Välkommen att vara med 2020

game fair, game fair sälen, gamefair 2020, jonas i sälen game fair, outdoor, outdoor dalarna, outdoor sälen, outdoor summer market, lindvallens fäbod, jonas i sälen, olarsgården, olarsgården hotell, jakt, fiske, vandring, skytte, jakt i sälen, jakt dalarna, älgjakt, fiske i sälen, flugfiske, fly fishing, fly fishing fair, skjutvall, mässa, mässa sälen, mässa dalarna, vilt, vildmark, sälen business center, dalafjällen, scandinavian mountains

Vi planerar för vår 5:e mässa, en jubileumsmässa, till första helgen i juni 2020. Vi hoppas att vi får se dig i Sälen 6-7 juni nästa år! Vi planerar för en fest med mat & dryck, Dalahantverk, jakt, fiske, outdoor som cykel, vandring, fjällöpning, kanot, multisport och mycket mer inom uteliv och friluftsliv i fjällen.

Vill du vara med, medverka som utställare?

KONTAKTA OSS

Ta chansen att synas i Sälen!

Ni behöver inte vänta ända till 2020 med att synas i Sälen. Kontakta oss så kan vi titta på olika möjligheter tillsammans. Lindvallens Fäbod går att boka för t.ex ett företagsevent. Kanske vill ni visa upp era produkter under en vintervecka då tiotusentals besökare finns i vårt område? Vi kan erbjuda event/utställningsytor på Lindvallens Fäbod, på Olarsgården hotell och på Sälen Business Center. Ni kan även hyra kontorsplats av oss, per dag eller annan s.k. coworkinglösning.

Träningsläger, demodagar, hantverksdag?

Gör som Malungs OK, arrangera träningsläger i Sälen och låt oss på Jonas i Sälen hjälpa er med boende och matlösningar. Eller gör som Trailrunning Sweden, arrangera ett fjälläger i Sälen där vi hjälper till med mat och boende till deltagarna. Kanske vill er hantverksförening visa upp er i Sälen i vår unika fäbodmiljö på Lindvallen? Hör av er med idéer.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Partner och ambassadör

Hör av er till oss om ni vill medverka på olika sätt. Vi är en liten, flexibel mässorganisation och all hjälp är välkommen. Kanske vill ni arrangera en buss/gruppresa till mässan. Kontakta oss så tar vi fram ett attraktivt paket.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Regionalt & lokalt

Ibland ser man inte skogen för alla träden och det gäller även för oss i Sälen. Sitt inte med ditt företag, förening, klubb, kompisgäng i Rörbäcksnäs, Lima, Sörsjön eller i Mora och fundera på hur ni skall synas i Sälen, hur ni skall få plats ibland all afterski. Hur ni skall arrangera något i fjällmiljön med mat, boende och där allt flyter på. Vi är små men när det gäller detta område har vi gedigen erfarenhet, utmärkta referenser, idéer och ett jävlar anamma. Tillsammans kan vi boosta ert företag eller förening genom gemensamma aktiviteter och arrangemang på mässan. Är det ni som tar rodret och utökar mässan mot ett av Sälens basnäringar skog- och trävaruindustri? Är det ni som tar rodret och profilerar mässan ännu mer mot den snabbt växande naturturismen?

Det finns otroligt mycket kunskap och erfarenhet av jakt, fiske och outdoor i vårt närområde. Vår önskan är att fler lokala krafter vill ta chansen och vara med oss att bygga mässan tillsammans. Vi välkomnar alla lokala krafter att medverka, företag, föreningar, skolor, profiler som brinner för ett aktivt uteliv i fjällen. Hör av er till oss så tittar vi på olika möjligheter och lösningar tillsammans.

Outdoor industry, sport, bil, media företag… Tag plats på vår mässa som utställare och kanske som partner. Det kan vara ett första steg in till Sälen och norra Europas största friluftsområde.

Det vi efterlyser

Vi efterlyser företag, föreningar och andra aktörer som kan dra nya besökare till mässan och Sälen genom egna arrangemang och aktivteter på mässan och genom att ta en del i marknadsföringen. Era möjligheter att ta plats och exponera ert varumärke, produkt eller vad det kan vara är mer eller mindre obegränsade. Vi har en liten personalstyrka, vi efterlyser aktörer som kan närvara med folk på plats, ta fram, hålla i och genomföra aktiviteter. Kanske clinics, mud-sport, swimrun, ett cykelarrangemang, hundutställning, multisport, duathlon, obstacle race/hinderbana, hälsa och motion, gå, lunka, löp, guidade vandringar, buschcraft, timmersport, nästa stora lopp/evenemang i Sälens sommarkalender, traditionell folkmusik, veterantraktorer, skogsmaskiner, pop up stores, seminarier, meetings, produktlanseringar och produkttester likt vinterns skidtestarhelg…

Det vi erbjuder
  • Förmånliga utställare/partneravtal med stor möjlighet att exponera ert varumärke på en fantastisk marknadsplats med potential.
  • Hjälp er att bjuda in t.ex egna kunder. Vi kan boka en hel stugby till förmånligt pris,
  • Möjlighet att arrangera återkommande evenemang i Sälenfjällen
  • Kontorsplats/eget kontor i Sälen Business Center till förmånliga villkor
  • Möjlighet att boka t.ex Gattar storstuga, Olarsgården hotell, konferensrum, upplevelsemiddag på unika fäbodar/vildmarksrestauranger
  • Möjlighet till året runt exponering i våra kanaler i Sälen, från showroom på Lindvallens Fäbod eller Business Center till plats på våra TV skärmar i publik miljö runtom i Sälen
  • Tillgång till vår inhouse reklamavdelning till förmånliga priser och villkor

Intresserad? Skicka ett mejl.

Eller fyll i ett enkelt formulär så kontaktar vi er.

KONTAKTA OSS

Vi bedriver framgångsrikt besöksnäring på orten sedan många år, framförallt vintertid, med bred och djup lokal förankring. Genom jakt, fiske och outdoormässan vill vi satsa på barmarksperioden och året runt.

Här kan du läsa mer om Sälen som marknadsplats för ditt företag eller förening:

Ta chansen att medverka på mässan, vägen in till nordens största friluftsområde med ca 4,8 miljoner gästnätter per år.

KONTAKTA OSS

Vi hoppas att vi får se dig i Sälen 6-7 juni nästa år! Vi planerar för en fest med mat & dryck, Dalahantverk, jakt, fiske, outdoor som cykel, vandring, fjällöpning, kanot, multisport och mycket mer inom uteliv och friluftsliv i fjällen.

Följ oss framöver på:

www.jonasisalengamefair.se

www.jonasisalen.se

Läs vår blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Vi finns på Facebook:

@jonasisalengamefair

@jonasisalen

@lindvallensfabod

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter