Konferens i juni, storstuga i Sälen

Möte i juni i Sälen

Byt miljö och träffas utanför arbetsplatsen. Ladda med frisk fjälluft och ny energi.

Konferens i Dalarna, upptäck våra erbjudanden i Sälen. Syftet med en konferensresa är ofta att bryta mönstret, att komma bort från den inrutade vardagen. Lika sant som det är att man inte alltid behöver resa långt, långt bort för en innehållsrik, minnesvärd konferens, lika sant är det att det också är viktigt att bryta mönstret vart man åker. Välj Sälenfjällen, Dalarnas och Sveriges närmaste fjäll. Välj Jonas i Sälen så får du också en genuin Dalaupplevelse med våra fäbodar och mat inspirerad från trakten, från Dalarna och fjället. Välkommen!

 
 

Inspiration - Pris från 1.995 kr/person exkl.moms.

Effektiv fjällkonferens med en övernattning i Gattar storstuga.
Dag 1
Samling på Olarsgården hotell – perfekt om ni har olika resväg. Här kan de som kommer först slå sig ned för en kaffe och kanske ta en promenad kring Sälfjällstorget.
Lunch på Olarsgården.
Konferens på Olarsgården.
Checka in på Gattar storstuga, ca 15 minuters bilväg från Olarsgården.
På Gattar har vi tänt brasan. Vattnet i utomhus jacuzzin är varmt. Kylen har vi fyllt på med frukost inför morgondagen och med drycker och annat efter era önskemål. Vid önskad tid kommer vi med middag som ni värmer och serverar själva. Gattar har ett fullt utrustat kök med dubbla spisar.
Nu har ni kvällen för er själva. Gattar har 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. 4 bad/wc och generösa sällskapsytor. Perfekt för den som vill dra sig undan en stund och idealiskt för att hålla ihop gruppen utan dötider. Njut av den klara, friska fjälluften från den stora uteverandan. Leder går alldeles vid stugan för de som vill ta en promenad eller löprunda.
Dag 2
Frukost i stugan. Dag två skräddarsyr vi efter era behov och hur lång resväg ni har hem. Det går att konferera i stugan. Projektor mm finns. I exempelpriset ingår även en lunch denna dag. Antingen kommer vi med lunch till stugan eller också samlas ni på Olarsgården för en avslutande lunch där, vilket givetvis också går att kombinera med konferenspass på hotellet såväl förmiddag som eftermiddag.
Teambuildingaktivteter, vi rekommenderar en femkamp på Lindvallens Fäbod, Put n’ take fiske. Bryggerivisning, ja alternativen är många. Vi samarbetar med de bästa guiderna i området. Välkommen till Sälen i juni!

Inspiration - Två eller fler övernattningar

Effektiv fjällkonferens med två eller fler övernattningar i Gattar storstuga.
Dag 1 – samma som med en övernattning.
Dag 2
Frukost i stugan.
Konferens i stugan eller på Olarsgården.
Lunch i stugan eller på Olarsgården.
Teambuildingaktvitet på Lindvallens Fäbod. Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen. Här finns ett antal uthus, härbren, lada, en damm och en lappkåta. Storstugan är nyuppförd på gammal fäbodplats. Här serverar vi kokkaffe från vedspisen. Aktiviteter varierar från säsong till säsong och kanske efter väder. Femkamp på fäboden, t.ex yxkastning eller Put n’ take fiske i vår egen fiskesjö ca 400 meter från fäboden. Isskulptering eller kanske en bryggerivisning på Sälens fjällbryggeri som finns på vårt Sälen Business Center, en knapp km från Lindvallens Fäbod.
När ni kommer tillbaka till Gattar storstuga har vi tänt brasan och värmt nytt vatten i utomhus jacuzzin. Vi kommer med middag till stugan som ni värmer och serverar själva med egna drycker.
Dag 3
Frukost i stugan. Dag tre skräddarsyr vi efter era behov och hur lång resväg ni har hem.
Aktiviteter och mat skräddarsyr vi efter era önskemål. 
Teambuildingaktivteter, vi rekommenderar en femkamp på Lindvallens Fäbod, Put n’ take fiske. Bryggerivisning, ja alternativen är många. Vi samarbetar med de bästa guiderna i området.
Välkommen till Sälen i juni!
 

Offertförfrågan

Wärsan nightclub

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. Eget non vitae scelerisque eget sapiente libero, lorem nam quis vitae.

Boka din konferens nu. Fyll i en enkel förfrågan så hör vi av oss eller skicka ett mejl.

BOKA@isalen.se eller skicka en förfrågan nedan.

Sälen i juni. Månaden juni har två skepnader i Sälen. Fram till midsommar och från och med midsommar och framåt. Fram till midsommar har mycket fortfarande stängt vilket ger fjällen en annan typ av storslagenhet. Det är lätt att hålla ihop gruppen i Sälen i juni och tiden kan utnyttjas effektivt. Från Borlänge är det behagliga 19 mil. Från Västerås 30 mil och från Vansbro 10 mil. Sveriges närmaste fjäll väntar runt hörnet.
Tiden före midsommar i juni är ofta bokad i var mans kalender, hinner man med det där mötet innan alla går på semester? Ta med er beslutet till Sälen. I storstugan är ingen “frånvarande” och inramningen ger er energi och tid för kreativa tankar.
I juni i Sälen är fjälluften ofta extra frisk och klar. Det går utmärkt att vandra så länge man håller sig till lederna då det kan vara blött i terrängen. Liftar och Bike Park samt de flesta cykeluthyrare öppnar midsommarhelgen. Den fantastiska cyklingen i Rörbäcksnäs är bland de första igång och ligger dessutom nära Gattar. Fisket är utmärkt i juni, senare kan vattnet bli för varmt. Vi skräddarsyr aktiviteter efter era önskemål.
Olarsgården i juni. Vi har öppet året runt och i juni är känslan alltid speciell på Olarsgården. Vi är ett av de få öppna ställena på fjället. De flesta andra passar på att ta välbehövlig vila efter den nyss avslutade skidsäsongen – innan sommarsäsongen drar igång och sommarsäsongen drar inte igång förrän till midsommar. Större delen av juni blir Olarsgården lite av en samlingsplats för hela trakten och då inte minst kring lunch. De aktiva på fjället, förutom ni och vi, är lätträknade men dom finns där. Skidanläggningarnas fasta personal och alla de konsulter och byggjobbare som kommer när tjälen har släppt. I lunchsorlet kan urskiljas ett flertal språk. Arbeten med liftar drar oftast experter från Alpländerna, Norge och Trysil ligger bara en knapp timma bort och när skidturisterna lämnat märks tydligt den boom i Sälen som kommit till föjd av den nya flygplatsen.
Konferens i storstuga. Vi rekommendera självklart vår hotell Olarsgården för en konferens i Sälen men för en grupp på 12-24 personer finns mycket att vinna på att välja boende i storstuga. Alla hotell har någon form av brus. Räkna på timmarna tillsammans, i effektivt konferensarbete och i annan tid som teambuildingaktiviteter, middagar och relax. Korridorer, hissar, våningsplan, stora matsalar, det finns så mycket som stjäl er tid. På Gattar stortuga kommer ni varandra nära. Matlagningsaktivitet i köket som bl.a har dubbla spisar. Den rymliga bastun och relaxen. På Gattar är det också lätt att dra sig undan ett tag. Kanske för att förbereda en dragning på konferensen. De 24 bäddarna är fördelade på 11 rum – alla unika. Vi på Jonas i Sälen kan konferens. Vi har många års erfarenhet av en stor bredd av grupper och mycket fina recensioner. Vår service är en anledning till att vi har många återkommande gäster. Varje vecka och varje grupp är unik för oss. Vi är för små för att jobba “industriellt” men likväl har vi en sådan samlad erfarenhet att vi kan arrangera allt som önskas, nästan. Vi har själva arrangerat flera stora mässor, fjällvärldens största utomhusafterski ned till gäster som på  bokat ett frieri i fäbodmiljö tu man hand med all inramning en blivande brud kan drömma om.
Vår kärlek till maten går som en röd tråd genom företaget och maten är självklart en viktig del av en konferensresa. Våra prisbelönta kockar erbjuder mat i olika former. Färdigt att värma i stugan, kanske en lunch på fjället eller i fäbodmiljö till matlagningsaktivitet med kock eller såklart på vår restaurang Elgen på Olarsgården. Vi jobbar i stor utsträckning med lokala råvaror och efter säsong. Vår matproduktion, Sälenproducerad, är klimatkompenserad till 110%.

 

Offertförfrågan

Boka din konferens nu. Fyll i en enkel förfrågan så hör vi av oss eller skicka ett mejl.

BOKA@isalen.se eller skicka en förfrågan nedan.

Dela

Dela på facebook
Share on Facebook
Dela på twitter
Share on Twitter
Dela på linkedin
Share on Linkdin
Dela på pinterest
Share on Pinterest