Enkelt

Det har aldrig tidigare varit så lätt att starta företag i Sälen. Hos oss på Sälen Business Center kan du hyra ett kontor eller kontorsplats till förmånliga villkor. Du får en postadress, ett postfack och du får möjlighet att hålla kundmöten i en professionell miljö. Hos oss binder du inte upp dig på långa hyreskontrakt med höga insatser och depostioner.

Det lilla företaget med det stora företagets resurser

Framtidens kontor handlar om kvalitet och flexibilitet. Sälen Business Center underlättar för dig att starta och etablera ett företag i Sälen, fjällen och Dalarna. Ett nystartat, litet företag eller en ny, liten filial får ”huvudkontors service” och kan enkelt skalas upp eller ned. För nya och små företag är det precis som i vanliga livet viktig med ett bra första intryck. En stor kund imponeras säkert lite av ert val av kontor när de ser det strategiska läget på fjället, parkerar bilen bland de andra utanför den stora byggnaden och när de ser ert företagsnamn på fasaden tillsammans med välkända, anrika, stora som små, spännande företag.

Coworking, nätverk & kompisar

Det kan vara ensamt, utsatt och innefektivt att sitta själv och jobba. Detta gäller säkert även dig som kanske har en stuga i Sälen som du jobbar ifrån delar av året. Med en kontorsplats skapar du förutsättningar att jobba mer effektivt och flexibelt från hemorten såväl som på plats i Sälen.

Coworking konceptet ger nya möjligheter för både egenföretagare och entreprenörer att flytta från köksbordet hemma till en inspirerande och förhoppningsvis mer produktiv arbetsmiljö. Ett coworkingkontor erbjuder inte bara kaffe och wifi – utan förhoppningsvis också tillgång till andra entreprenörer och deras kontaktnät. På ett renodlat kontorshotell stänger man in sig på ett kontorsrum, här får du tillgång till en öppen miljö. Vi tror att många tar med sig sitt jobb från hemorten och lite halvdant försöker få någonting gjort i fjällstugan. Med ett virtuellt kontor på Sälen Business Center kan du istället växla upp din verksamhet, smidigare förena arbete och fritid och förhoppningsvis dra nytta av att ditt företag är representerat i Sälen och du kan nätverka med andra företag på Sälen Business Center.

Det större företaget som mycket väl har resurser och kan etablera ett helt eget kontor i Sälen kan initialt också dra nytta av coworking konceptet. En virtuell kontorsplats är ett utmärkt första steg, för att sondera, bygga nätverk, en snabb lösning som sedan enkelt kan växlas upp till en fast kontorsplats eller en etablering av filial. Coworking konceptet ger det stora företaget flexibilitet, sparar tid och resurser.

AW – After Work

Lokaliseringen på fjället erbjuder och möjliggör en efterfrågad meningsfull och intressant fritid och livsstil för dig och de anställda. Sälen Business Center är bara ett par år gammalt och precis som för Jonas i Sälens övriga verksamheter står vi inte still utan vi utvecklas ständigt. I nästa steg kommer en rad projekt och aktivteter lanseras i syfte att stärka dig som ett av företagen på Business Center. Konceptet är gammalt och beprövat: flera tillsammans ger en starkare enhet och fler tillsammans har roligare än en.

Frukostmöten

Flera gånger per år arrangerar vi frukostmöten tillsammans med konsultföretaget DeWillup på Sälen Business Center. Ett mötesforum där ni under enkla former nätverkar brett och får ny inspiration till företagandet och det sociala livet här i Sälenfjällen.

Kom igång!

Jonas i Sälen erbjuder initialt två typer av kontor att hyra i Sälen Business Center.

  • En egen möblerad arbetsplats med internet/ WiFi, parkeringsplats, kaffe, städning, el, snöröjning, postfack och tillgång till mötes/konferenslokal 3 timmar/månad. 3.000 kr/månad.
  • Coworking – Virtuellt kontor, ej en fast plats utan tillgång till en arbetsstation inklusive postfack. Detta är den flexibla lösningen för dig som behöver ett kontor utan krav på en fast kontorslösning men vill slippa kostnader för ett kontor. 2.000 kr/månad.

Skicka en förfrågan via mejl. Du kan också ringa Jonas på kontorstid: 070 – 553 38 88

Du kan även fylla i detta enkla formulär nedan så kontaktar vi dig.

 

Bilden ovan från ett av våra frukostmöten.

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Stort, nybyggt, handikappanpassat, bra parkering, snabb uppkoppling, centralt läge, trivsel.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Konferensrum med den senaste tekniken.

Öppet hus på Business Center. Många tillsammans är roligare och ger styrka.

 

kontor, Sälen Business Center, kontor sälen, kontorshotell, företagspark, Business Center, Sälen Trysil Airport, flygplats, hyra kontor, lokal sälen, Jonas i Sälen, konferensrum, konferenslokal sälen, fjällkonferens

Checka in ditt företag, logga in och börja jobba.

Vi är redan många företag och företagare på plats. Välkommen du också!

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Toppmoderna lokaler på hela 2300 kvm i Lindvallen. Karta.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Sälen Business Center är en i raden av satsningar som Jonas i Sälen a.k.a Jonas Persson gör i Sälen i syfte att utveckla och utöka besöksnäringen året om. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring, utvecklar och skapar nya arbetstillfällen.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter