Veckoutkörning
Färdigrätter
Vi producerar våra färdigrätter med kärlek i vårt storkök på Sälen Business Center, Långmorvägen 17. Genom att producera lokalt kan vi höja kvaliteten samtidigt som vi erbjuder jobb till lokala bygden.
Beställ online för veckoutkörning
Beställning färdigrätter
Pris 75 kr / låda
Utkörningsavgift 40 kr
Såhär beställer du
Beställ senast söndag veckan innan för att få dina matlådor utkörda veckan efter.
Sälen och Malung
Utkörning till Sälen och Malung sker på måndagar under dagen fram till kl 16.00. Leveransen knackar på och ringer om du inte är hemma.
Mora
Utkörning till Mora sker på onsdagar. under dagen fram till kl 16.00.Leveransen knackar på och ringer om du inte är hemma.
Se veckans meny & beställ online
Lunch catering
Vi kör idag ut färdigrätter till flera företag i Sälen. Kontakta oss för att beställa utkörning av lunch catering.
Kylskåp
Vi erbjuder att ställa ut kylskåp till företag där vi fyller på med färdigrätter veckovis. Idag har vi kylskåp på bl.a Sälen Bygg & järn, Sälen Business Center, Fiskarhedens Trävaru, Karl Hedin, Larssons hus och hos Skistar.
Vill du erbjuda dina medarbetare riktigt bra färdigrätter genom att ha ett kylskåp i din lokal? Kontakta oss
Våra menyer
Här ser du våra nuvarande veckomeny.
Vecka 35, 39, 43
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Grönsakssoppa och pannkaka med sylt
Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Kyckling med paprikasås och ris
Varmrökt lax med dillmajonäs och kokt potatis
Kabanoss med stuvad potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Vecka 36, 40, 44
Wallenbergare med potatismos, skirat smör och rårörda lingon
Sparrissoppa och pannkaka med sylt
Flygande Jacob med ris
Kycklingwok med ris
Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon
Stekt lax med vitvinssås och kokt potatis
Rotmos med oxbringa och senapssås
Vecka 37, 41, 45
Lasagne
Svampsoppa och pannkaka med sylt
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Kyckling med bacon, rödvinssås och potatismos
Kåldolmar med kokt potatis, skysås och rårörda lingon
Kalops med kokt potatis och rödbetor
Fiskgratäng med duchessepotatis
Vecka 38, 42
Pasta Carbonara med parmesan
Potatis och purjolökssoppa och pannkaka med sylt
Fläsknoisette med potatisgratäng och champinjonsås
Köttbullar med potatismos, gräddsås och rårörda lingon
Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås
Kyckling med currysås och ris
Högrev med kokt potatis och pepparrotssås
Fasta rätter som alltid finns varje vecka.
Köttbullar med potatismos, gräddsås och rårörda lingon
Pasta Carbonara
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Kyckling med potatismos, bacon och rödvinssås
Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon
Fläskkarré med potatisgratäng och bearnaisesås
Korvstroganoff med ris
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Om våra färdigrätter
Tillagning & paketering
Våra färdigrätter tillagas veckovis i vårt storkök i Sälen Business Center. Maten förpackas med gas vilket ger den hållbarhet på 2 veckor i kylskåp. På rättens förpackning finns en etikett med info om innehåll och allergener.
Servering
Färdigrätterna kan värmas i mikrovågsugn direkt i plastlådan men vi rekommenderar att servera på tallrik för en bättre smakupplevelse.
Smaker & Meny
Våra färdigrätters meny och smaker är inspirerade av svensk husman. Vi varierar mellan olika rätter per vecka där vi försöker erbjuda en meny som både företagare, byggarbetare, privatpersoner, pensionärer tycker om.
Vi vill laga rätter som du älskar! Har ditt företag önskemål? Hjälp oss att välja rätter genom att höra av dig till oss vilka rätter som är favoriter!
Om våra färdigrätter
Våra färdigrätter tillagas veckovis i vårt storkök i Sälen Business Center. Maten förpackas med gas vilket ger den hållbarhet på 2 veckor i kylskåp. På rättens förpackning finns en etikett med info om innehåll och allergener.
Färdigrätterna kan värmas i mikrovågsugn direkt i plastlådan men vi rekommenderar att servera på tallrik för en bättre smakupplevelse.
Våra färdigrätters meny och smaker är inspirerade av svensk husman. Vi varierar mellan olika rätter per vecka där vi försöker erbjuda en meny som både yngre och äldre, alla tycker om.