Konferens med boende på Gattar, Selected by Jonas eller på Östfjällets Fäbod. Vi skräddarsyr ett konferenspaket efter dina önskemål.

Höstkonferens – Vandra, cykla, kanot eller golf i Sälen. Boka en middag på Lindvallens Fäbod eller om ni är ett stort sällskap i Lappkåtan på Lindvallens Fäbod. Läs mer här.

En konferens med boende på Gattar kan kombineras med en övernattning på unika Östfjällets Fäbod. Läs mer här.

Skidkonferens med boende på Gattar kan toppas med t.ex upplevelsemiddag på Lindalens Fäbod, skotertransfer till och från backen, VIP bord vid afterskin, kock i stugan.

Skoterkonferens med skotersafari som avslutas med upplevelsemiddag på Lindalens Fäbod och trasport med släde hem. Läs mer här.

Boendet – Gattar är utrustad med projektor, WiFi, konferensvärd/värdinna som tillval. Tillvalstips för den perfekta konferensen: Håll ihop hela gänget i Tandådalen även om några vill åka längd och andra utför. Ladda VIP kort som gäller på hela 7 ställen i Tandådalen, från Pulsen och Lindalens Fäbod vid klassiska längdspåret Kalven runt till Tandådalens Wärdshus, Järnet, Bakfickan, TD Lounge och O’Learys vid Tandådalstorget.

BOKA-BE OM OFFERT

Boka konferens, konferens i Sälen, fjällkonferens, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen, boka boende
Hej! Jag heter Jessica. Ring så hjälper jag er med er bokning: 0280 – 333 30

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter