Lunch vecka 24

lunch, lunch vecka 24, vecka 24, lunchmatsedel, dagens rätt, lunchmeny, lunchmeny vecka 24, lunch Sälen, lunch Olarsgården, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, Dalarna, veckans lunch, Sälen

Välkommen på lunch på Olarsgården! Vårt luncherbjudande för 115 kr gäller alla vardagar.

Foto ovan: Sven Bogg

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.


Sommar grillbuffé på Olarsgården

sälensommar, premiär, sommar grillbuffé, grillbuffé, grill sälen, olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang Elgen, Elgen, boka bord, book a table, middag, middag sälen, hotell, hotell dalarna, hotell Sälen, Fredrik Hedlund, Johan Bendix, kock, Sälen, Sälenfjällen, Dalafjällen, aktiviteter sälen, sommar dalarna, Jonas i Sälen, isälen, isälen appen, dinner, bbq, barbecue, grillkväll, lunch, lunch olarsgården

Den gångna helgens premiär för vår sommar grillbuffé blev en succé. Våra kockar, Fredrik Hedlund & Johan Bendix, lovar att hålla igång hela sommaren på Olarsgården med en fantastisk trerätters sommargrillbuffé där klassiska och nya smaker möts. Buffén serveras från 17.00 på torsdagar, fredagar och lördagar hela sommaren till kanonpriset 349 kr /person.

Nästa sommar grillbuffé torsdag, fredag och lördag, 13, 14 och 15 juni. Välkommen!


Info från Jonas i Sälen Game Fair

I fyra år i rad har i arrangerat Jonas i Sälen Game Fair, alltid första helgen i juni. I år gör vi ett uppehåll. Så gör de stora mässorna som Elmia. Nu har du chansen att vara med oss och planera för nästa mässa 6-7 juni 2020. Vi vet att det finns massor av kunnande, erfarenhet och fantastiska saker inom jakt, fiske och outdoor i vårt närområde. Vi välkomnar alla lokala att aktörer att höra av sig till oss för att se vilka möjligheter vi har att bygga något riktigt bra tillsammans. Vi på Jonas i Sälen är för små för att dra detta själva, på egen hand, särskilt då det inte är vår huvudverksamhet. Jovisst, vi har en gedigen erfarenhet av att genomföra olika evenemang men en jakt, fiske och outdoor mässa är så mycket mer. Det är detta vi hoppas ni ser, potentialen. Hör av er till oss så startar vi sommar och barmarkmarksperioden tillsammans 2020.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Mer information hittar du här.

game fair, game fair sälen, gamefair 2020, jonas i sälen game fair, outdoor, outdoor dalarna, outdoor sälen, outdoor summer market, lindvallens fäbod, jonas i sälen, olarsgården, olarsgården hotell, jakt, fiske, vandring, skytte, jakt i sälen, jakt dalarna, älgjakt, fiske i sälen, flugfiske, fly fishing, fly fishing fair, skjutvall, mässa, mässa sälen, mässa dalarna, vilt, vildmark, sälen business center, dalafjällen, scandinavian mountains

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Mer information hittar du här.


Fjälläger med fjällöpning – platser kvar!

 

Fjälläger med fjällöpning 27-30 juni 2019.
Läs mer och anmäl er nu, platser kvar: www.trailrunningsweden.se/resor/salen


Sälenkonferens, grupper & företag

 

Boka en unik storstuga för er grupp eller företag. Gattar storstuga har 11 unika rum, 24 bäddar, utomhusjacuzzi, relax, vedeldad bastu och mycket mer. Fyll i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

Möhippa, föreningsresa, kick off, konferens, klubbresa, familjehögtid, svensexa.. boka boende hos oss. Välj årstid. Välj boende: storstuga eller hotell. Välj till teambuildingaktivteter och olika mat och middagslösningar.

Boka boende på mysiga hotell Olarsgården. Här finns sällskapsytor, en härlig trädgård, konferensrum, bastu och mycket mer samtidigt som ni bor med korta avstånd till både fjälleder och annat.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Boka en vår, sommar eller höst weekend på mysiga Olarsgården. Vi har allt från familjerum till rum där husdjur är tillåtet. Ring: 0280 – 210 29 eller på www.olarsgarden.se


Mer mat, Sälenkassen matlådor

Du vet väl att du numera hittar våra matlådor på Sälens Bygg & Järn. Sälenproducerade färdigrätter. 65 kr – betalas med Swish.


Ladda ned iSälen appen

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter