Fishing Scandinavian Mountains – your first catch

Vi kan erbjuda något både för dig som nybörjare, proffs, privat- och företagskund. Att fiska är för oss en livsstil som vi lever fullt ut och det vill vi att du ska känna som gäst hos oss. Vi erbjuder exklusiva flugfiskepaket för den erfarne fiskaren till nybörjarkurser i flugfiske. Det passar även utmärkt att du som företagare lägger din konferens eller tar med dina kunder till våra upplevelser Tillsammans med oss kan du uppleva skräddarsydda fiskeupplevelser, äta gott och bo exklusivt i fjällmiljö.

Västerdalälven ett frekvent besöksmål av oss och våra gäster. Här fångar vi Harr, och Öring i strömmarna och Gäddan i lugnare partier. Ett speciellt ställe som vi fiskar är Hällaområdet som är ett naturreservat med gott om harr och öring. Från stranden är det svårt att komma åt alla platser så därför använder vi pontonbåtar att förflytta oss med. I området hittar vi även andra mindre strömmande vatten och tjänar. Vi erbjuder även helikopter lyft till mer avlägsna platser i fjällområdet. Våra guider visar dig gärna sina smultronställen.

Skicka en förfrågan. Ange vad du är intresserad av: Driftfiske med pontonbåt Västerdalälven, Öringsäventyr i norra Dalarna, flugfiskekurser – alla paket med boende och mat.

BOKA-BE OM OFFERT

Tillbaka

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter