Lunch vecka 22, årstider och väder

lunch, lunch vecka 22, vecka 20, lunchmatsedel, dagens rätt, lunchmeny, lunchmeny vecka 20, lunch Sälen, lunch Olarsgården, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, Dalarna, veckans lunch, Sälen

Veckans lunchmatsedel! Lunchen serveras 11.30 – 14.30. Välkommen! Bilden ovan – ett vårtecken i ruskväder. foto: Sven Bogg.

Lunch vecka 22 

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Vilket väder i Sälen. Veckan som kommer ser inte alltför vårlik ut. Prognos här. Bilderna nedan från Skistars webkameror från Gustavbacken söndagen den 26 maj.

Bilden ovan. Gustavbacken kl: 07.00 söndag 26 maj.

Gustavbacken kl: 08.00 söndag 26 maj.

game fair, game fair sälen, gamefair 2020, jonas i sälen game fair, outdoor, outdoor dalarna, outdoor sälen, outdoor summer market, lindvallens fäbod, jonas i sälen, olarsgården, olarsgården hotell, jakt, fiske, vandring, skytte, jakt i sälen, jakt dalarna, älgjakt, fiske i sälen, flugfiske, fly fishing, fly fishing fair, skjutvall, mässa, mässa sälen, mässa dalarna, vilt, vildmark, sälen business center, dalafjällen, scandinavian mountains

Apropå tider och årstider. Ni har väl uppmärksammat att vi inte kör någon mässa i år? Vi planerar för en jubileumsmässa, 5:e mässan, till 6-7 juni 2020.

Vi planerar för vår 5:e mässa, en jubileumsmässa, till första helgen i juni 2020. Vi hoppas att vi får se dig i Sälen 6-7 juni nästa år! Vi planerar för en fest med mat & dryck, Dalahantverk, jakt, fiske, outdoor som cykel, vandring, fjällöpning, kanot, multisport och mycket mer inom uteliv och friluftsliv i fjällen.

Vill du vara med, medverka som utställare?

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Vill du planera för ett besök? Följ oss här och på vår mässajt som kommer utvecklas under året fram emot mässan: www.jonasisalengamefair.se

Ta chansen att synas i Sälen!

Ni behöver inte vänta ända till 2020 med att synas i Sälen. Kontakta oss så kan vi titta på olika möjligheter tillsammans. Lindvallens Fäbod går att boka för t.ex ett företagsevent. Kanske vill ni visa upp era produkter under en vintervecka då tiotusentals besökare finns i vårt område? Vi kan erbjuda event/utställningsytor på Lindvallens Fäbod, på Olarsgården hotell och på Sälen Business Center. Ni kan även hyra kontorsplats av oss, per dag eller annan s.k. coworkinglösning.

Träningsläger, demodagar, hantverksdag?

Gör som Malungs OK, arrangera träningsläger i Sälen och låt oss på Jonas i Sälen hjälpa er med boende och matlösningar. Eller gör som Trailrunning Sweden, arrangera ett fjälläger i Sälen där vi hjälper till med mat och boende till deltagarna. Kanske vill er hantverksförening visa upp er i Sälen i vår unika fäbodmiljö på Lindvallen? Hör av er med idéer.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Gemensam marknadsföring

Vi har några av Sälens mest besökta hemsidor och facebooksidor. Vi har exponeringsytor, bl.a TV skärmar runt om på fjället som ses av tusentals gäster under vinterhalvåret. Låt oss marknadsföra mässan och att just ni, ert företag, är med på mässan. Kanske kan vi ha vår affisch i er butik? Kanske har ni ett medlemsbrev där vi kan skicka med information och erbjudanden?

Partner och ambassadör

Hör av er till oss om ni vill medverka på olika sätt. Vi är en liten, flexibel mässorganisation och all hjälp är välkommen. Kanske vill ni arrangera en buss/gruppresa till mässan. Kontakta oss så tar vi fram ett attraktivt paket.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Här kan du läsa mer om Sälen som marknadsplats för ditt företag eller förening:

Vi vill passa på att be om ursäkt att vi släpper info så sent men nu har vi drygt ett år på oss tillsammans att skapa en fantastisk mässa. Vårt beslut att inte arrangera en mässa i år, 2019, grundas på flera skäl. Dels vill vi växa som mässa och ta nästa steg i utvecklingen. Det är ganska mättat med mässor redan som det är och vi liksom en del andra väljer nu att köra vartannat år för att både publik och utställare skall orka och få möjlighet att upptäcka nytt.

Dels var Påsken sen i år. Vårt sista vinterarrangemang och också ett av de största, Utomhushousen, arrangerade vi 29 april. Vi är en för liten organisation totalt sett för att göra både ett bra säsongsavslut och en bra mässa när Påsk och annat ligger så tätt inpå.

Dels vill vi hinna utveckla samarbete med partners runtom i Sverige och utomlands i god tid inför nästa mässa. Vi har en älgjakt, vi har en fiske, cykel och vandringssäsong framför oss där vi kan hitta gemensamma projekt.

Sist men inte minst. Första helgen i juni är speciell i Sälen. Tjälen har knappt gått ur marken och det kan vara blött och sankt. Att det skulle se ut som det gör idag hade vi dock inte riktigt på känn men just idag känns det skönt att nästa mässa ligger ett år fram i tiden och inte om ett par veckor. Natten till onsdag (9/5) var det mer än 10 minusgrader och det har kommit över 30 cm nysnö i Sälen. Här nedan ser ni ett par bilder fångade av Skistars webkameror.

Uppdaterad info 190526.

Mors dag, fira mors dag, morsdagfirande, boka bord, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang Sälen, Elgen, Elgen restaurang, middag, middag sälen, morsdagsmiddag, Jonas i Sälen, Sälen, veckans lunch, lunch, lunchmatsedel

Bilden ovan. Tandådalen 26 maj. Det snöar igen!

Jonas i Sälen Game Fair, gamefair sälen, gamefair 2018, outdoor sälen, friluftsliv, vildmark sälen, vildmarksmässa, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, mässa sälen, Jonas i Sälen, jakt, fiske, cykel, löpning, träning, vandring, kanot, klättring, hiking sälen, Dalarna

Vi hoppas att vi får se dig i Sälen 6-7 juni nästa år! Vi planerar för en fest med mat & dryck, Dalahantverk, jakt, fiske, outdoor som cykel, vandring, fjällöpning, kanot, multisport och mycket mer inom uteliv och friluftsliv i fjällen.

Följ oss framöver på:

www.jonasisalengamefair.se

www.jonasisalen.se

Läs vår blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Vi finns på Facebook:

@jonasisalengamefair

@jonasisalen

@lindvallensfabod

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter