Tre plus tre, sista minuten!

boende sälen, sälen stuga, sälen storstuga, boende 3+3, tre plus tre, Malungs OK, orientering sälen, sälen träningsläger, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Jonas i Sälen, sälen outdoor, sälenfjällen, dalarna, dalafjällen, Lindvallens Fäbod, Olarsgården, Olarsgården hotell, restaurang sälen, sälen sommar, summer information, trail, trailrunning, orientering sälen

3+3 orienteringstävling i fjällterräng i Tandådalen 29-30 juni. Efteranmälan senast tisdag 25 juni. I mån av plats även efteranmälan på arenan fredag den 28 juni. Antal anmälda närmar sig tusen personer. Mer om tävlingen och anmälan hittar du här. Boendetips, restaurangtips och tips på aktiviteter för hela familjen, klubben, vännerna som put n’take fiske, ponnyridning, femkamp, fäbodcafé, djur på gård, minigolf och mycket mer hittar du längre ned. (foto ovan: Malungs OK)

Boka det bästa boendet, Gattar storstuga. Gattar storstuga ligger mitt i Tandådalen, mitt i träningsområdet ca 3 km från tävlingsarenan i Pulsen.

Det ska vara gott att leva! På Gattarstigen i Tandådalen är det gott att leva tillsammans. En oas att umgås i för klubben som uppskattar hög kvalitet även vid sidan om träningen med vedeldad bastu och tempererad badtunna att tillgå. Miljön är ombonat rustik med timmer, vackra tyger och äkta mattor. Sängkläder och duntäcken från Canada Goose gör att du kommer att sova ovaggad och mjukt omstoppad som ett barn varje natt. Gattarstigen erbjuder totalt 24 bäddar och är ett utmärkt alternativ för klubbläger.

Gattar har 11 unika rum, 4 bad/wc. Ni väljer själva: enbart boende, boende och frukost eller t.ex helpension. Priset blir givetvis fördelaktigare ju fler betalande. Idealet är 12-24 personer. Fyll i en enkel förfrågan så hör vi av oss.

KONTAKTA OSS

Ni kan även ringa, kontorstid: 0280 – 333 30 eller mejla: boka@isalen.se

konferens i Sälen, fjällkonferens, skidkonferens, Gattar, Sälen, Jonas i SälenKonferens i Sälen, konferenspaket, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen, TandådalenAll Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, GattarGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, SälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälen


Tips på boende, restauranger och aktiviteter för hela klubben eller familjen.

Olarsgården hotell & restaurang Elgen

Vardagar serverar vi lunchbuffé för 115 kr. Helger och röda dagar a la carte lunch. Torsdag, fredag och lördag kör vi sommar grillbuffé för 349 kr. Vår middags meny och mer info hittar du här. Vi har även frukostbuffé alla dagar 08.00 – 10.00, även för er som inte bor på hotellet. Meddela oss bara innan att ni kommer så att vi kan förbereda: Tel: 0280 – 210 29 eller skicka ett mejl: info@olarsgarden.se Vi kan även göra picnic, smörgåspaket att ta med ut på fjället.

PS. Vi har även våfflor och en härlig solveranda och trädgård att fika i. Olarsgården är alltid öppet, året runt, alla dagar från 08.00 till sent. Välkommen!

Välkommen till Olarsgården i sommar. Nedan ett av våra härliga familjerum. Vi har även rum där husdjur är tillåtet.

sälensommar, premiär, sommar grillbuffé, grillbuffé, grill sälen, olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang Elgen, Elgen, boka bord, book a table, middag, middag sälen, hotell, hotell dalarna, hotell Sälen, Fredrik Hedlund, Johan Bendix, kock, Sälen, Sälenfjällen, Dalafjällen, aktiviteter sälen, sommar dalarna, Jonas i Sälen, isälen, isälen appen, dinner, bbq, barbecue, grillkväll, lunch, lunch olarsgården

BOKA BORD

BOKA BOENDE

Tel: 0280 – 210 29 (kl 8-21)


Lindvallens Fäbod Café

Lindvallens Fäbod Café är öppet måndag till lördag från 24 juni till 10 augusti. Du hittar oss strax nedanför Ski Lodge i Lindvallen.

Café, klappa djur, ponnyridning, put n’take fiske, femkamp, minigolf, tipspromenad och mycket mer. Mer info kommer under veckan. Följ oss på Facebook.

Sommaröppet från och med måndag 24 juni. Välkommen!


Info från Jonas i Sälen Game Fair

I fyra år i rad har i arrangerat Jonas i Sälen Game Fair, alltid första helgen i juni. I år gör vi ett uppehåll. Så gör de stora mässorna som Elmia. Nu har du chansen att vara med oss och planera för nästa mässa 6-7 juni 2020. Vi vet att det finns massor av kunnande, erfarenhet och fantastiska saker inom jakt, fiske och outdoor i vårt närområde. Vi välkomnar alla lokala att aktörer att höra av sig till oss för att se vilka möjligheter vi har att bygga något riktigt bra tillsammans. Vi på Jonas i Sälen är för små för att dra detta själva, på egen hand, särskilt då det inte är vår huvudverksamhet. Jovisst, vi har en gedigen erfarenhet av att genomföra olika evenemang men en jakt, fiske och outdoor mässa är så mycket mer. Det är detta vi hoppas ni ser, potentialen. Hör av er till oss så startar vi sommar och barmarkmarksperioden tillsammans 2020.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Mer information hittar du här.


Ladda ned iSälen appen

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter