Sälenproducerad mat från Jonas i Sälen kan du avnjuta på flera olika sätt. Enklast är att du bokar konferens med boende och mat. Du kan själv välja graden av service:

  • Mat och dryck där ni själva lagar (värmer)
  • att vi kommer med maten varm, färdig att äta
  • eller att vi stannar, lagar maten och serverar.

Fråga oss, vi har stor erfarenhet när det gäller att planera tiden efter en intensiv konferensdag med avkoppling i bastun, jacuzzin och framför brasan till att det är dags för middag. Variera för att tillfredsställa hela konferensgruppen, en kväll med upplevelsemiddag på fäbod, en kväll middag på O’Learys Tandådalen?

På Olarsgården finns möjlighet att välja till allt från enbart frukost till lunch och middag, kanske en avsmakningsmeny, vin- och eller ölprovning? Vi kan även erbjuda lunchpaket eller lunch ute på fjället, i vildmarken.

Har ni en fest, ett event eller en tävling och behöver hjälp med maten? Vi kan leverera eventfrukost, eventfika, eventlunch och eventmiddag i olika former, som catering, take away, avhämtning eller kanske i en pop up restaurang.

Vi använder i hög grad lokala råvaror som varierar efter årstid. Under vintersäsongen bakar vi vårt bröd på Wärdshusets bageri i Tandådalen. Vår lingonsylt är gjord på lingon från Sälenfjällen och vi är glada att kunna erbjuda god öl från Sälens Fjällbryggeri på alla våra restauranger. Glöm inte att meddela oss om matallergier mm.

Läs om vårt produktionskök, vår matkultur, våra erbjudanden som lunchcatering och upplevelsemiddagar. Läs mer här.

KONTAKTA OSS

Tel: +46 (0)280 333 30

 

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter