Sälenfjällen är norra Europas största skidområde och ett populärt resmål året runt. Naturligtvis skall du köpa med dig en souvenir från denna pärla i Dalarna. Våra produkter är utmärkta som present, kanske en julklapp till släktingen med stuga i Sälen? Sortimentet kommer utökas löpande.

Bricka. Yttermått 43 x 33 cm. Bilden är från Transtrands Hembygdsförening. Det är inte säkert att ungdomarna på bilden är ute för att åka skidor. Innan första pistmaskinen införskaffades till Hundfjällets Lindbane AB i Hundfjället anlitades skolungdommar att preparera nedfarterna genom att trampa dem upp och ned med skidor.

PRIS 175 kr inkl.moms.

Inom kort kommer du att kunna beställa och handla online. Nu finns brickan att köpa på Olarsgården hotell & restaurang i Lindvallen. Öppet året runt 08.00 till 21.00.

höstlov, Olarsgården hotell och restaurang, olarsgården, hotell, hotell sälen, middag, middag sälen, middag lindvallen, Jonas i Sälen, familjerum, Sälen höstlov, våfflor, våfflor lindvallen, våfflor sälen, våffelstuga, alltid öppet, glutenfri, glutenfria våfflor

Lykta i plåt, tillverkad i Dalarna. Passar utmärkt för ljus, värmeljus eller oljelampa.

PRIS 275 kr inkl.moms.

Förkläden. Motiv Lindvallens Fäbod. Robusta och slitstarka, samma som vi själva använder t.ex på Tandådalens Wärdshus. Dessa kräver en hel del jobb och just nu har vi tomt i lagret. De bearbetas bland annat med bivax från Kråkberg som vi blandar med linolja från Eslöv.

Vi hoppas få fram våra populära förkläden inom kort.

Nya Turistkartan med cykelleder, elljusspår, skidspår sommar och vinter och mycket mer över hela Sälenfjällen. Kartan finns att köpa på Olarsgården hotell & restaurang i Lindvallen. Öppet året runt 08.00 till 21.00.

PRIS 99 kr inkl.moms

Vi, Jonas i Sälen, jobbar långsiktigt med lokal förankring. Vi tror på de värden, kunskaper och kvaliteter som finns i området sedan lång, låmg tid tillbaka. Vi hittar ofta de bästa materialen, råvarorna och ingredienserna i fjällnaturen runtom oss. Framöver kommer du att hitta fler unika och fina föremål här i vår Gift Shop.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter