Vi erbjuder en rad olika konferensrum, event och möteslokaler i Sälen, från Lindvallen till Tandådalen. Konferensgäster boende på Gattar storstuga väljer med fördel att konferera i stugan. Stugan är utrustad med projektor, WiFi mm. Konferensgäster boende på Olarsgården väljer med fördel vår konferenslokal på hotellet med plats för drygt 50 person, projektor, whiteboard, WiFi mm.

Miljöombyten är bra för såväl konferensen som för varje deltagare. Deltagarna får en anledning att sträcka på benen och ni fylls med fjälluft och energi inför nästa arbetspass. För våra gäster på Gattar rekommenderar vi att boka vår nya konferenslokal i vårt nya Sälen Business Center. För våra konferensgäster på Olarsgården rekommenderar vi en promenad till Lindvallens Fäbod, för fika, lunch eller middag, för 5-kamp eller annan teambuilding aktivitet eller kanske ett evenemang i lappkåtan.

Vi har flera andra lokaler utöver dessa. Under vintersäsongen kan vi t.ex erbjuda ett avskilt rum på O’Learys Tandådalen och möjlighet att abonnera t.ex TD Lounge, en trappa upp från O’Learys med sköna sittgrupper, bar och en fin fjällutsikt över Tandådalen.

KONTAKTA OSS

RING: +46 (0)280 333 30

Bilden ovan, konferens och matbordet på Gattar. Bilderna nedan från vänster, konferensrummet i Sälen Business Center, konferensrummet på Olarsgården och lappkåtan på Lindvallens Fäbod.

Sälen Business Center, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontor sälen, konferens sälen, Scandinavian Mountains, flygplats, Sälen, Trysil, Dalarna, meetings, conference, business centerkonferens sälen, fjällkonferens sälen, hotell sälen, hotell dalarna, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, konferenshotell, Siljan, Dalarna, fjäll, Jonas i Sälenevent, eventlokal, showroom, lappkåta, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Lindvallens Fäbod Lappkåta, Jonas i Sälen, scen, festlokal, bröllop, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter