Moose Hunting, Gamebird hunting, Exclusive, Moose, Autumn, Winter, Dalarna, Sälen, Jonas Hunting, hunt, hunting Scandinavia

Vi erbjuder nu dig ett exklusivt älgjaktsäventyr. Det innebär att du som jägare går med hundföraren och får vara med när hunden släpps i jakten på älg. Denna form av jakt innebär att dina chanser till älg ökar avsevärt mer än att sitta på älgpass.

När hunden lyckats lokalisera älg börjar det spännande. Hunden ställer älgen med ett ståndskall, du och hundföraren börjar nu sakta närma er hunden, naturligtvis i rätt vindriktning. Ju närmare vi kommer ju tydligare hörs hundens skall. Slutligen smyger du själv fram i skottposition, viktigt nu är att du har koll på var hunden befinner sig. När du säkerställt hundens position och att älgen är lovlig lägger du an tar ett djupt andetag andas ut och trycker av.

Vi kan även erbjuda dig lockjakt på älg. Denna form är kanske en ännu häftigare upplevelse och lyckas vi locka en älg till skottchans så lovar jag dig att du aldrig kommer att glömma den upplevelsen. Vi börjar dagen på en hög höjd på fjället för att med kikaren spana av fjällslutningarna efter älg. När vi lokaliserat älg så börjar vi locka på älgen som om allt går som vi vill blir intresserad av våra lockläten och närmar sig oss. Nu är det spännande, mer säger jag inte utan det måste upplevas.

Mer spännande älgjakt finns inte, det lovar jag dig. Du kommer att jaga med erfarna guider och hundar som kommer att göra sitt yttersta för att du ska lyckas hos oss. Säkerheten är otroligt viktig något som jag och mina guider alltid sätter i främsta rummet. Jag glömde att säga det men vi jagar vid fjällets fot vilket gör att vi har en fantastisk inramning av äventyret.

Bröllop, bröllop i Sälen, Östfjällets Fäbod, Jonas i Sälen, häst och vagn, Dalamiddag, konferens, boka konferens, fjällkonferens

Dag 1

Ankomst till Sälen inkvartering och information om följande jaktdagar. Vi går igenom regler och förhållningssätt hur vi ska jaga. Vi tittar på kartor och pratar jakt. Raskt beger vi oss till skjutbanan för att säkerställa att vapnet går som det ska och att skyttet sitter.

älg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyrJonas Hunting, Jonas Fishing, Jonas jakt, fiske, älg, älgjakt, jaga i Sälen, fjällfiske, flugfiske, ripa, ripjakt, fly fishing, Sälen, Jonas i Sälen

Dag 2-3

Vi stiger upp tidigt och direkt efter frukost går vi ut i markerna eller tar våra Landrovers för längre transporter och jakten kan börja. Vi kommer att gå en hel del så viss grundkondition måste du ha. Vi bryter vid lunch som serveras ute i det fria över öppen eld. Vi använder oss bara av lokalproducerade varor.
Vi tror mycket på och vill erbjuda en Jaktupplevelse som en helhetsupplevelse där allt ska vara kvalitetssäkrat från guide, hund, boende och mat. Det är därför du kommer till oss för att jaga.

Gattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferensstorstuga, Gattar, konferens, fjällkonferens, bo i Sälen, all inclusive

För mer info och kanske har du ytterligare önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Maila oss för mer information om tider och priser!

Tid: Kontakta oss. Vi omorganiserar vår verksamhet inom jakt och fiske. För senaste nytt om vilka paket som kan vara aktuella under innevarande säsong, kontakta oss.

KONTAKTA OSS

TILLBAKA

Skicka en offertförfrågan eller skicka E-post fråga.

TILLBAKA

UTBILDNINGSJAKT |SKOGSFÅGELJAKT | TOPPFÅGELJAKT | TRADITIONELL ÄLGJAKT

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Marketbusiness center, Sälen, Jonas i Sälen, startup, coworking, office, kontor, kontorshotell, hub, workspace, community, networking, Scandinavian Mountains, gränslöst, Norge, Dalarna, företag, jobb, outdoor, brands, retailers, trailrunning, cycling, outdoor industry, företagsetablering, marknad, marknad sälen, market, wholesale, business dalarna

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter