Följ med oss på en upplevelse utöver det vanliga. Vi är som du dedikerade flugfiskare och vi gillar strömmande vatten. Västerdalälven är en fantastisk flugfiske älv med kortare strömmande partier med lugnflytande torrflugepärlor.

Vi glider fram i en natur som ibland känns som i Alaska. När vi kommer in i Naturreservatet vid Hälla börjar det bli riktigt intressant. Älven blir till ett deltalandskap med mängder av öar och platser där fisken trivs och sällan sett en fluga.

Här går vi i land och utforskar strömmarna till fots. Vi använder oss av pontonbåtar som vi glider fram på i strömmen alltid med flugspöt redo. Vi fiskar både från båten och gör strandhugg under dagen alltid med chans på att fånga en harr och öring. Det fångas varje år stor harr och öring på sträckan vi fiskar.

Antal deltagare: 1-3

Förkunskaper: Inga

Plats: Sälen

Pris Antal pers:

1 per  3995 sek/pers
2 per  2500 sek/pers
3 pers 2000 sek/pers

Inkluderat i pris – Fiskekort – Pontonbåt – Mat (lunch) – Guide

Jonas i Sälen, Gattar, Gattar Lodge, driftfiske, Västerdaläven, Jonas Fishing, fishing Scandinavian Mountains, Sälenfiske, Sälenfjällen, troutFiska i Sälen, sälenfiske, fishing, flyfishing, Västerdalälven, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, Gattar, Dalarnafiske sälen, flugfiske sälen, flyfishing Sälen, driftfiske, Jonas i Sälen, Gattar, fiskekurs, Jonas Fishing, fiskeguide, SälenfjällenVandring i Sälen, vildmark, nordic, hiking, Sälen, SälenfjällenSälen fishing, angeln, flyfishing, Jonas i Sälen, fiskekonferens, fiskeäventyr, Jonas Fishing, Dalarna, SwedenFiske, flugfiske, jakt, fishing, flyfishing, hunt, hunting, lodge, nordic, adventurefiske, flugfiske, fjällfiske, fiska i sälen, sälenfiske, Jonas Fishing, Gattar, Gattar Lodge, Jonas i SälenJakt, Fiske, storstuga, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen