Lunch vecka 26

lunch, lunch vecka 26, lunchbuffé, lunch meny, lunch sälen, lunch olarsgården, lunch öppet, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, hotell sälen, restaurang sälen, restaurang lindvallen, Lindvallens Fäbod, sommaröppet, Dalarna

Välkommen på lunch på Olarsgården! Vårt luncherbjudande för 115 kr gäller alla vardagar. Nu öppnar vi även Lindvallens Fäbod. F.o.m måndag 24 juni, måndag till lördag kl: 10.00 – 16.00.

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Veckans lunch som pdf. Öppnas i nytt fönster.

Torsdag, fredag och lördag kör vi Sommarbuffé hela sommaren. En trerätters buffé komponerad av våra kockar Fredrik Hedlund och Johan Bendix med högt inslag av lokala råvaror och spännande möten mellan klassiska och nya smaker. 349 kr / person.

BOKA BORD

BOKA BOENDE

Tel: 0280 – 210 29 (kl 8-21)

Välkommen till Olarsgården i sommar. Nedan ett av våra härliga familjerum.

sälensommar, premiär, sommar grillbuffé, grillbuffé, grill sälen, olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang Elgen, Elgen, boka bord, book a table, middag, middag sälen, hotell, hotell dalarna, hotell Sälen, Fredrik Hedlund, Johan Bendix, kock, Sälen, Sälenfjällen, Dalafjällen, aktiviteter sälen, sommar dalarna, Jonas i Sälen, isälen, isälen appen, dinner, bbq, barbecue, grillkväll, lunch, lunch olarsgården

BOKA BORD

BOKA BOENDE

Tel: 0280 – 210 29 (kl 8-21)


Lindvallens Fäbod, sommaröppet!

Djuren har kommit, nu öppnar vi Lindvallens Fäbod Café för sommaren! Kom och träffa djuren, kom och drick riktigt kokkaffe, varje dag! Lindvallens Fäbod Café är öppet måndag till lördag kl: 10.00 – 16.00. Välkommen!

Njut av miljön, alldeles invid Experium nedanför Ski Lodge. Här kan du träffa och klappa våra djur. Inne på fäbodcaféet serverar vi bl.a nygräddade våfflor, glass och mycket mer.

Barnens Fäbod

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen

Barnens Fäbod. En barnaktivitet på ca 1,5 timma där barnen får vara med och ta hand om djuren och ge dem mat för kvällen. Aktiviteten avlutas med fika inne i storstugan. Under tiden kan ni som föräldrar passa på att göra något annat. Måste förbokas. Anmäl ditt barn vid kassan i storstugan eller ring 0280 – 333 30. Onsdagar och fredagar kl: 16.00.

Ovan ser vi kalvar och kaniner som redan funnit sig till rätta på fäboden. Nedan ser vi även hönsen i solen.

Aktiviteter som finns att göra på Lindvallens Fäbod:

  • Barnens Fäbod, onsdagar & fredag, måste förbokas
  • Ponnyridning
  • Måla din egen Dalahäst
  • Minigolf
  • Tipspromenad
  • Femkamp
  • Put n’ take fiske, fiskekort säljes på fäboden där du även kan hyra spön.
  • Fäbodfika – Våfflor, kokkaffe, glass mm.

Följ oss på Facebook.

Sommaröppet från och med måndag 24 juni. Välkommen!


Info från Jonas i Sälen Game Fair

I fyra år i rad har i arrangerat Jonas i Sälen Game Fair, alltid första helgen i juni. I år gör vi ett uppehåll. Så gör de stora mässorna som Elmia. Nu har du chansen att vara med oss och planera för nästa mässa 6-7 juni 2020. Vi vet att det finns massor av kunnande, erfarenhet och fantastiska saker inom jakt, fiske och outdoor i vårt närområde. Vi välkomnar alla lokala att aktörer att höra av sig till oss för att se vilka möjligheter vi har att bygga något riktigt bra tillsammans. Vi på Jonas i Sälen är för små för att dra detta själva, på egen hand, särskilt då det inte är vår huvudverksamhet. Jovisst, vi har en gedigen erfarenhet av att genomföra olika evenemang men en jakt, fiske och outdoor mässa är så mycket mer. Det är detta vi hoppas ni ser, potentialen. Hör av er till oss så startar vi sommar och barmarkmarksperioden tillsammans 2020.

KONTAKTA OSS

Du kan även skicka ett mejl: oscar@isalen.se eller ringa kontorstid: 0709 – 284 500

Mer information hittar du här.


Sälenkonferens, grupper & företag

 

Boka en unik storstuga för er grupp eller företag. Gattar storstuga har 11 unika rum, 24 bäddar, utomhusjacuzzi, relax, vedeldad bastu och mycket mer. Fyll i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

Möhippa, föreningsresa, kick off, konferens, klubbresa, familjehögtid, svensexa.. boka boende hos oss. Välj årstid. Välj boende: storstuga eller hotell. Välj till teambuildingaktivteter och olika mat och middagslösningar.

Boka boende på mysiga hotell Olarsgården. Här finns sällskapsytor, en härlig trädgård, konferensrum, bastu och mycket mer samtidigt som ni bor med korta avstånd till både fjälleder och annat.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30 eller +46(0)280 210 29

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Boka en vår, sommar eller höst weekend på mysiga Olarsgården. Vi har allt från familjerum till rum där husdjur är tillåtet. Ring: 0280 – 210 29 eller på www.olarsgarden.se


Mer mat, Sälenkassen matlådor

Du vet väl att du numera hittar våra matlådor på Sälens Bygg & Järn. Sälenproducerade färdigrätter. 65 kr – betalas med Swish.


Ladda ned iSälen appen

Det är roligare med sällskap på fjället och det är viktigt att man är väl förberedd med rätt utrustning när man går på tur. Packa ner appen innan du ger dig av… förlåt ladda ned appen. Tipsa dina vänner också, lär dom packa rätt med iSälen.

Ladda ned vår nya app.

Ladda hem appen.

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälenSälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter