Boka en fäbod för fest

Boka någon av våra fäbodar för privat högtid, middag och fest. Lindvallens Fäbod har plats för 50 sittande, ligger i hjärtat av Lindvallen och erbjuder en rad tilläggsaktiviteter. Läs mer. Lindalens Fäbod kan ni boka vintertid med transport i skotersläde. Lindalens Fäbod med anor från 1734 ligger långt ut i fjällvärlden och erbjuder en unik miljö. Läs mer. Östfjällets Fäbod kan nås med bil och ligger en bit från Lindvallen. Läs mer.

Jonas i Sälen hjälper er med er högtid. Vi kan ordna med boende i vår exklusiva storstugor, Gattar. Gattar har 24 bäddar fördelat på 11 rum. För mindre och för större sällskap erbjuder vi Selected by Jonas. Vi ordnar middagen till er högtid, transporter, avresestäd mm kan bokas som tillval. Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy er högtid.

BE OM OFFERT

Eller ring 0280-333 30

Lindalens Fäbod, konferens i Sälen, konferens, upplevelsemiddag, fäbodmiddag, Kalven RuntKonferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i SälenBröllop i Sälen, Gästabud i Sälen, catering, boka en fäbod, fäbodmiddag, fäbodfestKonferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens, lodge, lodge i Sälen, all inckusive

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter