Sälenkonferens med enkla val

konferens, konferens sälen, fjällkonferens, fjällkonferens sälen, konferens dalarna, olarsgården hotell och restaurang, olarsgården, gattar, gattar storstuga, storstuga, storstuga sälen, dalafjällen, konferens dalafjällen, lindvallens fäbod, lindvallens lappkåta, teambuiding, teambuilding fjällen, teambuilding aktiviteter, kick off, kick off sälen, möhippa, svensexa, bröllop, bröllop sälen, ledningsgrupp, möte, möte sälen, konferensloklal, konferenshotell, fiske sälen, femkamp sälen

Boka en konferens/gruppresa till Sälen med enkla val. Närmare fjällen än så här kommer du inte. Välj årstid. Välj boende på hotell eller i exklusiv storstuga. Välj konferenslokal. Välj teambuilding aktiviteter. Välj till mat och dryck. Fyll i en enkel offertförfrågan så kontaktar vi dig.

 

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

På vintern är vår timrade lappkåta varm. På sommaren är den sval och erbjuder skugga. Vi lever i och med årstiderna. Vintern, vårvintern, vår, sommar och höst. Alla årstider har sin charm och kvalitet. Skall du svetsa samman gruppen kan maj, sommar och höst vara att föredra då Sälen är lugnare och det finns mer plats att ta plats. Oavsett årstid har du nära till Sälen, 200 km från Borlänge, 410 km från Stockholm till Sveriges närmaste fjäll.

Välj boende

Välj konferenslokal

Välj teambuilding aktiviteter

Vi samarbetar med Sälens ledande guider, aktivitets- och outdoorföretag. Välj mellan femkamp, isskulpetering, cykel och mycket mer. Utomhusgym, vandringsleder, fiske… Det bästa av allt, när ni bokar Lindvallens Fäbod för era aktiviteter är ni mitt i Lindvallen i en unik fäbodmiljö inramad av gärsgård och bara för er.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

Maten, upplevelsemiddagar, matlådor, bufféer, matlagningsaktiviteter

Vi har sparat kanske det bästa till sist. Mat och dryck. Människorna bakom Jonas i Sälen maten är bland andra Jonas Perssson, a.k.a Jonas i Sälen. Fredrik Hedlund, grundare av Liura-Svenska smaksättare och tidigare medlem i Svenska kocklandslaget i nio år med en Olympisk seger i matlagning. Johan Bemdix Blom, legendar på fjället som tidigare arbetat som köksmästare på Sälen Högfjällshotell och Gammelgården. Erica Wennström, konditor med mångårig bakgrund från bl.a Bageri Bullans i Sälens by.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

Fyll i en enkel offertförfrågan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter