Våra guider tar dig ut på ett säkert sätt i Sälens vackra fjällnatur. Vi har allt från korta turer på två timmar till heldagsturer.

Det behövs inga förkunskaper för att köra skotersafari (hyra skoter med guide) med oss. Guide, drivmedel och hjälm ingår.

2 timmars tur

Turen går från Hundfjället med stopp vid Lindalen. På denna tur kör vi endast på egen led utan möten med andra skotrar. Om vädret tillåter går delar av turen uppe på kalfjället.

Pris: 700 SEK/skoter

Halvdagstur

För er som känner att ni vill åka lite längre samt se ytterligare delar av Sälenfjällen. Vår guide tar dig på de bästa lederna utifrån snötillgången. Vi kör 6-8 mil skoter. Under turen tar vi ett stopp för en lättare lunch. Turen kräver att minst 5 skotrar är bokade.

Pris: 1300 SEK/skoter

Heldagstur

Turen för dig som vill åka med guide på ett heldagsäventyr. Vi kör 10-15 mil under dagen och om vädret tillåter kör vi över Granfjällsstöten på Kungsleden mot Näsfjället för en välbehövlig lunch. På vägen tillbaka passerar vi myrarna mot Sörsjön för att under sen eftermiddag anlända till Sälen igen. Turen kräver att minst 5 skotrar är bokade.

Pris: 1700 SEK/skoter

Skräddarsytt

Har ni egna önskemål på skotertur? Kontakta oss så skräddarsyr vi gladeligen äventyret åt er. Tänk på att det är extra gynsamma förhållanden att sy ihop ett bra skoteräventyr veckorna 7, 8, 11, 13-15 sönd-torsd. Ju längre fram på vårvintern vi kommer desto längre blir dagarna, solchanserna ökar och möjligheterna att vistas på kalfjället är bättre. Enda risken är om vårvintern blir varm och snöfattig så underlaget inte håller men hitintills ser vintern 2016/2017 lovande ut.

skoter konferens, skotersafari, fjällkonferens, skoterkonferens, boka skoter, Jonas i Sälen, Sälenaktiviteter, team building, kalfjäll, skoterled

skotersafari, skoter konferens, skoter sälen, Jonas i Sälen, Sälenaktiviteter, skotertur, fjällkonferens, skoter aktivitet, boka skoter

skoter konferens, skoter safari, Sälenaktiviteter, skoter tandådalen, Lindalen, Lindalens Fäbod, skoterled sälen, Jonas i Sälen

Tillbaka till Kick off-Teambuilding – Vinter

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter