Jonas i Sälen, med säte i Sälen, erbjuder en bit Dalarna i Sälen och Sälenfjällen.

Just nu händer det mycket i Sälen och hos oss på Jonas i Sälen. Vi är ett familjeföretag med en lång rad verksamheter i Sälenfjällen. Följ oss på vår blogg: jonasisalen.se/blogg

  • Sälen Business Center. Du hittar vårt nya Business Center på Långmorvägen 17, till höger när du åker fjällvägen upp mot Sälenfjällen innan rondellen vid Gubbmyren. Ta höger i rondellen och sedan höger igen mot avfallshanteringen. Håll höger och åk ett par hundra meter parallellt med fjällvägen i rikting mot byn och Västerdalälven. Sälen Business Center är den stora mörkbruna byggnaden på din vänstra sida.

Sälen Business Center inrymmer kontor och lager till våra företag inom Jonas i Sälen. Vi hyr även ut möblerade kontorsplatser och erbjuder coworking platser. Här finns även ett konferensrum att hyra. Våra hyresgäster på Business Center är bl.a Sälens Fjällbryggeri, Office IT Partner, Visit Dalarna och många fler. På Business Center har vi även vårt I Sälen Tvätt & Städ AB med ett toppmodernt tvätteri. Vi kommer bl.a kunna erbjuda kemtvättstjänster mot privatkund med senaste typen av miljögodkänd kemtvättsteknik.

På Sälen Buisness Center finns även Jonas i Sälens produktionskök. Här lagar vi maten från grunden till vår Sälenkasse – färdig middag att värma i stugan och våra matlådor som du bl.a kan köpa på Bakfickan och Pulsen i Tandådalen på vintern. Läs mer om vår mat här.

  • Olarsgården hotell & restaurang. Vi på Jonas i Sälen har tagit över driften på anrika fjällhotellet Olarsgården. VD är Elin Gaustad. Olargsården är öppet alla dagar i veckan, året runt. Frukost, lunch och middag. Däremellan går det alltid att slinka in på en raggmunk med fläsk eller en nygräddad våffla. White Guidelistad restaurang. Mysiga rum i varierande storlek och pris. Från mindre dubbelrum till familjerum. Även rum där husdjur är tillåtet. Fri WiFi. Läs mer här.
  • Restauranger från Lindvallen till Tandådalen. Jonas i Sälen driver flera restauranger och cafeer i Sälen. Till vintersäsongen 2018/2019 öppnar vi en Pinchos restaurang på Sälfjällstorget. I Tandådalen driver vi Tandådalens Wärdshus med Wärsan Nightclub, Pulsen i Östra Tandådalen, våffelstugan Järnet och Bakfickan. I Tandådalen driver vi också O’Learys Tandådalen och TD Lounge en trappa upp. Vi är en av Sälens största arbetsgivare och erbjuder, framför allt unga, arbete. Vi har över 35 anställda omräknat på årsbasis.

Jonas i Sälen – Årets företagare i Malung-Sälen 2016.

Jaktmässa, Fiskemässa, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen, mässa i Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Lindvallens Fäbod,

  • Fäbodar i Sälen. Jonas i Sälen driver tre levande fäbodar i Sälen. Lindvallens Fäbod, Lindalens Fäbod och Östfjällets Fäbod.

Jonas i Sälen erbjuder boende i den unika, exklusiva storstugan Gattar, på Östfjällets Fäbod och boendekonceptet Selected by Jonas.

Jonas i Sälen erbjuder en rad tjänster och service i Sälenfjällen som Gästabud i Sälen och Städ i Sälen. Jonas i Sälen utformar din högtid, fjällupplevelse, event, möte eller konferens efter dina önskemål – med exklusivt boende, mat, dryck och aktiviteter. En omsorgsfull inramning i genuin fäbodmiljö på Sveriges närmsta fjäll – Sälenfjällen.

Jonas i Sälen har ett stort utbud av konferenspaket och paket för grupper och privatpersoner. Vi erbjuder bl.a dagkonferenser, konferenspaket med fäbodmiddag, skidkonferens, jakt, fiske, golfkonferens och mycket mer.

Jonas i Sälen arrangerar Jonas i Sälen Game Fair, en jakt och fiskemässa av jägare och fiskare för jägare och fiskare. Läs mer på jonasisalengamefair.se

Jonas i Sälen leverar genuina, unika fjällupplevelser, hållbart jakt- och fiske. Vi erbjuder lokalproducerad mat. På Lindvallens Fäbod bakar vi i vedeldad Västerdala bakugn.

Jonas Persson, ägare och grundare, pilot, entreprenör, jägare, blekingebo, familjefar, kock mm brinner för utvecklingen av Sälen och Sälenfjällen. Jonas är pionjären bakom satsningen på Sälen Trysil Airport. Jonas är näringspolitiskt engagerad och är initiativtagare och deltar i en rad utbildningssatsningar och integrationsprojekt.

Jonas har ett stort intresse och känsla för unika föremål. Håll ögonen öppna när du besöker Jonas i Sälen. Kanske står du på ett stubbgolv. Kanske ser du Jonas komma farande på en veterantraktor eller så tar du en tur med häst och släde arrangerad av Jonas i Sälen på Lindvallens Fäbod. På Lindvallens Fäbod kan barnen måla sin egen Dalahäst, Dalarna i Sälen när det är som bäst.

Gillar du Sälen, Sälenfjällen och Dalarna, det genuina och unika, då har du hittat rätt – Jonas i Sälen. Välkommen!

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter