Planera er konferens

Vad finns under snön?

Under snötäcket, som visserligen minskat något av det milda vädret, vilar och väntar ett rikt utbud och en fantastisk natur.

Många konferenser och kickoff:er bokas och planeras tyvärr i sista minuten. Vänta inte med planeringen för maj, för sommaren och hösten. Hör av dig till oss. Vårt mål är att skapa en konferens av hög kvalitet som uppfyller alla förväntningar. Vi vet exakt vad som göms var under snön i Sälenfjällen och vi kan plocka fram de bästa  smultron… hjortronstsällena i en skräddarsydd lösning till er. Du har väl sett vår stora nyhet? Att vi kan klimatkompensera er konferens!

 
 

Wärsan nightclub

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. Eget non vitae scelerisque eget sapiente libero, lorem nam quis vitae.

En av de nöjdaste konferensgrupperna vi har haft genom åren på Gattar storstuga är ett stort välkänt Dalaföretag. Efter endast ett par timmars bilresa kunde de chacka in i storstugan. Där var brasan tänd, vattnet i utomhus jacuzzin uppvärmt och i köket stod en välkomstmiddag klar att värma. Kylen var fylld med dryck och frukost till följande morgon. Företaget valde att stanna i stugan de två nätterna konferensen varade. Med knappa 20 deltagare kunde de med lätthet köra nödvändiga presentationer i stugan med projektor och duk. Visst lämnade någon stugan, för en kortare promenad eller för att bara slå sig till ro på verandan för att njuta av fjälluften och tystnaden. Gruppen valde att få måltiderna levererade till stugan och där de värmde och serverade själva. På så sätt kunde de arbeta oerhört effektivt och ändå maximalt hinna utnyttja bl.a bastu och jacuzzi. Gattar är idealisk för en sådan arbestintensiv konferens. 11 unika rum där man kan dra sig undan en stund och generösa, bekväma sällskapsytor för de informella samtalen. På en större konferensanläggning kan det ta tid att bara samla gruppen. Här fanns gruppen på plats hela tiden. Papper med konfidentiella uppgifter kunde ligga kvar framme till nästa pass. Ute var det typisk höst i Sälen. Fortfarande sensommarvackert men plötsligt en morgon, frost och skrapa bilrutan. 

Raka motsatsen var en annan grupp där flera skulle delta i ett av sommar Sälens många evenemang. Vissa tävlade på fjället, några spelade golf. Ett par åkte till Njupeskär, ett av Sveriges högsta vattenfall i Fulufjäll. Det som höll ihop gruppen var de tillvalsbokade aktiviteterna. En dags konfererande i vårt konferensrum på Sälen Business Center följ av en bryggerivisning med provsmak på Sälenfjällens Bryggeri. Denna konferensgrupp arbetade inte lika intensivt med kanske upplevde desto mer tillsammans.

På programmet stod bl.a en middag på restaurang Elgen på Olarsgården. Gruppen valde också att prova fiskelyckan. Ett par stycken mer erfarna valde att ge sig av till Hälla, ett uppskattat fiskeområde i Västerdalälven norr om Sälens by. Det stora flertalet valde att fiska vid Lindvallens Fäbods’s put and take fiskesjö i Lindvallen. Vi vet inte hur det gick med fisket för de som drog iväg men de som valde att fiska i Lindvallen fick i alla fall i sig rejält med kokkaffe och fikabröd på fäbodcaféet.

En fördel med att konferera i Sälen under barmarksperioden och att bo på Gattar är att det är lätt att hålla ihop gruppen. Det är lätt att tillfredsställa olika viljor en förmiddag för att sedan återsamlas till eftermiddagen.

Boka din konferens nu. Fyll i en enkel förfrågan så hör vi av oss eller skicka ett mejl.

BOKA@isalen.se eller skicka en förfrågan nedan.

Aktuell vinterinfo

Boka magisk vårskidåkning!

 
SÖNDAG – TORSDAG vecka 14

23.100 kr exkl.moms

SÖNDAG – TORSDAG VECKA 15 – PÅSKLOV

23.100 kr exkl.moms

SÖNDAG – TORSDAG vecka 17

16.071 kr exkl.moms

Avresestäd ingår i priset

BOKA@isalen.se eller skicka en förfrågan nedan.

Dela

Dela på facebook
Share on Facebook
Dela på twitter
Share on Twitter
Dela på linkedin
Share on Linkdin
Dela på pinterest
Share on Pinterest