Vi söker partners! Var med och utveckla vår mässa 2020 och ta samtidigt del av vårt övriga utbud och resurser året runt, t.ex Sälen Business Center. Vi söker både partners lokalt i närområdet såväl som partnerskap med internationella företag och varumärken.

Vi, Jonas i Sälen, är en för liten organisation för att utveckla mässan själva. Potentialen är enorm, norra Europas största friluftsområde med upp mot 4,8 miljoner gästnätter per år, mässan är er nyckel till att nå kunder året om.

CASE 1 Malungs OK är en av regionens största och mest aktiva föreningar. Tillsammans har vi flera mångåriga sammarbeten där vi bl.a står för maten på Tandådalens Wärdshus under Konfirmation Sälen som Malungs OK arrangerar varje sommar. Läs mer här. Ungdomslägret är ytterligare ett exempel. Läs mer här.

CASE 2 Trailrunning Sweden arrangerar årligen ett populärt fjälläger i Sälen. Deltagarna bor hos oss och äter hos oss.

CASE 3 Coca Cola är en av våra leverantörer och samarbetspartners. I flera år har vi tillsammans utvecklat fjällvärldens största Utomhusafterski på Långfredagen i Tandådalen.

CASE 4 Ett storföretag i Dalarna behöver ny energi och arbetsro. Ett par timmars bilresa till Sälen och Gattar storstuga där ett 20-tal checkar in tillsammans ett dygn på hösten i stugan som har 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. Brasan i loungen är redan tänd, block, pennor och frukt ligger redan framme på det stora konferensbordet, vattnet är varmt i utomhusjacuzzin, kylen är fylld med mat och dryck och sängarna är bäddade med Canada Goose duntäcken och kuddar. Middagen kommer vi med till stugan. Här kan du som kund välja mellan att ni själva serverar och dukar eller om ni t.ex föredrar att vi är kvar och serverar. Vår kund är supernöjd och har boka flera gånger. Vi har utmärkta referenser.

Detta är ett axplock av olika partnerssamarbeten. Vi söker alltid efter nya partners och sammarbeten. Prioriterat nu är partners som vill och kan vara med och utveckla vår mässa.

REGIONALT/LOKALT Ibland ser man inte skogen för alla träden och det gäller även för oss i Sälen. Sitt inte med ditt företag, förening, klubb, kompisgäng i Rörbäcksnäs, Lima, Sörsjön eller i Mora och fundera på hur ni skall synas i Sälen, hur ni skall få plats ibland all afterski. Hur ni skall arrangera något i fjällmiljön med mat, boende och där allt flyter på. Vi är små men när det gäller detta område har vi gedigen erfarenhet, utmärkta referenser, idéer och ett jävlar anamma. Tillsammans kan vi boosta ert företag eller förening genom gemensamma aktiviteter och arrangemang på mässan. Är det ni som tar rodret och utökar mässan mot ett av Sälens basnäringar skog- och trävaruindustri? Är det ni som tar rodret och profilerar mässan ännu mer mot den snabbt växande naturturismen?

OUTDOOR INDUSTRY, SPORT, BIL, MEDIA FÖRETAG… Tag plats på vår mässa som utställare och kanske som partner. Det är ett första steg in till Sälen och norra Europas största friluftsområde.

Det vi efterlyser

Vi efterlyser företag, föreningar och andra aktörer som kan dra nya besökare till mässan och Sälen genom egna arrangemang och aktivteter på mässan och genom att ta en del i marknadsföringen. Era möjligheter att ta plats och exponera ert varumärke, produkt eller vad det kan vara är mer eller mindre obegränsade. Vi har en liten personalstyrka, vi efterlyser aktörer som kan närvara med folk på plats, ta fram, hålla i och genomföra aktiviteter. Kanske clinics, mud-sport, swimrun, ett cykelarrangemang, hundutställning, multisport, duathlon, obstacle race/hinderbana, hälsa och motion, gå, lunka, löp, guidade vandringar, buschcraft, timmersport, nästa stora lopp/evenemang i Sälens sommarkalender, traditionell folkmusik, veterantraktorer, skogsmaskiner, pop up stores, seminarier, meetings, produktlanseringar och produkttester likt vinterns skidtestarhelg…

Det vi erbjuder

  • Förmånliga utställare/partneravtal med stor möjlighet att exponera ert varumärke på en fantastisk marknadsplats med potential.
  • Hjälp er att bjuda in t.ex egna kunder. Vi kan boka en hel stugby till förmånligt pris,
  • Möjlighet att arrangera återkommande evenemang i Sälenfjällen
  • Kontorsplats/eget kontor i Sälen Business Center till förmånliga villkor
  • Möjlighet att boka t.ex Gattar storstuga, Olarsgården hotell, konferensrum, upplevelsemiddag på unika fäbodar/vildmarksrestauranger
  • Möjlighet till året runt exponering i våra kanaler i Sälen, från showroom på Lindvallens Fäbod eller Business Center till plats på våra TV skärmar i publik miljö runtom i Sälen
  • Tillgång till vår inhouse reklamavdelning till förmånliga priser och villkor

Intresserad? Skicka ett mejl.

Eller fyll i ett enkelt formulär så kontaktar vi er.

KONTAKTA OSS

Vi bedriver framgångsrikt besöksnäring på orten sedan många år, framförallt vintertid, med bred och djup lokal förankring. Genom jakt, fiske och outdoormässan vill vi satsa på barmarksperioden och året runt.

Ta chansen att medverka på mässan, vägen in till nordens största friluftsområde med ca 4,8 miljoner gästnätter per år.

KONTAKTA OSS

 

Trivs ni på mässan, etablera er i Sälen!

KONTAKTA OSS

 

Vi hjälper dig i Sälen!

KONTAKTA OSS

 

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter