Medverka som utställare på Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market i Lindvallen 6-7 juni 2020, eller kom hit och reka och se potentialen. Hos oss kan ni som outdoorföretag ställa ut på mässan på lördag och söndag och börja jobba i ert nya kontor i Sälen Business Center redan på måndagen!

Monterplats på helgen, eget kontor på måndagen

Vill ni synas och verka i nordens största friluftsområde med 4,8 miljoner gästnätter per år? Anmäl er som utställare/partner på vår mässa. Trivs ni och vill stanna kvar i Sälen, kan vi erbjuda en kontorsplats eller ett helt kontor i Sälen Business Center med förmånliga villkor. Vill ni nå ut i Sälen året runt? Låt oss titta på ett sammarbete, ett partneravtal Intresserad? Skicka ett mejl.

Nå era kunder i hela Sälen

Vi har flera enheter med verksamhet där kunderna finns. Påsken är ett exempel. Vi har caféer, restauranger, hotell, barer och nattklubbar från Lindvallen till Tandådalen där vi når kunden bl.a genom ett 20-tal TV skärmar. Ni vet säkert redan att når ni kunderna i Sälen, ja då når ni ut stort. De flesta Sälenbesökarna är från Dalarna, Mälardalen, Västra Götaland och Stockholm. Med den nya flygplatsen klar ökar marknaden ytterligare. Intreserad? Skicka ett mejl.

Tag plats på ”stråket”

Lindvallens Fäbod, Business Center och Olarsgården är belägna mitt i Lindvallen. Här finns en fantastisk potential för våra blivande partners. Här finns möjlighet att exponera produkter mer eller mindre mitt i ”stråket”. Vi är öppna för att diskutera allt ifrån shop in shop lösningar till olika typer av event. Intreserad? Skicka ett mejl.

Vi kan konferens och event

I ett drygt decennium har vi kört och utvecklat vårt eget evenemang, fjällvärldens största utomhusafterski på Långfredagen i Tandådalen. Publiken uppskattas till upp mot 10.000. I ett antal år har vi även arrangerat Utomhushousen som växer år från år. Precis som Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market som vi arrangerat fyra år i rad. Vi är en evenemangsarrangör av rang men vi är också en unikt liten mässarangör där nästa steg är en eller flera partners. Intresserad? Skicka ett mejl.

Konferens är en del av vår kärnverksamhet. Vi kan erbjuda upplevelsemiddagar i unika vildmarksrestauranger, konferens i storstuga med halv eller helpension, konferens på hotell, fjällkonferens med teambuilingaktiviteter. Vi har utmärkta referenser. Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande. Genom nära samarbeten med ledande guider i Sälen kan vi erbjuda mängder av teambuildingaktiviteter. Vi kan skräddarsy en konferens för den stora såväl som för den lilla gruppen. Intresserad? Skicka ett mejl.

Vi kan företag och företagande

För många år sedan jobbade Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen, som kock i Sälen. Under sin andra säsong var Jonas på Olarsgården som då var ett pensionat utan restaurang. Där tog han med sig Seglartoasten från Sandhamn och utvecklade rätten till en Fjälltoast på Olarsgården. Idag driver vi Olarsgården hotell med White Guide listad restaurang och Fjälltoasten, ja den hittar ni i menyn.

Undertecknad, Oscar, är marknadsansvarig på Jonas i Sälen. Oscar och Jonas träffades i Sälen då Oscar var reklamchef/kommunikationsansvarig på Skistar. Året var 2007 och Jonas behövde Oscars hjälp att rita en logga för Sälen Trysil Airport. Oscar hittar ni på mässan, vid entrén eller vid mikrofonen där vi annonserar ut programpunkter och annat som händer på mässområdet. Jonas hittar ni säkert vid muurikka pannorna i Vildmarksbaren eller inne i storstugan vid vedspisen och kokkaffet. Vi och resten av gänget på Jonas i Sälen är engagerade och brinner för det vi gör. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring. Vi har en inhouse reklamavdelning, vi driver en av fjällets största bloggar och Jonas blev Årets Företagare i Malung Sälen 2016. Nu planerar vi för en femte mässa, en jubileumsmässa 6-7 juni 2020 men vi behöver hjälp. Vi bjuder nu in olika aktörer, inte minst lokala, till att medverka och bygga nästa mässa. Intresserad? Skicka ett mejl.

Outdoor en del av Sälen, en del av mässan

Vår mässa är speciell på många sätt. Mässområdet är mitt i Lindvallen. Biking Dalarna, Sveriges största cykelparadis och dess leder går kors och tvärs i och runt mässområdet. Starten för CykelVasan några km bort åt ena hållet, MTB Rörbäcksnäs och Trysil Bike Arena åt andra hållet. Här tävlas i Bagheera Fjällmaraton, Ultravasan och Vasastaffeten. Här tränas det på Trailrunning Swedens fjälläger, i Training Camp, Springtime travell. Här tävlas även i 3+3 orientering och AIM Challenge multisport. Vi är i Sälen, ett av norra Europas populäraste resmål.

Programmet för nästa mässa är inte spikat så det finns alla möjligheter att utforma ert deltagande på bästa sätt; föreläsningsscenen, tävlingar, särskild plats på området, kundaktiviteter som att bjuda med egna vip-kunder e.t.c.

Vi är t.ex öppna för att någon tar initiativet och arrangerar en tävling under mässdagarna. Vi har en hel del idéer. En del är för framtiden då de kräver lite längre planering, andra kräver att någon fysiskt på plats kan hålla i en aktivitet t.ex. En bra början är att vara på plats, informera om sin verksamhet, fylla på egna deltagarlistor t.ex.

Är ni en välsorterad handlare, ta med delar av butiken och öppna för business i Sälen i dagarna två. WiFi, el mm finns på mässområdet. Tveka inte att höra av er med frågor och idéer.

Vårt event går av stapeln mitt i outdoornavet Lindvallen men vår marknad finns i hela Sverige och även utomlands. Vi vill gärna se mässan som ett startskott för sommarens alla aktiviter runtom i ett större område. Vi tänker Sälenfjällen, Vi tänker Dalarna. Vi tänker långsiktigt.

Vi bedriver framgångsrikt besöksnäring på orten sedan många år, framförallt vintertid, med bred och djup lokal förankring. Genom jakt, fiske och outdoormässan vill vi satsa på barmarksperioden och året runt.

Ta chansen att medverka på mässan, vägen in till nordens största friluftsområde med ca 4,8 miljoner gästnätter per år.

KONTAKTA OSS

Trivs ni på mässan, etablera er i Sälen!

KONTAKTA OSS

 

Vi hjälper dig i Sälen!

KONTAKTA OSS

 

CykelVasan, Biking Dalarna, cykelvasan, Vasaloppet, cykla i sälen, cykel sälen, cykel dalarna, MTB, downhill, landsvägscykel, cykelsport, bike

Ovan. Biking Dalarna och Cykelvasan bland utställarna. Naturligtvis bjöds det på blåbärssoppa. 2017 var det premiär för Outdoor Summer Market på mässan, d.v.s löpning, cykel, kanot mm. Konceptet lanserades tätt inpå men outdoor aktiviteter och utställare hann ändå sätta en positiv prägel på mässan.

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 6-7 juni Lindvallens Fäbod

  • Anmäl er och var med oss och planera för nästa mässa!
  • Prisvärt boende intill mässområdet
  • Unik chans att ta stor plats på en snabbt växande mässa och att kanske rentav ta ett första steg till att etablera er i den heta regionen Sälen, Dalarna
  • Unik chans att arrangera tävling, clinics, använda föreläsningscenen, dema i skarp miljö

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter