – 333 30 kontorstid eller 0280 – 210 29 kl: 08.00 – 21.00

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Toppa din middag i stugan!

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Appen iSälen presented by Jonas i Sälen

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Ladda hem vår nya app. Med appen kommer du få erbjudanden och rabbater t.ex på matlådor och Sälenkassen helgkasse. Upptäck och upplev mer i Sälen med Jonas i Sälen och vår app iSälen. I appen finns evenemangskalender, restauranger, boende, upplevelser, service och tjänster, shopping och mycket mer.

 

Vi har gjort en film till er sportlovsgäster vecka 8. (Musiken är Live i loungen med Punch, ursäkta ljudet, vi jobbar på det. Sänk volymen, första & enda gången vi säger det.  Punch spelar afterski torsdag-lördag.)

Sportlovsprogrammet vecka 8. Alla tider, platser, nöjen, aktiviteter och erbjudanden från Jonas i Sälen.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter