Skönt häng i Pulsen med iSälen appen

, afterski, afterski tandådalens wärdshus, afterski haaks, afterski br haaks, br haaks, Juno, Tandådalens Wärdshus, veckoprogram, vecka 5, partyvecka, partyhelg, Lindalen, Lindalens Fäbod, kalven runt, längdspår, skidspår, våffelstuga, våfflor tandådalen, skoter, skotersafari, skotertaxi, snö, snödjup, skidor, backar, liftar, Hundfjället, bad tandådalen, lunch, lunch tandådalen, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, live i loungen haaks, schlagerfredag, schlager sälen, Wärsta Schlagern, Wärsan, Wärsan Nightclub, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Lördgasklubben, Måndagshousen, Äntligen onsdag, Jonas i Sälen, Pinchos, Pinchos Sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell, Elgen, restaurang sälen, Lindvallens Fäbod, storstuga, stuga sälen, konferens, Järnet, Pulsen, Bakfickan, matlådor, avhämtning, avhämtning sälen, Sälenkassen, middag avhämtning, bandlista, Business Center, konferenshotell, fjällstuga, boende sälen, kortvecka, stugor sälen, VIP, vip bord, vip paket, DJ, gästlista, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen

Här kommer ännu ett skäl till att hänga i Östra Tandådalen och på Café Pulsen och ännu ett skäl till att ladda ned iSälen appen. Östra Tandådalen bjuder på sköna carving svängar i breda blå och röda backar. Här ligger även en av undertecknads favoritbackar i Sälen, den svarta Svansen. Först skrå skiers right för att sedan droppa ned mellan fjällbjörkarna och finna Svansen. Det är alltid något extra att åka den yttersta pisten i ett skidområde, fjället känns lite större och vildare som fond på höger sida längs backen. Här finns också ett av Sälens få off-pist områden där de sakkunniga anser att det kan vara riktigt bra beroende på snöförhållandena.

Just nu avråder undertecknad från off-pist på grund av nyligen stora snöfall. Läs mer om lavininformationen för Skistars backar i Sälen här. Och låt er inte luras av att fjället ser relativt flackt ut här, t.ex i jämförelse med Hundfjället bortom Väggen. Just här, skiers right om Svansen går laviner varje säsong och det har redan varit ett sök med fjällräddningen i området denna säsong.

Östra Tandådalen är så mycket mer. Många tillstalas av den bilfria dalstationen där Café Pulsen ligger. Här möts också olika typer av skidåkare. Längdskidåkare som åker det klassiska spåret Kalven runt eller som kommer från anslutande leder upp mot Högfjället. Här finns även ett Valles skidland med figurer, rullband, knappliftar, skidkarusell och gröna backar.

Här finns även Sälens största Snow Park med ett brett utbud av features med räcken, boxar och hopp, från enklaste gröna nivån till avancerad röd. Här i Östra Tandådalen har Sälentjejen och freestylestjärnan Jennie-Lee Burmansson nött hopp och trick många, många skidtimmar och dagar. Jennie har som ni kanske vet tagit medalj i X-Games och blev den yngsta svenska vinter OS deltagaren i Pyeongchang i Sydkorea 2018.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Halva priset på söndagar, kaffe på maten på Pulsen är bara början. Ladda ned vår app och häng med på Jonas i Sälens resa. Vi kan idag erbjuda såväl stugstäd som kemtvätt till privatpersoner, som Sälenproducerade färdigrätter/matlådor och middagskasse och många fler tjänster och produkter – året runt. Appen hjälper oss att premiera dig som kund för att du är hos oss ofta, på flera av våra ställen, att du kommer igen, att du lunchar hos oss på Café Pulsen.

Så här enkelt laddar du ned appen:

  1. Rikta din mobilkamera mot QR koden (den svartvita krumeluren) på bilden ovan så som att du skall till att ta en bild med din mobiltelefon.
  2. Klicka på mobilskärmen på Öppna ”xxxx” som dyker upp. Du kommer då automatiskt till vår sida på Google Play för android eller till App store för iPhone.
  3. Hämta vår app iSälen
  4. Följ instruktionerna: aktivera push och platstjänster
Följ instruktionerna.
Aktivera/tillåt Push
Aktivera/tillåt platstjänster.
Läs gärna om vår integritetspolicy.
Grattis! Nu är det klart.

I appen hittar du våra erbjudanden. Just nu kaffe på maten på Café Pulsen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Appen iSälen presented by Jonas i Sälen

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Ladda hem appen.

 

Veckoprogrammet för vecka 11 – alla tider och platser i appen. Mer info också på www.jonasisalen.se/blogg Program vecka 11.

Våfflor i vildmarken. Läs mer om Lindalens Fäbod och Kalven runt här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter