Birk Jagd, Auerhahn Jagd, Jagd, Elchjagd, Sälen, Jonas Hunting, Tjäderjakt, capercaillie hunt , Scandinavian Mountains

Vi erbjuder dig att delta i en traditionell älgjakt i de Svenska fjällen.

Pris: 8495 sek/pers inga fällavgifter tillkommer
Antal: Max 10 st Min 6 st

Vi kan som enda företag i Sälenfjällen erbjuda jaktupplevelser i fjällmiljö. Denna jakt lämpar sig bäst om vi är mellan 6-10 personer i sällskapet. Alla får som du förstår inte skjuta utan här bygger upplevelsen på ett lagarbete och vem som får skjuta spelar mindre roll. Varje jakt har en vuxen och en kalv i tilldelning.

Är du företagare och vill jaga med dina kunder eller personal, då är vi valet för dig.
Är du privatperson så bokar du in dig och blir vi ett gäng så jagar vi.

Område.

Vi förfogar över 3.400 hektar fjäll, fjällskog och myrar exklusivt för dig och din jaktupplevelse – närmare fjälljakt än så kommer du inte. Markerna vi jagar på och omkring är Flatfjället och Kalven i Sälen. Dessa är typiska fjällmarker, men till skillnad från många andra ställen så är de väldigt lättgångna och tillgängliga. Detta gör att du får ut mycket av din dag/dagar hos oss då vi inte har långa vandringar eller helikopterlyft att göra innan jakten kan börja.

Pris: 8495 sek/pers inga fällavgifter tillkommer
Antal: Max 10 st Min 6 st

En av de saker som särskiljer oss från flera konkurrenter är vårt boende. Östfjällets Fäbod med sin charm eller Gattar Lodge, en exklusiv storstuga med 24 bäddar fördelat på 11 rum, utomhus jacuzzi, vedeldad bastu och relax. Jonas i Sälen står för maten:

”Tack för en fantastisk kväll vid anordnande för Gittes 50 års fest! Kanonställe! Ps, blåbärssåsen var succé!” ”Fantastiskt fint ställe. Mycket gott med klämma och våffla”

 

Hütte, Sauna, Whirlpool, Sälen, Jagd, Elchjagd, Birk, Sälefjällen, Scandinavian Mountainsälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyr

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaJonas i Sälen, Gattar, Tandådalens Wärdshus, konferens, storstuga, jacuzzi, Sälen, Sälenfjällen

Dag 1
Ankomst till Sälen inkvartering och information om följande jaktdagar. Vi går igenom regler och förhållningssätt hur vi ska jaga. Vi tittar på kartor och pratar jakt. Raskt beger vi oss till skjutbanan för att säkerställa att vapnet går som det ska och att skyttet sitter.

Dag 2-3
Vi stiger upp tidigt och direkt efter frukost går vi ut i markerna eller tar våra Landrovers för längre transporter och jakten kan börja. Vi kommer att gå en hel del så viss grundkondition måste du ha. Vi bryter vi lunch som serveras ute i det fria över öppen eld. Vi använder oss bara av lokalproducerade.

Vi tror mycket på och vill erbjuda en Jaktupplevelse som en helhetsupplevelse där allt ska vara kvalitetssäkrat från guide, hund, boende och mat. Det är därför du kommer till oss för att jaga.

Vi ser fram mot att höra hur just du vill ha din Jaktupplevelse med oss.

Tid: Kontakta oss. Vi omorganiserar vår verksamhet inom jakt och fiske. För senaste nytt om vilka paket som kan vara aktuella under innevarande säsong, kontakta oss.

KONTAKTA OSS

TILLBAKA

Skicka en offertförfrågan eller skicka E-post fråga.

TILLBAKA

UTBILDNINGSJAKT |SKOGSFÅGELJAKT | TOPPFÅGELJAKT | EXKLUSIV ÄLGJAKT

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Marketbusiness center, Sälen, Jonas i Sälen, startup, coworking, office, kontor, kontorshotell, hub, workspace, community, networking, Scandinavian Mountains, gränslöst, Norge, Dalarna, företag, jobb, outdoor, brands, retailers, trailrunning, cycling, outdoor industry, företagsetablering, marknad, marknad sälen, market, wholesale, business dalarna