Städ i Sälen är en av verksamhetsgrenarna på I Sälen Tvätt & Städ som ingår i Jonas i Sälen familjen. Vi städar både åt företag såväl som till privatpersoner. Längre ned hittar du våra kontaktuppgifter och även uppgifter för dig som är arbetssökande.

I Sälen Tvätt & Städ AB. Sälen Business Center. Långmorvägen 17. 780 67 Sälen. E-post: stad@isalen.se Ansvarig för tvätt och städ är Camilla Lind.

Vill du bli kund hos oss? Fyll i ett enkelt formulär nedan så kontaktar vi er eller ring under kontorstid på 0280 – 333 30.

KONTAKTA OSS

Sök jobb hos oss!

Vi behöver bli fler, framförallt på söndagarna under vintersäsong. Vill du jobba extra i Sälen kommande vinter – sök jobb som extra städare/lokalvårdare hos oss.

Söndagarna är den stora stugbytardagen i Sälen under vintern. Det är då vi har som allra mest att göra. Även andra dagar kan bli aktuella, t.ex torsdagar.

Passa på att tjäna extra pengar – sök nu och bli en i vårt gäng kommande vinter! Fyll gärna i ansökningsformuläret nedan. Ringer du så välj tvätt och städ i Sälen så får du tala med rätt person hos oss. Välkommen med din ansökan!

Extrajobb Städ i Sälen vintersäsongen 2018/2019

Ring oss dagtid. Välj tvätt och städ. 0280 – 333 30

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter