Påskprogrammet vecka 16

, afterski, afterski tandådalens wärdshus, afterski haaks, afterski br haaks, br haaks, Juno, Tandådalens Wärdshus, veckoprogram, vecka 5, partyvecka, partyhelg, Lindalen, Lindalens Fäbod, kalven runt, längdspår, skidspår, våffelstuga, våfflor tandådalen, skoter, skotersafari, skotertaxi, snö, snödjup, skidor, backar, liftar, Hundfjället, bad tandådalen, lunch, lunch tandådalen, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, live i loungen haaks, schlagerfredag, schlager sälen, Wärsta Schlagern, Wärsan, Wärsan Nightclub, O'Learys, O'Learys Tandådalen, Lördgasklubben, Måndagshousen, Äntligen onsdag, Jonas i Sälen, Pinchos, Pinchos Sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell, Elgen, restaurang sälen, Lindvallens Fäbod, storstuga, stuga sälen, konferens, Järnet, Pulsen, Bakfickan, matlådor, avhämtning, avhämtning sälen, Sälenkassen, middag avhämtning, bandlista, Business Center, konferenshotell, fjällstuga, boende sälen, kortvecka, stugor sälen, VIP, vip bord, vip paket, DJ, gästlista, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen

Vill du hålla koll på alla tider och händelser skall du ladda ner vår app. Där hittar du vår evenemangskalender och du kan också ta del av våra rabatter och erbjudande, året runt, från Lindvallen till Tandådalen. Dessutom, i år påsktävlar vi om fina priser i och med appen.

 • Tävla med Jonas i Sälen & Coca Cola – i appen!
 • Tävla i fjällvärldens största utomhus quiz på Långfredag – i appen! 
PÅSKPROGRAMMET – NÖJESNYHETER VECKA 16

• Måndag 15 april Påskafterski med S.N.S.B. Sveriges Näst snyggaste Band på Tandådalens Wärdshus
• Måndag 15 april Nattklubb, legendariska Måndagshousen på Wärsan Nightclub

• Tisdag 16 april Påskafterski med S.N.S.B. Sveriges Näst snyggaste Band på Tandådalens Wärdshus

• Onsdag 17 april Påskafterski med S.N.S.B. Sveriges Näst snyggaste Band på Tandådalens Wärdshus
• Onsdag 17 april Äntligen Onsdag på TD Lounge 18.00 – 01.00, DJ från 22.00

• Torsdag Skärtorsdag 18 april Påskafterski med Partypatrullen på Tandådalens Wärdshus

• Fredag Långfredag 19 april – FJÄLLVÄRLDENS STÖRSTA UTOMHUSAFTERSKI

 • 12.00 Afterski området öppnar med utomhusbarer mm.
 • 13.30 Fjällvärldens största utomhus Quiz. Vi tävlar om fina priser med iSälen appen.
 • 15.00 Fjällvärldens största utomhusafterski. På scenen, favoriten från förra påsken: Mr DJ (Pelle Cederlund) Partypatrullen med på trummor Mikkey Dee, Br. Haaks.

• Fredag Långfredag 19 april Music Quiz med Rasmus Almqvist på TD Lounge 20.00
• Fredag Långfredag 19 april Live i Loungen med Partypatrullen TD Lounge 18.00-01.00 Live ca 22.00

• Lördag Påskafton 20 april Afterski med Haaks & Partypatrullen på Tandådalens Wärdshus
• Lördag Påskafton 20 april Music Quiz med Rasmus Almqvist på TD Lounge 20.00
• Lördag Påskafton 20 april Live i Loungen med Partypatrullen TD Lounge 18.00-01.00 Live ca 22.00
• Lördag Påskafton 20 april Nattklubb, Saturday Fever – Nostalgitripp på Wärsan Nightclub 22-02

Lindvallen

• Lördag Påskafton 20 april Lindvallen Rhapsody in Snow 16.00. Området öppnar tidigare med bl.a Valle
• Lördag Påskafton 20 april Lindvallen Påskmiddag på Elgen, Olarsgården. Läs mer & boka här.

• Söndag Påskdagen 21 april Halva Priset Söndag med iSälen appen på Tandådalens Wärdshus
• Söndag Påskdagen21 april Nattafterski med Partypatrullen. Dessutom gratis midnattskidåkning!

Boka VIP bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl så hjälper vi dig.

RESTAURANGER – Vi är kontantfria

Tandådalen

 • Tandådalens Wärdshus, lunch alla dagar 11.30 – 14.30 Meny.
 • O’Learys Tandådalen, öppettider se hemsidan.
 • Bakfickan Café 10.00 – 15.30 Stängt söndag – Vi säljer Sälenkassen matlådor
 • Järnet våffelstuga under Mio Express liften, café & bar 10.00 – 15.30 Söndag stängt
 • TD Lounge öppet onsdag till lördag från 18.00
 • Lindalens Fäbod Café vid Kalven runt spåret. Öppet alla dagar 10.00 – 15.00 (vi tar ej kort, betala med Swisch)

Östra Tandådalen

Lindvallen

 • Olarsgården hotell & restaurang Elgen öppet alla dagar. Frukost 08.00 – 10.00, lunch från 11.30, middag från 17.00 Vi har våfflor! – Vi säljer Sälenkassen matlådor Lördag Påskafton 20 april Påskmiddag på Elgen, Olarsgården. Läs mer & boka
 • Pinchos måndag – tisdag 16.00 – 21.00, onsdag 16.00 – 22.00, Skärtorsdag, Långfredag & Påskafton 12.00 – 22.00, Påskdagen 12.00 – 21.00 Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair @pinchossalen  @eatpinchos www.pinchos.se
 • Lindvallens Fäbod Café tisdag – lördag 10.00 – 16.00 Fira påsk med oss! Njut av en våffla och kokkaffe från vedspisen framför öppna brasan. Vi har även mat, bl.a gulaschsoppa och raggmunk med fläsk. Fullständiga rättigheter. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Se facebook Sista veckan för vintersäsongen, vi stänger alltså Påskafton 16.00 och öppnar åter måndag efter Midsommar. Lindvallens Fäbod är alltid öppen för bokade grupper.

Med reservation för ändringar

AKTIVITETER

Skotersafari, skotertaxi och baden i Tandådalen/Hundfjället, läs mer på www.salenaktiviteter.se och på facebook. NYHET! Nu finns det även SPA & massage på Hundfjällets poolarium och hår- och nagelvård på Tandådalens poolarium. Mer info på Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair facebook.

Lindvallens Fäbod Café, en unik plats i Dalarna. Mitt i Lindvallen nedaför Ski Lodge Lindvallen hittar du fäboden. Öppet tisdag till lördag 10.00 – 16.00 med reservation för ändringar. Fira påsk med oss! Njut av en våffla och kokkaffe från vedspisen framför öppna brasan. Vi har även mat, bl.a gulaschsoppa och raggmunk med fläsk. Fullständiga rättigheter. Vi erbjuder nya aktiviteter för hela familjen på Lindvallens Fäbod tillsammans med Explore Sälen. Snöskor, blåsrör, pilbåge, golf & fotboll. Mer info på Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair facebook. Sista veckan för vintersäsongen, vi stänger alltså Påskafton 16.00 och öppnar åter måndag efter Midsommar. Lindvallens Fäbod är alltid öppen för bokade grupper.

STÄD & TVÄTT

Vi erbjuder tvätt och städ till privatpersoner. Boka en vårstädning av din stuga, fönsterputs och lämna mattor, sängkläder och gardiner på kemtvätt. Mejla oss för bokning och prisuppgift:

Eller ring 0280 – 333 30, kontorstid. Öppettider för kemtvätten som finns på Sälen Business Center i Lindvallen är måndag till fredag 08.00 till 16.00. Mejla till oss för frågor och prisuppgifter: tvatt@isalen.se

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

 

Musiken i filmen nedan ”Shallow” med Br Haaks som spelar i Tandådalen på Långfredag och Påskafton tillsammans med flera andra, bl.a Partypatrullen med Mikkey Dee på trummor.

Måndag till onsdag afterski med Sveriges Näst Snyggaste Band på Tandådalens Wärdshus 15.00.

Partypatrullen, Rock Circus, Wärsta shclagern, schlagerfredag, Wärsan, Wärsan Nightclub, Tandådalens Wärdshus, Trettonhelgen sälen, Lindvallens Fäbod, café lindvallen, Pinchos, pinchos sälen, Pulsen, Kalven runt, skidor, längdskidor, skotersafari, Olarsgården, restaurang sälen, Sälenkassen, Jonas i Sälen, afterski, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, Lindalens Fäbod, VIP, DJ, TD Lounge

Onsdag 17 april Äntligen Onsdag på TD Lounge 18.00 – 01.00, DJ från 22.00. TD Lounge är öppet från 18.00. Välkommen!

Torsdag Skärtorsdag 18 april till måndag Annandag Påsk 22 april Klassisk Påskafterski med Partypatrullen 15.00 på Tandådalens Wärdshus

Långfredag

Tävlingar om finfina priser. Första pris till ett värde av 30.000 kr. Mer info på plats och i appen.

Missa inte vår pågående tävling med Coca Cola. Mer info i appen.

Långfredag. Utomhusbarer och mat. På Scen Br Haaks, Partypatrullen med Mikkey Dee på trummor, Mr DJ och mycket mer. Se till att vara i tid och på plats för fjällvärldens största utomhus quiz som startar 13.30.

Långfredag 19 april Music Quiz med Rasmus Almqvist på TD Lounge 20.00

Långfredag 19 april Live i Loungen med Partypatrullen på TD Lounge 18.00 – 01.00 Live musik ca 22.00

Påskafton

Lördag Påskafton 20 april Afterski med Haaks & Partypatrullen på Tandådalens Wärdshus

TD Lounge, itandadalen, Tandådalen, Jonas i Sälen, lounge, afterski

Lördag Påskafton 20 april Music Quiz med Rasmus Almqvist på TD Lounge 20.00
Lördag Påskafton 20 april Live i Loungen med Partypatrullen TD Lounge 18.00-01.00 Live ca 22.00

Lördag Påskafton 20 april Nattklubb, Saturday Fever – Nostalgitripp på Wärsan Nightclub 22-02

Partypatrullen, Rock Circus, Wärsta shclagern, schlagerfredag, Wärsan, Wärsan Nightclub, Tandådalens Wärdshus, Trettonhelgen sälen, Lindvallens Fäbod, café lindvallen, Pinchos, pinchos sälen, Pulsen, Kalven runt, skidor, längdskidor, skotersafari, Olarsgården, restaurang sälen, Sälenkassen, Jonas i Sälen, afterski, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, Lindalens Fäbod, VIP, DJ, TD Lounge

Boka VIP bord till afterski och nattklubb. Skicka ett mejl.

Här ligger O’Learys Tandådalen och TD Lounge. Wärsan Nightclub ligger på nedervåningen i Tandådalens Wärdshus.

 

skotertaxi, skotersafari, skoter konferens, skoter sälen, Jonas i Sälen, Sälenaktiviteter, skotertur, fjällkonferens, skoter aktivitet, boka skoter

Uppdatering, nattkartan. Pizzastugan har upphört. PS. Vi har ett fullgott alternativ. Köp våra matlådor till stugan. Funkar som både lunch, middag och nattamat.

Påskafton i Lindvallen

Lördag Påskafton 20 april Lindvallen Påskmiddag på Elgen, Olarsgården. Läs mer & boka här.

Lördag Påskafton 20 april Lindvallen Rhapsody in Snow 16.00. Området öppnar tidigare med bl.a Valle

Söndag Påskdagen 21 april Halva Priset Söndag med iSälen appen på Tandådalens Wärdshus

Halva priset, ladda ned vår nya app och få fler erbjudanden.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Söndag Påskdagen21 april Nattafterski med Partypatrullen. Dessutom gratis midnattskidåkning!

OBS! Halva Priset gäller även kväll, nattafterskin!

 

O’Learys Tandådalen. Boka bord: www.olearys.se/salen-tandadalen eller ring 0280 – 333 30 Öppettider, se facebook. Välkommen!

 

Välkommen till TD Lounge. Öppettider, se facebook.

CIRCUS I SÄLEN ALLA DAGAR

Pinchos, Pinchos Sälen, pinchos sälfjällstorget, Pinchos the app restaurant, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, Sälenstugan, Jonas i Sälen, jobb, jobb sälen, säsongsjobb sälen, lediga jobb, jobb dalarna, kock, serveringspersonal, bartender, diskare, nyheter sälen, Sälen

Pinchos. Öppettider se facebook Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair @pinchossalen  @eatpinchos www.pinchos.se

OLARSGÅRDEN I LINDVALLEN

 

Restaurang Elgen på Olarsgården hotell är en av Sälens White Guide listade restauranger. Boka bord och läs mer här: www.olarsgarden.se

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Elgen, Elgen restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, hotell sälen, Jonas i Sälen, middag sälen, middag lindvallen, restaurant Elgen, älg, Sälen, Dalarna

lunch, lunch sälen, lunch lindvallen, lunchbuffé, middag sälen, middag lindvallen, Olarsgården hotell och restaurang, Olarsgården sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälen, Jonas i Sälen, julbord, julbord sälen, våffla, våffelstuga, våffel sälen, våfflor lindvallen

Titta in på Olarsgården för en nygräddad våffla. Vi har våffla, hela dagen.

På påskafton har vi förberett en härlig meny för er att avnjuta tillsammans hos oss på restaurang Elgen på Olarsgården. Ring oss på 0280-210 29 för att boka!

BOKA PÅSKMIDDAG

Bokningen öppnar i ett nytt fönster.

♥ Trerätters Påskmiddag 545 kr / person

♥ Fyra förätter att dela

♥ Familjemiddag med vårtecken

♥ Elegant vårdessert

Läs menyn som pdf här (öppnas i ett nytt fönster)

nyår sälen, fira nyår, nyårsmeny, tandådalen, tandådalens wärdshus, olearys, olearys tandådalen, td lounge, tandådalen lounge, Jonas i Sälen, nyårskasse, nyårsmiddag, nyårssupé, nyårsmiddag avhämtning, sälenkassen, olarsgården, Wedgie, afterski sälen, afterski tandådalens wärdshus, bandlista, skidspår, längdskidor, nyspårat, spårrapport, myrflodammen, schlagerfredag, nightclub, nightclub sälen

Här hittar du längd spårrapporterna. Utför: Öppna backar och liftar hittar du här på Skistars sida. Här ser du veckans väderprognos.

 

 

bad sälen, bad tandådalen, bad hundfjället, sälenaktiviteter, hundfjället poolarium, bastu tandådalen, bubbelpool

Bad Tandådalen & Hundjället, Skotersafari läs mer här. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook.

NYHET! Nu finns det även SPA & massage på Hundfjällets poolarium och hår- och nagelvård på Tandådalens poolarium. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Mer info på facebook.

AKTIVITETER FÖR HELA FAMILJEN PÅ LINDVALLENS FÄBOD 

Sista veckan för vintersäsongen! På Påskafton stänger vi kl: 16.00 och öppnar sedan igen måndagen efter Midsommar. Lindvallens Fäbod är alltid öppen för bokade grupper.

Blåsrör, snöskor, pilbåge, golf och fotboll. Nu kan vi tillsammans med Explore Sälen erbjuda flera aktiviteter på Lindvallens Fäbod. Passar familjen, passar kompsigänget, möhippa, företaget. Priser och utrustning att hyra finns inne i storstuga, caféet.

Lindvallens Fäbod Café öppet tisdag till lördag (Påsafton) kl: 10.00 – 16.00. Njut av en våffla och kokkaffe från vedspisen framför öppna brasan. Vi har även mat, bl.a gulaschsoppa och raggmunk med fläsk. Fullständiga rättigheter. Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Se facebook

 

storstuga, storstuga sälen, skidkonferens, skidkonferens sälen, fjällkonferens, fjällkonferens sälen, Gattar, gattar storstuga, Jonas i Sälen, Tandådalen, utomhus jacuzzi, skotersafari, fjällstuga, konferens dalarna, kick off, teambuilding, konferens aktiviteter, aktiv konferens

Boka en konferens söndag till torsdag i Sälen. Bo i exklusiva storstugan Gattar i Tandådalen. Fyll dagarna med aktiviteter som skidåkning, skotersafari, 5-kamp på fäbod… Jobba effektivt i storstugan framför brasan eller boka in er i vårt nya konferensrum på Sälen Business Center.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30

Gattar, en exklusiv storstuga i Tandådalen

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälenstorstuga, logi, boende, Sälen, konferens, skidresa, skidkonferensGattar, stortuga, stuga sälen, Jonas i Sälen, tjemiddag sälen, gruppresa sälen, bastu, boka konferens, Fjällkonferensskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, skoter konferens, kick off, team buildning, hyra stuga sälen, boka stuga sälen, Jonas i SälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Vi skräddarsyr och vi menar mer än bara tomma ord.
 • Spara tid och pengar? Beställ middag till stugan från oss, ni värmer och serverar med dryck själva.
 • Effektivt och roligt? Växla mellan konferenspass i stugan och i konferenslokal på Sälen Business Center. Ta er tid i jacuzzin och bastu. Avrunda med en middag på O’Learys Tandådalen.
 • Mycket skidåkning och många viljor? Ät lunch på Tandådalens Wärdshus och avrunda skiddagen med VIP bord på afterskin.
 • Wow! Är detta Sälen? Boka en halvdags skotersafari. Ni tar er långt ut i fjällvärlden med våra erfarna guider. Fika vid Lindalens Fäbod med anor från 1734. Återvänd till fäboden när det är mörkt med våra skoterslädar. Avnjut en trerätters upplevelsemiddag där ni grillar köttet själva på bordsgrillar vi låtit en smed i Chamonix tillverka. Vi kallar det Brasseradé och fäbod är nu en genuin vildmarksrestaurang bara för er.
 • Teambuilding när den är som bäst. Varva konferenspass med fysiska aktiviteter ute i den friska fjälluften. Boka vår populära 5-kamp på Lindvallens Fäbod. Vem är företagets yxkastare?
 • Söndag till torsdag? Snön är lika vit som under torsdag-söndag och du kan ta ut svängarna ordentligt. Partysugna? Hör av er till oss, vi vet vart en måndag känns som en fredag. Självfallet kan ni be om offert för kortare vistelse, t.ex två nätter.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30

Slåtterstugan, stuga sälen, sälen lindvallen, hyra stuga, boka stuga, Olarsgården, Lindvallen, boende sälen, Sälenfjällen

Slåtterstugan vid Olarsgården

Boka en unik storstuga vid Sälfjällstorget, nästgårds med Olarsgården hotell och restaurang. Fördelarna med Slåtterstugan stannar inte vid närheten till hotellet. Du bokar stugan genom Olarsgården. Du kan beställa linnepaket, slutstädning och givetvis boka till allt från frukost till middag. Du bor i en unik storstuga men kan leva, mer eller mindre, som på ett hotell.

Bilden nedan är tagen vid husknuten vid Slåtterstugan. Mellan träden ser du Olarsgården skymta. Kort, kort promenadavstånd med andra ord.

När du bor på Slåtterstugan har du inte många meter ned till Olarsgården som numera även serverar våfflor, alla dagar i veckan, från morgon till sent. På Slåtterstugan bor du också granne med en av säsongens stora nyheter, Pinchos på Sälfjällstorget! Fyll i en enkel offertförfrågan så hör vi av oss med förslag.

Prisexempel

Vecka 32 | Cykelvasan 25.489 kr

KONTAKTA OSS

Du kan också boka stugan genom Olarsgården: Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

storstuga, storstuga sälen, stuga lindvallen, storstuga sälfjällstorget, hotell sälen, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, sportlov, Lindvallen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Bo på Olarsgården. Vi har öppet året runt. Läs mer här: www.olarsgarden.se


Boka en vildmarksrestaurang!

Kvällstid kan vi öppna upp Lindalens Fäbod som vildmarksrestaurang för grupper och företag där transport till och från fäboden i skotersläde ingår som en del av upplevelsen. En mycket uppskattad upplevelsemiddag. Vi har haft bröllopssällskap, familjehögtider, konferensgäster och många fler. Läs mer och boka här. Passa på, boka nu till förra säsongens priser!

Lindalens Fäbod Brasseradé – VINTERSÄSONG

Jonas i Sälen, Lindalens Fäbod, fäbodmiddag, konferens sälen, grupper sälen, fjällkonferens, Skistar Business, bordsgrill

Östfjällets Fäbod Dalamiddag – ÅRET RUNT

Östfjällets Fäbod, konferens, Dalamiddag, fjällkonferens, Jonas i Sälen, boende, bo i Sälen, fäbod, fäbodmiddag, Dalarna

Lindvallens Fäbod Middag – ÅRET RUNT

bröllop sälen, häst och vagn, häst och släde, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, catering lindvallen, högtid sälen, fjällkonferens, skidkonferens, sälenfjällen

Lindvallens Lappkåta för fester, bröllop och event – ÅRET RUNT

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, Dalarna

Här handlar du våra färdigrätter/matlådor i Tandådalen.
1. Tandådalens Wärdshus 2. O’Learys Tandådalen 3. TD Lounge 4. Wärsan Nightclub 5. Café Pulsen Östra Tandådalen 6. Pulsen Panino Östra Tandådalen 7. Järnet Våffelstuga 8. Bakfickan Café & värmestuga 9. Lindalens Fäbod 10. Wärdshusets Bageri 11. Sälenkassen helgkasse & matlådor

I Tandådalen handlar du våra matlådor på nr 6 och nr 8.

 • Nr 6 Pulsen Panino i Östra Tandådalen. Pulsen Panino ligger på övervåningen. Alla dagar 08.45 – 17.00.
 • Nr 8 Bakfickan bredvid Tandådalens Wärdshus måndag till lördag 10.00 – 15.00.

Eftersom värmestuga finns i direkt anslutning till båda dessa ställen så kan du givetvis värma maten och äta på plats! Ett riktigt bra lunch i backen alternativ. Få ställen har finare utsikt än Pulsen Panino och på Bakfickan har du nära till allt.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Sälenkassen maten komponeras och tillagas i vårt splitter nya produktionskök i nya Sälen Business Center i Lindvallen av våra Jonas i Sälen kockar. Läs mer om vår Sälenproducerade mat här. Vår målsättning är att du skall kunna äta gott i stugan, enkelt så du sparar din energi till äventyren på fjället. Följ oss här och kolla efter Sälenkassen innan du åker till Sälen i vinter.

Följ oss på facebook @salenkassen

Frågor och info på tel: 0280 – 333 30 kontorstid eller 0280 – 210 29 kl: 08.00 – 21.00

Jonas i Sälen presenterar ett nytt ”blad” till stugpärmen. Nyheter om våra nya tjänster till dig som privatperson, vare sig du är bofast, stugägare, besökare, Sälengäst,,,

Vi, familjeföretaget Jonas i Sälen, driver en rad verksamheter inom besöksnäringen i Sälenfjällen. Med ”Ny info till stugpärmen” vill vi förenkla för dig som gäst och kund så att just du lättare hittar våra aktuella erbjudanden, tips och information och som kan vara av särskilt intresse för dig som stugägare.

Här kan du läsa nya bladet till stugpärmen som pdf och skriva ut.

Festen fortsätter efter Påsk.

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Veckprogrammet hittar du först i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter