Frukostmöte onsdag 15 maj

frukostmöte, frukost, Dalarnas försäkringsbolag, Arbetsgivarhjälpen, företag, företagare, företag sälen, nätverkande sälen, Sälen Business Center, Vasaloppet, College Scholarships, business center, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, Olarsgården, Olarsgprden hotell, Elgen, restaurang sälen, lunch, lunch sälen, Dalarna

Välkommen till vårt sista frukostmöte innan sommaruppehåll onsdag 15 maj 08.00 till 09.00 (frukost serveras från 07.30). Plats: Sälen Business Center på Långmorvägen.

  • Vi har en extra gäst att presentera, Vasaloppet kommer till oss!
  • Dalarnas försäkringsbolag berättar om sin satsning på ”Skade förebygg” i fjällvärlden.
  • Marie Lindskvist, Arbetsgivarhjälpen berättar om systematiskt arbetsmiljöarbete och vilka vinster det för med sig.
  • Carl Ebers, inflyttad till Sälen. Carl informerar om sitt arbete med collegeidrott och studier utomlands för College Scholarsship USA. College Scholarships USA (CSUSA) hjälper talangfulla idrottare genom den komplexa processen att bli en collegeidrottare i USA och samarbetar med högskolor och universitet i alla 50 amerikanska stater.

OSA gärna genom att markera kommer på facebooksidans evenemang.

Vi börjar redan nu att planera för höstens möten, så hör gärna av er till Maggie Grundén om ni vill presentera ert företag/verksamhet, ett nytt projekt eller något annat aktuellt i Sälenfjällen.
Frågor? Kontakta Maggie Grundén, Dewillup AB 070-597 21 37 eller via mail: maggie@dewillup.se

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

 

Vill du veta mer om Sälen Business Center och vad vi kan erbjuda dig som företagare?

KONTAKTA OSS

 

KONTAKTA OSS

 

Nu är det hög tid att boka konferens. Nu, direkt i maj till mycket bra pris! I sommar, höstkonferens, vinter och skidkonferens?

KONTAKTA OSS

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Elgen, Elgen restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, hotell sälen, Jonas i Sälen, middag sälen, middag lindvallen, restaurant Elgen, älg, Sälen, Dalarna

Missa inte vår lunch på Olarsgården vardag 11.30 till 14.30. Dagens rätt 95 kr. Se veckans matsedel här. Boka middag på restaurang Elgen på mysiga Olarsgården hotell. Boka bord, ring: 0280 – 210 29 eller på www.olarsgarden.se

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Boka en vår, sommar eller höst weekend på mysiga Olarsgården. Vi har allt från familjerum till rum där husdjur är tillåtet. Ring: 0280 – 210 29 eller på www.olarsgarden.se

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter