Jonas i Sälen, med säte i Sälen, erbjuder en bit Dalarna i Sälen och Sälenfjällen.

Jonas i Sälen – Årets företagare i Malung-Sälen.

Jaktmässa, Fiskemässa, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen, mässa i Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Lindvallens Fäbod,

Jonas i Sälen driver tre levande fäbodar i Sälen. Lindvallens Fäbod, Lindalens Fäbod och Östfjällets Fäbod.

Jonas i Sälen erbjuder boende i den unika, exklusiva storstugan Gattar, på Östfjällets Fäbod och boendekonceptet Selected by Jonas.

Jonas i Sälen erbjuder en rad tjänster och service i Sälenfjällen som Gästabud i Sälen och Städ i Sälen. Jonas i Sälen utformar din högtid, fjällupplevelse, event, möte eller konferens efter dina önskemål – med exklusivt boende, mat, dryck och aktiviteter. En omsorgsfull inramning i genuin fäbodmiljö på Sveriges närmsta fjäll – Sälenfjällen.

Jonas i Sälen har ett stort utbud av konferenspaket och paket för grupper och privatpersoner. Vi erbjuder bl.a dagkonferenser, konferenspaket med fäbodmiddag, skidkonferens, jakt, fiske, golfkonferens och mycket mer..

Jonas i Sälen arrangerar Jonas i Sälen Game Fair, en jakt och fiskemässa av jägare och fiskare för jägare och fiskare. Läs mer på jonasisalengamefair.se

Jonas i Sälen leverar genuina, unika fjällupplevelser, hållbart jakt- och fiske. Vi erbjuder lokalproducerad mat. På Lindvallens Fäbod bakar vi i vedeldad Västerdala bakugn.

Jonas i Sälen driver flera restauranger och cafeer i Sälen. Vi är en av Sälens största arbetsgivare och erbjuder, framför allt unga, arbete. Vi har över 35 anställda omräknat på årsbasis.

Jonas Persson, ägare och grundare, pilot, entreprenör, jägare, blekingebo, familjefar, kock mm brinner för utvecklingen av Sälen och Sälenfjällen. Jonas är pionjären bakom satsningen på Sälen Trysil Airport. Jonas är näringspolitiskt engagerad och är initiativtagare och deltar i en rad utbildningssatsningar och integrationsprojekt.

Jonas har ett stort intresse och känsla för unika föremål. Håll ögonen öppna när du besöker Jonas i Sälen. Kanske står du på ett stubbgolv. Kanske ser du Jonas komma farande på en veterantraktor eller så tar du en tur med häst och släde arrangerad av Jonas i Sälen på Lindvallens Fäbod. På Lindvallens Fäbod kan barnen måla sin egen Dalahäst, Dalarna i Sälen när det är som bäst.

Gillar du Sälen, Sälenfjällen och Dalarna, det genuina och unika, då har du hittat rätt – Jonas i Sälen. Välkommen!

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter