Bo på Hotell Olarsgården. Njut av sommaren på Lindvallen Fäbod. Bröllop & högtid i Sälen med middag och fest på fäbod. Dalamiddag på Östfjällets Fäbod.

Jonas i Sälen är stolta att kunna erbjuda boende på Olarsgården i ny regi. Olarsgården ligger i Lindvallen, nära till såväl fjäll som ett rikt utbud på Sälfjällstorget. Dubbelrum och familjerum. Ett idealsikt boende i Sälen. Vandring, golf, cykling, fiske och vintertid självklart skidåkning, skoter mm. Olarsgården är mycket uppskattat av jobbresenärer och ensamresenärer. Olarsgården kan också bokas för konferens, bröllop och högtider. Toppa vistelsen med en upplevelsemiddag på närliggande Lindvallens Fäbod eller Östfjällets Fäbod.

Läs mer & boka

Njut av sommaren på Lindvallens Fäbod. Vi har öppet från 26 juni till mitten av augusti. På Lindvallens Fäbod Café kan du äta lunch, fika t.ex nygräddad våffla och kokkaffe. En regnig sommardag njuter du framför den öppna brasan en fin sommardag kan du fiska Put and Take, spela minigolf, träna på utegym och avsluta med en kall öl från Sälens Fjällbryggeri. Vissa veckor har vi djur på fäboden: hästar, getter, höns… Då kör vi Barnens Fäbod där barnen är med och tar in djuren för natten. För senaste nytt, följ oss på Facebook.

Lindvallens Fäbod kan också bokas för dagkonferens, upplevelsemiddag eller fest och event i timmrad lappkåta. 

LÄS MER & BOKA    Bröllop & högtider

Vill du uppleva något riktigt häftigt? Boka Dalamiddag med övernattning på Östfjällets Fäbod (minimum 10 personer, max 13 personer) Här bor Jonas själv när han jagar älg med Östfjällets Fäbod. En annan återkommande gäst är Ola Skinnarmo som älskar denna unika fäbod med utedass och avsaknad av el och rinnande vatten. Bilden ovan är från Östfjällets Fäbod. Ett unikt ställe i Sälen med genuin Dalakänsla.

LÄS MER & BOKA

Olarsgården, hotell sälen, hotell olarsgården, Sälfjällstorget, hotell, hotellrum sälen, boka hotell, vandring, golf, fiske
Olarsgården hotell & restaurang
Sommaröppet, Lindvallens Fäbod, levande fäbod, ponnyridning, häst och vagn, Put n' Take fiske
Lindvallens Fäbod & Lappkåta
bröllop sälen, häst och vagn, häst och släde, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, catering lindvallen, högtid sälen, fjällkonferens, skidkonferens, sälenfjällen
Bröllop & högtider på Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter