Veckans lunch på Olarsgården

lunch, lunch vecka 23, vecka 23, lunchmatsedel, dagens rätt, lunchmeny, lunchmeny vecka 23, lunch Sälen, lunch Olarsgården, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, Dalarna, veckans lunch, Sälen

Välkommen på lunch på Olarsgården! Denna vecka har en röd dag, torsdag, Sveriges Nationaldag och Svenskaflaggans dag. På röda dagar och helg har vi a la carte lunch. Vi har alltid öppet och vi har alltid något gott att äta och dricka. Vårt luncherbjudande för 115 kr gäller alla vardagar.

Foto ovan: Sven Bogg

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Denna läckra rätt ovan hittar du på middagsmenyn på restaurang Elgen på Olarsgården. Ölbakad  fläsknacke som serveras med bakad spetskål, färskpotatisconfit, hallonsky samt berberremajonäs. Se hela menyn här. Boka bord här eller ring 0280 – 210 29. Köket öppet för middag alla dagar från 17.00. Välkommen!

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Elgen, Elgen restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, hotell sälen, Jonas i Sälen, middag sälen, middag lindvallen, restaurant Elgen, älg, Sälen, Dalarna

Boka en middag på restaurang Elgen. Vår meny hittar du här. Boka på tel: 0280 – 210 29 eller online här.

I fyra år i rad har i arrangerat Jonas i Sälen Game Fair, alltid första helgen i juni. I år gör vi ett uppehåll. Så gör de stora mässorna som Elmia. Nu har du chansen att vara med oss och planera för nästa mässa 6-7 juni 2020. Vi vet att det finns massor av kunnande, erfarenhet och fantastiska saker inom jakt, fiske och outdoor i vårt närområde. Vi välkomnar alla lokala att aktörer att höra av sig till oss för att se vilka möjligheter vi har att bygga något riktigt bra tillsammans. Vi på Jonas i Sälen är för små för att dra detta själva, på egen hand, särskilt då det inte är vår huvudverksamhet. Jovisst, vi har en gedigen erfarenhet av att genomföra olika evenemang men en jakt, fiske och outdoor mässa är så mycket mer. Det är detta vi hoppas ni ser, potentialen. Hör av er till oss så startar vi sommar och barmarkmarksperioden tillsammans 2020.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Mer information hittar du här.

game fair, game fair sälen, gamefair 2020, jonas i sälen game fair, outdoor, outdoor dalarna, outdoor sälen, outdoor summer market, lindvallens fäbod, jonas i sälen, olarsgården, olarsgården hotell, jakt, fiske, vandring, skytte, jakt i sälen, jakt dalarna, älgjakt, fiske i sälen, flugfiske, fly fishing, fly fishing fair, skjutvall, mässa, mässa sälen, mässa dalarna, vilt, vildmark, sälen business center, dalafjällen, scandinavian mountains

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Mer information hittar du här.

 

Boka en unik storstuga för er grupp eller företag. Gattar storstuga har 11 unika rum, 24 bäddar, utomhusjacuzzi, relax, vedeldad bastu och mycket mer. Fyll i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

Möhippa, föreningsresa, kick off, konferens, klubbresa, familjehögtid, svensexa.. boka boende hos oss. Välj årstid. Välj boende: storstuga eller hotell. Välj till teambuildingaktivteter och olika mat och middagslösningar.

Boka boende på mysiga hotell Olarsgården. Här finns sällskapsytor, en härlig trädgård, konferensrum, bastu och mycket mer samtidigt som ni bor med korta avstånd till både fjälleder och annat.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Boka en vår, sommar eller höst weekend på mysiga Olarsgården. Vi har allt från familjerum till rum där husdjur är tillåtet. Ring: 0280 – 210 29 eller på www.olarsgarden.se

Mer mat, Sälenkassen matlådor

Du vet väl att du numera hittar våra matlådor på Sälens Bygg & Järn. Sälenproducerade färdigrätter. 65 kr – betalas med Swish.

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter