Vandra med hund

Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Fjällvandra med hund blir alltmer populärt. Facebook gruppen vandra med hund har nära 20.000 medlemmar och självklart finns fina möjligheter att vandra med hund på Sveriges närmaste fjäll, Sälenfjällen.

Olarsgården hotell och restaurang är din perfekta bas för äventyr och upplevelser runtom på fjället. Vi har fem rum där husdjur är tillåtet. Vi har både familjerum och dubbelrum. Dubbelrum comfort där husdjur är tillåtet kostar från 1.350 kr inklusive frukost och där en voucher på 250 kr till vår restaurang ingår.

Starta inte hiken eller campen direkt efter en lång bilresa utan boka natten innan – och kanske natten efter – på Olarsgården hotell. Olarsgården hotell & restaurang är alltid öppen, året runt. Vi på Olarsgården älskar hundar. Boka något av våra fem rum där husdjur är tillåtet. Tel: 0280 – 210 29 (08.00 – 21.00) www.olarsgarden.se E-post: info@olarsgarden.se

Sälen Dog Adventure Hike 2019

20 – 22 september, arrangeras av Sälen Hund & Aktivitet. Samling på fredag 10.30 och målgång söndag ca 14.00

Andra upplagan av Sälen Dog Adventure Hike! En vandring med ”lite extra” för dig och din fyrbenta vän. Sträckan är totalt ca 25 km fördelat på tre dagar.

Aktiviteten kostar 1.900 kr. Övernattning i eget medtaget tält, kvällsmat ingår liksom guide. Föreläsning och workshop, även en utbildad veterinär är med. Läs mer och anmäl dig här.

Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Stöten Dogcamp week – Sista minuten, platser kvar!

29 juli – 4 augusti, arrangeras av Sälen Hund & Aktivitet.

En riktigt härlig feelgoodvecka i hundens tecken.

Platsen är Stöten Dogcamp vid Granfjällsstöten. Här kommer du kunna prova på yoga med hund, långa och korta hikes bl.a topptur, föreläsningar, fjällsäkerhet och mycket mer. Pris 4.900 kr. Medverkande föreläsare och instruktörer: Ulrica Öhman, ägare av Sälen Hund & Aktivitet kommer bl.a prata om dragträning och dogmanship i hundflocken. Tina Lindell, certifierad hundinstruktör, yoga, hundmassage. Ulf Bergman, certifierad fjälledare. Med finns också Petra från Aktiv Draghund.

Läs mer och anmäl dig här.

Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Mer info och anmälan: info@hundaktivitet.se

fjällvandringar höst, fjällvandring, vandra i fjällen, Sälenfjällen Hike, Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Sälen Dog Adventure Hike, premiäråret 2018. Häng med på årets upplaga där vi utvecklat hiken ytterligare.

fjällvandringar höst, fjällvandring, vandra i fjällen, Sälenfjällen Hike, Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

fjällvandringar höst, fjällvandring, vandra i fjällen, Sälenfjällen Hike, Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Mer info och anmälan: info@hundaktivitet.se

Sälen Dog Adventure Hike, vandra med hund, hotell olarsgården, husdjur tillåtet, Sälen Hund och aktivitet, draghundar, hundspann, Jonas i Sälen Game Fair, outdoor summer market, hundar, hund sälen,

Olarsgården, det hundvänliga hotellet

Vi på Olarsgården älskar hundar. Boka något av våra fem rum där husdjur är tillåtet. Tel: 0280 – 210 29 (08.00 – 21.00) www.olarsgarden.se E-post: info@olarsgarden.se

BOKA BORD

BOKA BOENDE

Starta inte hiken eller campen direkt efter en lång bilresa utan boka natten innan – och kanske natten efter – på Olarsgården hotell. Olarsgården hotell & restaurang är alltid öppen, året runt.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se


Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market

game fair, game fair sälen, gamefair 2020, jonas i sälen game fair, outdoor, outdoor dalarna, outdoor sälen, outdoor summer market, lindvallens fäbod, jonas i sälen, olarsgården, olarsgården hotell, jakt, fiske, vandring, skytte, jakt i sälen, jakt dalarna, älgjakt, fiske i sälen, flugfiske, fly fishing, fly fishing fair, skjutvall, mässa, mässa sälen, mässa dalarna, vilt, vildmark, sälen business center, dalafjällen, scandinavian mountains

En hundvänlig mässa

Mässan Jonas i Sälen Game Fair har arrangerats fyra år i rad och nu planerar vi en femte jubileumsmässa till 6-7 juni 2020. Läs mer här.

KONTAKTA OSS


Evenemangskalender, erbjudanden och mer i vår app iSälen. Läs mer och ladda ned här.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter